Stop Acidentelor Rutiere din Berna si Provis Residence !

Neamtu Gigi

/ #16

2016-06-18 12:39

Motto : " Un politist din cartierul Provis Residence ingrijorat pentru siguranta tuturor locuitorilor din aceasta zona , dar mai mult ingrijorat ca tata pentru fiul lui,si el navetist! "

Salut solidaritatea tuturor celor care pun siguranta familiei pe primul plan si care-n aceste momente grele au fost si sunt alaturi de familia Lascu . Nu pot sa va spun ca in continuare sunt traumatizat de ceea ce s-a intamplat , in sufletul meu , creandu-se un vid ca urmare a disparitiei precoce a unui tanar care nu a dorit altceva decat , de ziua lui , ziua copilului , sa ajunga acasa in siguranta langa parintii lui . Spun acest lucru intrucat acest tanar a crescut alaturi de fiul meu timp de 8 ani , eu fiind de multe ori si mama si tata pentru ei ,uneori, cand unii sau alti dintre parinti erau plecati la serviciu .
Nu stiu daca in acest moment pot arunca toata vina asupra agentului de politie rutiera sosit la fata locului, pentru graba de care a dat dovada in a-si spune punctul de vedere cu privire la dinamica accidentului , sper sa fi fost doar un impuls de moment , marcat fiind de gravitatea faptei si atmosfera creata la locul accidentului pe DN4 in acele putine clipe in care nu asta conta , pareri , martori oculari sau principii , ci doar faptul ca in cateva minute viata unui tanar s-a scurs .
Fac apel la toti colegii mei din cadrul POLITIEI ILFOV, in deosebi POLITIA RUTIERA ,ca pana la trezirea din somnul cel vesnic al autoritatilor ( CNADNR , Primaria Glina , Prefectul Ilfov si Consiliul Judetean Ilfov ), sa-si indrepte atentia asupra tuturor copiilor navetisti,care din dorinta de a ajunge mai repede acasa nu fac deosebirea dintre viata si moarte... ca asupra propriilor copii .
Spun acest lucru , deoarece eu am invatat in cei 25 de ani de cariera profesionala in Politia Romana , ca politistul Roman este sufletist , bun , saritor , un prieten de nadejde , insa trebuie sa puna mai mult accent pe ceea ce inseamna familie si protectia ei .
In speranta ca lucrurile se vor aseza pe fagasul normal , este adevarat un mare sacrificiu moartea unui semen de-al nostru , pot spune a " propriului copil " , astept sa fiti solidari cu mine .