ROMÂNII NU ACCEPTA AMESTECUL ALTOR STATE ÎN TREBURILE ROMÂNIEI
Am semnat pentru ca ami doresc ca - noi sa fim stapani in tara conform constitutiei !
- Cei care se amesteca in treburile noastre sunt cei care au interese dubioase !
Romanii au fost intotdeauna un popor demn ! Asta inainte de a deveni colonie...sa ne luam tara inapoi ! Sa luam exemplul Poloniei, daca mai avem cum !! Cat sa-i mai pupam in fund pe unii doar ca sunt mai dezvoltati ca noi ? Avem o tara frumoasa si bogata ! Hai sa nu o mai lasam pe mana unor profitori care vor sa o jefuiasca !
și chiar și așa rămâne fără teritoriu și populație. Nepoții mei în ce țară vor trăi??
Este o datorie morala sa iti aperi fiinta nationala si sa faci tot ce iti sta in putinta sa lupti pentru libertatea si independenta tarii si a genearatiilor viitoare! Este o datorie morala sa aperi mostenirea lasata noua pentru cei de maine!
Ne-am saturat de acest guvern de lingai si corupti,care nu reprezinta poporul roman si care fac legi impotriva poporului .Inventeaza mereu taxe si impozite care duce la scaderea nivelului de trai a romanilor.Ne-am saturat de o justitie facuta la comanda politica si nedreapta.