Indemnizație creștere copil 2016
Re:
Pt ca mamica care primeste mai multi bani, a platit taxe mai mari. Mamicile care au muncit, pe minim pe economie, tot atata primes, ca stau 1 an, ca stau 2.
As dori, dc poti si vrei, sa modifici cererea petitiei pt al doilea an in 85% si nu doar 1200 lei! Mi se pare inadmisibil sa nu oferi conditii decente mamelor!!! Chiar dc eu deja m-am intors la sv si sansa unui alt copil nu mai este, macar celelalte mamici sa beneficieze de conditii decente!!
Multumesc,
Gianina
si eu am platit mult Dar am ales 2 ani pt ca vreau sa Imi cresc eu copilul Nu o straina si nu minimum pe economie aveam
Re:
Si daca se aproba legea, nu te vei incadra din pacate. Am intrebat...din pacate doar pt. viitoarele mame.
Mi-as dori ca legea sa se modifice si pentru cel de al doilea an in 85% si nu doar 1200 lei!
In acest fel ar creste natalitatea iar mamicile ar opta pentru cresterea copilului pana la 2 ani
Re:
As modifica cu cea mai mare placere, dar mom nu pot ( stirea a fost deja preluata asa cum am scris-o de un post local ). Insa daca voi reusi sa ajung in audienta vor fi discutate mai multe puncte.
Din pacate legea nu a trecut de camera deputatilor
Legea a primit aviz negativ in de la 3 comisii, una din motivatii art. 138 alin 5 din Constitutia Romaniei:
(5) Nici o cheltuială bugetară nu poate fi aprobată fără stabilirea sursei de finantare
Informatiile sunt publice pe situl camerei deputatilor .
Nu mai aveau bani la buget dupa alocarea pensiilor speciale....
| This discussion has been closed. |
Re:
#24: -
Normal ar fi sa nu existe nici un plafon, indiferent de cat stai. Atunci cand platim taxele si impozitele din salarii nici noi nu impunem nimic, pur si simplu ni se ia. Sa speram macar ca reusim un prim pas si sa implementeze ceea ce au promis anul trecut.