Cerem aplicarea legii in cazul REX
Autoritatile ignora astfel de petitii. De ce? Pt ca nu au suficienta pregatire si suficienta minte incat sa realizeze ca un "om" capabil sa comita asemenea acte nu ar avea niciun scrupul in a tortura si o fiinta umana. Este un pericol si nu ar trebui lasat in libertate. Dar cui sa-i explici asta? Unor minti inchise si indobitocite... Biet animalut
.
Un astfel de om nu merita sa fie liber. Nu poti face asemenea monstruozitati decat daca esti o persoana sadica cu grave probleme psihice. Si nu poti motiva prin simplul fapt ca poate s-a aparat de caine! Nu te aperi scotandu-i ochii cu fierul incins! E clar ca a fost un lucru premeditat. Si mai departe ce il va retine sa faca acelasi lucru altor animale.... sau chiar noua... unui copil lipsit de aparare, unui batran, unei fete tinere...
Indiferent daca esti un mare iubitor de animale... sau nu.. demonstrează ca esti OM si ia anumite masuri. Eu am semnat petitia si voi trimite si o reclamație. "Cum ne asternem asa vom dormi" , iar indiferenta nu ne ajuta la nimic.
Sa nu se mai permita astfel de tampenii!!
Sper sa primeasca si el acelasi lucru!!
Ne aratam puterea pe cei slabi pentru ca suntem incapabili sa ne luptam cu cei la fel ca noi sau mai buni ca noi.E un gest de lasitate suprema.Mi-e imposibil sa inteleg ce se intampla cu lumea in care traim! Uratul ne cuprinde si nu reusim sa gasim iesirea. Mi-e frica pentru copiii nostri.
Re:
Tocmai de asta trebuie sa cautam iesirea inainte ca uratul sa ne inghita de tot.
| This discussion has been closed. |