Eliberati MAMA! Nu o extradati pe ANA-MARIA NEDELCU!

Eliberati MAMA! Nu o extradati pe ANA-MARIA NEDELCU! / Anunțuri / CCR a decis că fapta părintelui „răpitor” se regăseşte doar în „Nerespectarea măsurilor privind încredinţarea minorului” / Comentarii


Musafir

#1

2016-06-07 08:45

O tara d nebuni

Musafir

#2

2016-06-07 09:41

NU extradarii mamei !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Musafir

#3

2016-06-07 10:24

Cred ca ar trebui publicate numele judecatorilor de la Curtea Constitutionala care au statuat ca daca pleci la plimbare cu copilul tau fara sa-ti anunti sotia sau sotul inseamna ca l-ai rapit,sa stim si noi caror netoti sa ne adresam ,poate le mai scriem numele si pe cate un acatist sa aiba grija Dumnezeu de ei daca tot nu cred in existenta divina.Sa dea sfantul Dumnezeu sa cada ei in plasa intinsa altora ,in numele legii,si sa nu poata sa faca nimeni nimic pentru ei,ca de ,asa e legea,dracul sa le ia de legi si pe cei care le-au facut strambe,numai bune sa serveasca doar interesului strainilor.Nu stiu cum dracu,dar au facut niste legi numai impotriva propriului popor sa actioneze si tot ei se supara cand le spui ca de 25 de ani sunt adevaratii gropari ai Romanei si al propriului popor.Asta-i genocidul impotriva poporului roman ,dragi judecatori de la Curtea Constitutionala si pentru genocid ce a patit Ceausescu?Poate nu ati auzit.Oricum sa va aiba Dumnezeu sub observatie si sa hotarasca el ce hram purtati,ca noi nu avem puterea pe care o aveti dv. pentru a hotara ca cine isi iubeste copilul trebuie sa faca puscarie si daca se poate la zeci de mii de km. de tara lui.Sa va dea voua Dumnezeu soarta acestei femei ,pentru ca aveti si voi copii,nepoti si stranepoti,blestemele sa cada pe voi.Tineti minte:Dumnezeu iarta dar nu uita.
Monica Petruţ
Autorul acestei petitii

#4 Re:

2016-06-07 11:13

#3: -  

Judecătorii  CCR au decis FOARTE BINE, adică fapta părintelui NU e infracţiunea de RĂPIRE, ci e doar "nerespectarea măsurilor privind încredinţarea minorului", ce se pedepseşte cu închisoare de la o lună la 3 luni sau cu amendă.

Judecătorul PODAR VIOREL-ADRIAN de la Curtea de Apel Bucureşti (CAB) a decis atât arestarea provizorie a Anamariei în 13 aprilie 2016, cât şi arestarea şi extrădarea ei, ce a fost contestată şi e judecată azi la ÎCCJ.

Informaţii detaliate despre judecător şi hotărârile lui am postat la secţiunea anunţuri:
http://www.petitieonline.com/a/143166


Musafir

#5 Re: Re:

2016-06-07 11:31

#4: Monica Petruţ - Re:  

   Multumesc pentru raspuns,daca Decizia CCR este menita sa o ajute pe Ana Maria,atunci scuze iar ceea ce am scris la adresa lor ,retractez si ramane valabil pentru judecatorul PODAR VIOREL-ADRIAN,caria ar trebui sa-i faca Consiliul Magistraturii o evaluare si sa-l expedieze acolo unde-i sta lui bine.

 

Necheres

#6

2016-06-07 12:35

Judecatorii romani isi tradeaza compatriotii. Risine sa le fie ! Podar ar trebui sa fac poduri !!!!


Musafir

#7

2016-06-07 15:05

si pe romaneste care este sentinta ?
trebuie sa citim acum si paragrafe din costitutie ?
zi tu direct ce a decesis CCR care oricum numai cu romanul nu tine .
Monica Petruţ

#8 Re:

2016-06-07 17:42

#7: -  

 Eu am postat informaţii pe care le citeşte DOAR cine doreşte.

CCR e Curtea Constituţională şi NU judecă oameni, ci analizează prevederi legale, să constate dacă sunt constituţionale sau nu .

Judecătorii CCR nu sunt magistraţi, fiindcă CCR nu e instanţă judecătorească, ci e instanţă constituţională, adică e organ jurisdicţional.
ÎCCJ, adică Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a judecat contestaţia împotriva sentinţei de extrădare pe care a pronunţat-o, in 24 mai, judecătorul Podar de la Curtea de Apel Bucureşti.
Magistraţii sunt OBLIGAŢI să studieze şi să aplice deciziile CCR şi deciziile obligatorii ale ÎCCJ pronunţate în recursul legii şi hotărârile prealabile în interpretarea legii.

ÎCCJ A DECIS CA ANAMARIA NEDELCU SĂ NU FIE EXTRĂDATĂ.

Când am postat informaţii despre cum s-a pronunţat CCR referitor la încadrarea juridică a faptelor, informaţii pe care avocaţii Anamariei le-au folosit în dosar, ÎCCJ nu se pronunţase, încă.




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...