SOLICIT DEMISIA LUI IOHANNIS.CINE ISI IUBESTE TARA,VA SEMNA PETITIA!

Nationalistul

#651

2017-01-26 17:27

Si degeaba incercati sa pacaliti romanii, ca oricum nu reusiti. Faptul ca au votat putin peste 4000 de oameni aceasta petitie, arata faptul ca propaganda PSD-ista nu a putut sa-si duca la indeplinirire planurile propuse.

Nationalistul

#652 O noua petitie: Romanii vor demisia Guvernului Grindeanu

2017-01-26 17:28

Asta chiar ca este o petitie, in sensul propiu al cuvantului.

Nationalistul

#653 Re: Deşteaptă-te române !

2017-01-26 17:31

#633: UN PATRIOT - Deşteaptă-te române ! 

 Tu esti un tradator, un servitor al KGB-istilor PSD-isti! Plecati din tara, tradatorilor!

Iohannis este si va ramane presedintele romanilor! Romanii l-au votat in 2014, si a castigat in fata coruptului de Victor Ponta. 

Nationalistul

#654 Re:

2017-01-26 17:35

#1: -  

 Tu  nu esti altceva decat un propagandist platit de Ghita TV. Voi tineti in saracie tara, voi dezinformati cetatenii, voi sustineti demagogii, coruptii, hotii si necomunistii de la PSD!

Voi distrugeti Romania, nu Iohannis! Iohannis va fi presedinte pentru inca un mandat iar voi veti merge la inchisoare, infractorilor.

Nationalistul

#655 Re: Re:

2017-01-26 17:43

#636: - Re:  

 Nu, sunt cei care voteaza vechii PCR-isi, si anume tovarasii PSD-isti de azi.

Asistatii sociali voteaza partidul necomunist PSD, cel care a tinut in saracie tara si care acuma vine cu masuri populiste. Acesti tradatori trebuie inlaturati cat mai repede si in locul lor sa vina politicieni adevarati, seriosi si responsabili, nu clovni securisti precum Dragnea, Tariceanu sau Ponta.

Cetateanu X

#656

2017-01-26 17:43



Lasane
Lasane
Lasane
Lasane
Lasane
Lasane
Lasane.Lucru bine facut.

Nationalistul

#657

2017-01-26 20:12

Lasa tu tara in pace, PSD-istule!

HaHaHa

#658 #partikip

2017-02-01 18:18

 Mă uit aici și mă bufnește râsul când văd câți dobitoci au acces la internet. Sau sunt mai multe comentarii lăsate de domnul Dragnea? Nu degeaba suntem țara lui Papură Vodă. Ne dăm anti-politicieni, "anti-Iohannis", dar noi ne batem joc de limba noastră. Străin, neamț, așa cum e, e mai român decât 90% dintre cei care au lăsat aici comentarii, așa că dragi PSD-iștilor, pseudoromânilor, atitudinea asta mă lasă rece, este dezolantă, dar sper să vă stea în gât votul pentru "ciuma roșie". 

Așa cum spunea Sergiu Nicolaescu " România a pierdut deja examenul de bacalaureat în fața Europei" mulțumită oamenilor ca voi. Vă mulțumim. 

Dragilor, înainte să veniți să debitați asemenea aberații legate de președinte, vă rog să deschideți cartea "Constituția României"-îmi pare rău să vă dezamăgesc, nu e carte de colorat-la capitolul care vorbește despre ce poate și ce nu poate face nenea Klaus. După ce citiți acolo câteva rânduri- vă jur că nu-s prea multe, nu v-am chinui noi creierașele atât de tare- atunci să aruncați cu petiții pe internet, care, sincer și personal, mă amuză teribil. Sper să nu mai aveți un somn prea liniștit în următoarea perioadă!

 

Vă pupă tinerimea!...și domnul Iohannis!

 

Alexandru

#659 Deschideti ochii

2017-02-01 18:45

Nu presedintele conduce. Presedintele in cel mai bun caz poate sa traga semnale de alarma, si sa blocheze intr-o anumita masura fapte care nu respecta legea / procedurile.

Legile sunt date de guvern si parlament. Ei se acopera, ei sunt cei care isi croiesc cai de salvare. 

De cand guvernul a acceptat legea gratierii, Uniunea Europeana trage un semnal grav de alarma, ca vom ajunge in situatia Ucrainei, daca guvernantii nu se potolesc cu prostiile. Cursul EUR - RON a crescut la un maxim istoric (nici in criza nu a fost un curs atat de mare). 

Asadar, nu e vorba despre Iohannis vs Dragnea, PSD contra PNL, ci e vorba de nemernici si hoti versus dreptate. Nu conteaza cine da legile, cine este la putere, atat timp cat isi face treaba si este corect. 

Iar un om informat, se uita la mai mult de un canal TV. Recomand cu caldura presa internationala, si canalele TV care nu au patroni membrii de partid. 

 

Semnat, 

Un tanar care inca se incapataneaza sa mai ramana in Romania

Arhanghel

#660 Agramat

2017-02-10 02:46

 Învață să scrii corect româneşte! Plimb-o (pe ea, o), cu cratimă, și nu plimbo, așa cum ai scris!... Esti laș dacă ștergi această postare!

Ioan

#661 demiterea lui Iohannis

2017-02-13 11:23

Nu am fost si nu sunt membru al PSD, dar sustin toate masurile luate pana in prezent de Guvernul Grindeanu pentru ca sunt temeinice si legale. Ca fost viceprimar al municipiului Sibiu vă pot spune și am o mulțime de argumente, că acțiunile lui Klaus Werner Iohannis sunt acțiunile unui impostor care a beneficiat de credulitatea multor români și vrea să se comporte la Președintie ca la Sibiu unde a jefuit o bună parte a patrimoniului  acestui municipiu. Atenție vă spune un om care a verificat cu propriile simțuri: Klaus Werner Iohannis ÎI URĂȘTE  DIN TOT SUFLETUL PE ROMANI.Nu cedați in fața acestui impostor și a acoliților lui.

alexa32

#662 Il dam jos si pe el dar dam jos si guvernul

2017-02-20 14:27

E ok sa ne scapam de oamenii pe care nu-i intereseaza soarta tarii, dar nu e singurul..Intreg guvernul si aproape intreaga clasa politica isi urmaresc propriile interese. "Fortele oculte" si-au dat seama ca votandu-l pe Johannis, e mai putin periculos decat sa lase puterea unei gasti de corupti, care au furat mult mai mult decat cele 6 case.