Fumatul Permis in Locuri Special Amenajate in Spatiile Publice - Semneaza si da Share !
La vara pe plaja, pe terase, la concerte, la strand si la piscina tot va afumam :))))
AM SEMNAT PTR CA SUNT FUMATOARE!
Da rablele pe 4 roti nu va imbolnavesc?
Re:
Fiecare are dreptul sa aleaga ce face cu viata lui. Dulciurile nu fac rau celor din jur, dar iti fac foarte mult rau tie: diabet, obezitate, ateroscleroza (pentru ca au in componenta grasimi de tip trans si lipide saturate) etc.
Noi suntem un grup de 10 persoane : 9 fumatori si 1 nefumator. Nu vor mege 9 fumatori in bar doar sa ii faca placerea unui nefumator. Weekendul acesta am mers la cabana unui prieten cu aceeasi bani cu care am fi facut consumatie in baruri. Nefumatorul a venit cu noi din propria lui decizie. Ce avea sa faca? Sa mearga sungur la bar in timp ce noi ne distram laa munte?
De un stat hot care incaseaza pe nedrept bani din buzunarul meu.
Ideea de a amenaja spatii pentru fumatori trebuia totusi propusa inainte sa fie adoptata legea. Pierd si patronii localurilor din cauza aceasta, dar si noi fumatorii oarecum trebuie sa ne simtim prost pentru gestul nostru. Nu cred ca este normal.
Re:
#5: - Si cand o sa faci cancer de la atatea tigari tot asa o sa zici ?
Urmatoarea lege va fi sa ne spele pe noi, fumatorii, cu furtunul la intrarea in cladiri pentru ca mirosim a fum si deranjam nasurile pufoseniilor.
25993 de posibili candidati la o boala crunta CANCER .Stiu o sa ziceti ca nu o sa vi se poata intampla voua .Ei bine se poate intampla .........In viata asta totul este posibil .......Traim intr-o lume unde totul ne omoara dar ca sa iti faci cu mana ta asa ceva si sa mai dai si bani pe asta .......Imi este greu sa inteleg .......
Re: Re: Re: Re: Legea anterioara
#1837: - Re: Re: Re: Legea anterioara
Mentalitate de om prost.
Re: Re:
Mai bine miros de tutun decat miros de transpiratie de la voi! Sau respiratie imputita de ceapa, usturoi etc.
Mai, delicatilor, de ce nu sunteti in baruri, cluburi acum? Tarfe mici si ipocrite ce sunteti.
Re: Re: Re:
Mai bine ti-ai face niste analize sa vezi daca intre timp tutunul nu a facut niste daune pe acolo pe undeva .Sau te-ai lasa de tigari sau esti prea drogata/drogat si nu te poti lasa ?
| This discussion has been closed. |