Pipera pentru oameni
Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Pipera pentru oameni
Musafir |
#12015-07-04 19:53Pentru ca locuiesc in Pipera, nu sunt in tranzit, pentru ca aici e zona rezidentiala, nu autostrada |
Musafir |
#22015-07-05 15:39Dle primar, nu va ganditi ca in acest cartier sunt persoane batrane,bolnave, nu v-ati gandit la un spital , nu va ganditi ca sunt persoane care nu au grija conform deciziei dvs de curatenia din jurul curtilor, aveti atati functionari la primarie care sunt platiti din banii nostrii, nu am vazut nici unul pe teren in Pipera care sa faca control, sa amendeze acolo unde este cazul, stiti numai sa ne luati impozite, este corect, procedati cum trebuie pentru a va mentine propunerile de la alegeri, nu avem apa, nu avem strazi asfaltate, nu avem canalizare, avem numai interese din partea salariatilor primariei, unde am inteles cand am platit impozitul anual pt cladire ca sunt numai rude. Poate ar fi cazul sa ne dati si explicatii. |
Musafir |
#3 Potcoavei si altele2015-07-05 18:59De acord cu ambele comentarii. Poate un pic off topic, dar strazi precum Petru Aron sunt considerate ca fiind "private" si lucratorii primariei, cu masini speciale sau nu, nu intra sa faca curatenie. Ca sa nu mai vorbim de Potcoavei in sine, rusinea cartierului. Multa lume spune ca de fapt ea apare asfaltata! Cartier urat, conducatori incapabili si fara mandrie locala sau/si chiar nationala. Nu.i inteleg de ce dorec sa conduca aceasta localitate arat timp cat salariile lor sunt atat de mici! Daniel |
Musafir |
#42015-07-08 10:51Am semnat petitia pt a indrepta un proiect de-a dreptul stramb! Pt mine este de-a dreptul imposibil de inteles cum oameni care se presupune ca se pricep la astfel de lucruri/proiecte/modernizari de drumuri "sa gandeasca, fara sa gandeascca" ca sa spun asa. Nu pricepi daca este vorba de rea vointa, de prostie etc. Cred ca de fapt a fost vorba de "hai s-o facem la misto!" Hai ca merge si asa. Apropo...str Drumul Potcoavei, intrarea dinspre pipera-tunari cand o sa l reolvati tovarase primar pt ca taxe stiti sa cereti!? |
monicaclass |
#52015-07-08 11:46Nu este normal sa se circule cu 70 km/ora pe un bulevard al unui oras, respectiv dintr-o zona rezidentiala! Si asa cand bulevardul Pipera este liber, se circula cu viteza destul de mare! Nu vreau ca tatal meu, care traverseaza zilnic la Mega Image, sa moara pe trecerea de pietoni! Mai mult, zilnic plec de acasa si ma intorc acasa. Cum o sa intru in complex cand si asa de ani buni stam cu zecile de minute blocati in intersectia de la OMV sau la coborarea de pe pod...sau la bariera... Stau la Class...deci pe unde trebuie sa intru in complex? Zeci de minute petrecute in trafic pana acum, alte zeci de minute petrecute in trafic pe viitor. Pentru ce cheltuim atat timp, benzina, nervi...bani? Si cine suporta aceste cheltuieli personale? Repet: timp, benzina, nervi, bani. |
Musafir |
#62015-07-08 12:05Am semnat aceasta petitie pentru un proiect de modernizare care sa deserveasca locuitorii zonei si nu interesele Primariei Voluntari sau ale tranzitulu auto. Incompetenta si reaua vointa a Primarului Pandele trebuie amendata si trebuie sa fie bine inteles ca noi, locuitorii cartierului Pipera platim taxe si dorim o investitie in folosul nostru. Sunt revoltat de aroganta si lipsa de bun simt al Primarului care, in loc sa deserveasca interesele celor pe care ii reprezinta, este interesat numai de propria buna stare. Rusine! |
Musafir |
#72015-07-14 09:57ASOCIATIA DE PROPRIETARI CLASS ANSAMBLUL REZIDENTIAL CLASS BULEVARDUL PIPERA NR. 1H VOLUNTARI, JUDETUL ILFOV CIF 25230331 87/14.07.2015
Catre
PRIMARIA VOLUNTARI
DOMNULUI PRIMAR FLORENTIN COSTEL PANDELE
Stimate Domnule Primar,
dorim sa va multumim in primul rand pentru intalnirea din data de 6 iulie 2015 la care ati invitat reprezentantul Asociatiei de Proprietari Class alaturi de domnul George Furtuna in calitate de reprezentant al proprietarilor din strada Drumul Potcoavei.
In cadrul acestei intalniri am inteles inca o data ca acest proiect de modernizare a bulevardului Pipera a avut clar drept criteriu de realizare doar obtinerea a cat mai multe puncte pentru a putea beneficia de finantarea prin Programul Operational Regional 2007-2013, si nicidecum necesitatile de circulatie ale locuitorilor, platitori de taxe si impozite, din Pipera. Lucru pe care deja il aflasem la intalnirea din data de 24 iunie 2015 avuta cu domnul arhitect sef Dragos Stelniceanu si domnul director executiv al directiei de politie locala Voluntari Daniel Mihai Rasica.
Tot pe 6 iulie 2015 ati mentionat ca intre sensul giratoriu dintre OMV si intersectia cu strada Iancu Nicolae, unde se va mai construi inca un sens giratoriu, singurele posibilitati de virare la stanga vor fi la cele doua intersectii semaforizate din dreptul strazilor Drumul Bisericii si Drumul Potcoavei. La intersectia cu strada Drumul Bisericii studiindu-se posibilitatea existentei unei benzi de stocare pentru ca autoturismele sa poata intoarce catre ansamblul rezidential Class. Altfel singura modalitate de a ajunge in bulevardul Pipera nr. 1H fiind ocolirea pe diverse strazi din Pipera si stationarea iar la intersectia semaforizata cu strada Drumul Bisericii. Va aducem la cunostinta, inca o data, ca acest lucru este de neacceptat si doveste, daca mai era nevoie, ca proiectul a fost facut fara a se tine cont de necesitatile locuitorilor din Pipera, de functionalitatea drumului si pentru proprietarii din Ansamblul Class este o incalcare grava a dreptului la o crestere a calitatii vietii.
Consideram ca suntem tratati mai putin favorabil decat proprietarii din strada Iancu Nicolae care au posibilitatea de a ajunge la proprietatile lor fara a risca intoarceri in locuri inguste sau fara ocoliri de cativa kilometri pe strazi neadaptate unui trafic crescut. Sau chiar si in comparatie cu societatile comerciale care isi desfasoara activitatile pe soseaua Petricani si care au posibilitatea virarii la stanga intr-o zona nerezidentiala.
Acest tratament diferentiat ne creeaza un prejudiciu. Motivarea dumneavoastra ca cele doua lucrari, modernizarea strazii Iancu Nicolae si bulevardul Pipera, sunt realizate pe finantari diferite nu este un motiv pentru ca proprietarii din ansamblul Class sa fie discriminati si dezavantajati.
Am vazut cum s-a procedat si pentru intrarea intr-un centru comercial aflat intre calea ferata si statia OMV, gasindu-se posibilitatea realizarii unei benzi cu virare la stanga, iar acea zona nu este rezidentiala cum este zona in care se situeaza Ansamblul rezidential Class.
Pe langa faptul ca vom fi nevoiti fie a intoarce greu intr-o intersectie fie sa ocolim cativa kilomteri, lucru ce va duce inevitabil la un timp mai lung petrecut in trafic, la un consum mai mare de combustibil, la pericol de accidente si copiii nostri catre sau dinspre unitatile de invatamant vor parcurge un timp mai lung, echipajele de urgenta vor avea la fel dificultati de a ajunge in Ansamblul Class. Nu credem ca soferii de pe ambulanta cunosc toate strazile din Pipera si cum trebuie sa ocoleasca pe strada Alexandru Cuza, strada Decebal si reintoarcerea in bulevardul Pipera, stationarea inca o data la semafor, plus ca acest drum va duce la minute pretioase pierdute in trafic si viata unui om poate fi in pericol. Sau, asa cum ne-a sugerat doamna Carmen Georgescu, sa solicitam echipajului de pe ambulanta sa vina pe strada Iancu Nicolae ca sa nu ocoleasca ! Deasemenea nu stim daca toti pompierii sunt instruiti ca pot traversa bordura de 30 cm care va desparte cele doua sensuri de mers in dreptul Ansamblului Class, asa cum a spus dl. Daniel Mihai Rasica -director executiv directia de politie locala Voluntari, ca a vazut dansul o masina de pompieri facand, si astfel proprietatile din Class pot fi in pericol pana aceasta va face ocolul pe strazile mentionate anterior. Strazi care oricum au doar o singura banda pe sens si traficul este ingreunat datorita masinilor parcate in dreptul proprietatilor.
Am observat ca pe data de 22 iunie 2015, dupa ce v-am sesizat faptul ca Primaria Voluntari nu comunica cu locuitorii si nu exista transparenta cu privire la hotararile care se iau, ati “aduagat”o comunicare prin care informati asupra lucrarilor de infrastructura pentru reabilitarea si modernizarea bulevardului Pipera. Nu am vazut insa sa fi adus la cunostinta locuitorilor despre montarea parapetilor, despre bordura despartitoare si imposibilitatea virarii la stanga si despre pasarelele pe care intentionati sa le montati. Ati facut precizarea ca “viteza de deplasare va creste”. Locuitorii- care platesc taxele si impozitele catre bugetul primariei Voluntari- nu-si doresc o viteza mai mare de circulatie, poate doar cei care tranziteaza Pipera doresc acest lucru. “Reducerea cantitatii de noxe” nu va avea loc daca majoritatea participantilor la trafic vor face zilnic, atat la plecarea din Pipera cat si la reintoarcere mai multi kilometri. Mai multi kilometri parcursi inseamna evident mai multe noxe. “Uniformizarea traficului local”. Unde se poate face acest lucru? Pe strazile care nu sunt realizate astfel incat sa preia sute de autoturisme, de diferite tonaje, pe unele functionand scoli si/au gradinite sau sunt copii la joaca? In comunicat se afirma: “se va face simtit efectul in calitatea aerului din zona, se reduce substantial atat poluarea aerului cu particule de praf, cat si zgomotele de deplasare “. Strazile pe care intentionati sa deviati o parte din trafic nu sunt realizate “cu straturi rutiere superioare calitativ “ astfel ca de fapt poluati si mai mult aerul obligand autoturismele sa faca ocoluri, iar zgomotele de deplasare se vor auzi acum si pe aceste strazi de la sutele de masini care vor ocoli.
Nu ati precizat decat ca “bordurile vor fi amplasate astfel incat sa faciliteze urcarea si coborarea lor de catre persoanele cu dizabilitati motorii, batranii sau persoanele cu mobilitate redusa” fara sa mentionati si cum vor urca aceste persoane pasarelele ca sa poata traversa strada.
Avand in vedere ca nu intentionati sa realizati o banda pentru a avea posibilitatea virarii la stanga in dreptul ansamblului Class si nici un sens giratoriu la intersectia cu strada Drumul Bisericii si ne obligati pentru a ajunge la cele 203 proprietati care formeaza acest ansamblu fie sa facem un viraj riscant in prima intersectie fie sa ocolim cativa kilometri, consideram ca ne prejudiciati si ne dezavantajati fata de alti proprietari, ducand totodata la scaderea calitatii vietii, urmand a sesiza toate organele competente cu privire la aceasta discriminare. Va aducem la cunostinta ca vom depune sesizari catre Avocatul Poporului, Corpul de control al primului ministru, in instanta si in presa pentru a obtine modificarea acestui proiect astfel incat proprietarii din Ansamblul rezidential Class sa poata beneficia conform art.135 din Constitutia Romaniei, punctul 2, litera f) de “conditii pentru cresterea calitatii vietii”si nu de scaderea acestei prin ocoliri de kilometri pe strazi neadaptate unui trafic crescut sau prin obligarea acestora de a vira riscant in intersectii inguste.
Va reamintim ca am depus incepand cu data de 9 iunie 2015 mai multe adrese la Primaria Voluntari si pana la aceasta data nu am primit nici un raspuns scris din partea dumneavoastra.
Cu stima, ASOCIATIA DE PROPRIETARI CLASS prin Adina Coca- Presedinte 14.07.2015 |
Musafir |
#82015-07-14 10:31Nu cred ca exista un bulevard cu regim de autostrada nicaieri in lume.Nu puteti despartii sensurile de mers cu parapeti.Nu suntem obligati sa fim victime ale proiectelor dvs facute de incompetenti in birouri numai de dragul de a cheltui banii de la UE si ai nostri.Va rog sa nu tratati cu indiferenta aceasta situatie si sa va consumati energia nu pentru a ne trimite noua raspunsuri justificative ci sa faceti eforturi sa rectificati proiectul Iesiti din birou d-le Primar poate ca nu ati mai fost de mult in Pipera!!!!!
|
monicaclass |
#9 Nu pot decat sa regret ca doamna Adina Coca nu este primarul orasului Voluntari2015-07-14 10:49ca sa nu mai zic ca bulevardul Pipera nu are nici trotuare... |
guest |
#102015-07-14 11:32ca sa nu mai vorbim , ca acest mirific bulevard nu a fost proiectat si cu o banda pentru biciclisti |
Musafir |
#11 Re:2015-07-14 12:33 |
Musafir |
#122015-07-14 15:51- Domnule Primar, Constatam ca aplicati OMERTA cu foarte mult zel, adica : "Cine nu vede, n-aude si tace...traieste 100 de ani in pace !". Numai ca dvs. nu veti avea acest ragaz si nici pace, caci se va ajunge la justitie pentru dreptatea noastra, si probabil instanta o sa va oblige a ne despagubi cu "punctele de finantare" in loc sa le folositi asa cum va doriti. La anul vor fi iar alegeri...chiar nu va pasa ce mare deserviciu va faceti personal cat si PSD-ului ?!?...
|
Musafir |
#132015-07-14 16:24- Am semnat petitia pentru ca exist si nu-mi este indiferent cum si unde !!! |
Musafir |
#142015-07-14 19:34Am semnat pentru ca tot ce s-a facut in acest "cartier" a fost fara cap si coada, fara un plan pe termen lung...doar pe interese de moment...si a iesit un haos! ...iar joaca cu nervii nostri trebuie sa inceteze. |
Musafir |
#15 Re:Class despre lucrari in Pipera2015-07-17 16:07Primaria Voluntari confunda ,bdul Pipera cu un DN?! Aceasta Sos.Pipera-Tunari s-a dezvoltat ca o zona rezidentiala,apoi a primit si numele de "bulevard". Acum vreti sa functioneze ca o sosea sau drum national? Ar trebui sa va ganditi la confortul si siguranta locuitorilor de aici,care a fost si pana acum precar! |
Musafir |
#162015-07-28 19:17Eu locuiesc pe Iancu Nicolae, dar am treaba zilnic pe Pipera- Tunari, asa ca pot spune ca ma intereseaza! Off the topic, nici Iancu Nicolae n-o duce mai bine, desi valoarea impozitelor este enorma, inapoi nu prea se intorc servicii! Se chinuie de ani de zile sa ajunga de la Tecadra spre Pipera, dar se pare ca iar n-a castigat cine trebuie licitatia, asa cum s-a mai intamplat ori nu a vrut sa vina cu bani de acasa, pana ii deconteaza Primaria Voluntari...! Doua benzi pe sens pe Pipera, cand podurile de la capete (spre DRPCIV si spre Tunari) sunt doar pe cate o banda? Din start este aiurea. Separatoare de sens ca pe DN1, intr-o zona rezidentiala prin excelenta?Aberant! Acum cativa ani, in perioada de boom, au incercat cu semafoare la intersectia Iancu Nicolae- sos. Pipera, dar solutia n-a mers! Nu rezista, la ore de varf- cand vin copiii la scoli sau pleaca rezidentii spre job-uri- nici macar politaii de la locala sa dirijeze circulatia, de regula la orele cu trafic intens tocmai au alte misiuni, mult mai urgente! |
Daniel |
#17 Re:2015-07-29 16:53Eu cred ca toti locuitorii din Pipera care nu vor sa se lase calcati in picioare trebuie sa se alature asociatiei de proprietari din Class pt. incercarea de a imbunatatii proiectul cat mai este timp. Oricum, cele doua semafoare vor creea un haos si cozi de nedescris, mai ales daca locuitorii Class vor avea acolo U-turn. Nu uitati ca in capatul de la cimitir al Drumului Bisericii se afla un ansamblu rezidential important, cred ca si ei vor fi interesati de semafor(!?). In plus, odata cu acest proiect ar trebui legata cu drumuri Pipera si "prin spate". Un exemplu ar fi unirea Drumului Bisericii (capat inchis la cimitir) cu Potcoavei si refacerea Potcoavei din Pipera-Tunari pana in Iancu Nicolae (la Zoo). Cred ca acum aeroportul suporta aceasta unire normala si necesara. Greu este de crezut ca toate aceste lucruri nu s-au facut pana acum atat timp cat Domniile Lor locuiesc prin zona de atatia ani! Dar stiiti vorba aceea: "omul sfiinteste locul"! |
Daniel |
#182015-07-29 16:56ce ziceti ca sa punem de o manifestatie de protest, reala si in strada? |
Musafir |
#192015-07-29 20:42Detaliile care pot face diferenta intre viata si moarte: Sute de locuitori din Pipera ii cer primarului din Voluntari, Florentin Pandele, sa nu puna parapeti pe Soseaua Pipera si sa nu creasca viteza maxima la 70 km/ora prin cartier Catiusa Ivanov- HotNews.ro- 27 iulie 2015 |
Musafir |
#202015-07-29 20:48Sute de locuitori din cartierul Pipera ii cer primarului din Voluntari, Florentin Pandele, sa nu transforme Soseaua Pipera in drum de mare viteza. Mai exact, cetatenii sunt nemultumiti ca in cadrul proiectului de modernizare a bulevardului, Primaria vrea sa creasca limita de viteza la 70 km/ora si sa puna parapeti de beton si borduri intre sensurile de circulatie, ceea ce va face imposibila intoarcerea intre giratoriul de la intrarea pe artera si Sos. Erou Iancu Nicolae. In plus, cetatenii spun ca Primaria Voluntari nu i-a consultat atunci cand a elaborat proiectul. "Foarte bine ca se face ceva nou si se modernizeaza artera. Problema este ca felul in care a fost gandit noul bulevard, cu acei parapeti de beton si borduri de 30 de cm pe mijlocul drumului. Pipera este o zona rezidentiala in mod exclusiv. Sunt centre comerciale, magazine, restaurante, banci, scoli, gradinite. Toata lumea are nevoie sa traverseze si sa isi duca copilul la scoala si la gradinita. Prin montarea acestor parapeti si a bordurii de 30 cm intoarcerea va fi foarte grea. Va trebui ca noi sa iesim de aici, din ansamblul Class, sa mergem pana la sensul giratoriu din capat, sa intoarcem ca sa ne ducem copii la scoala sau sa cumparam ceva de la magazin. Ca sa ne intoarcem trebuie sa mergem iar pana la sensul giratoriu ce va fi la Iancu Nicolae si sa ne intoarcem. Va fi timp petrecut in trafic, zgomot, noxe, consum de combustibil, nervi", spune Adina Coca, locuitor in cartierul Class, aflat pe Soseaua Pipera. Locuitorii din cartierul Class si-au aratat nemultumirea si intr-un comunicat de presa. |
anca Musafir |
#212015-08-04 11:29In primul rand informatiile transmise de Primarie nu au fost transparente, nu au comunicat aspecte importante riveranilor de pe marele Bld Pipera, si multe alte aspecte referitoare la "modernizarea/largirea acestui bulevard ". Alt aspect: LA portiunea de sosea inchisa intre Class si Str Nita Pintea (mai departe nu stiu) proiectul a fost si este gresit, deoarece soseaua actuala este cu muuuulti cm mai jos decat vechea sosea ( surse din echipa de constructie )....facandu-i pe aproximativ majoritatea locuitorilor sa isi darame gardurile si sa isi zideasca altele noi din banii proprii :((( Deci despre ce vorbim????? Presupun ca existau multe alte metode de a se descongestiona zona, dar din pacate ..... |
Musafir |
#222015-08-04 16:34Fara cuvinte!!nimic din ceea ce face dnul primar nu este in interesul locuitorilor. |
Musafir |
#23 Drumul Potcoavei ar elimia blocajele2015-08-05 08:31Aceasta strada este foarte importanta, deoarece ajunge direct la metroul Aurel Vlaicu unde sunt foarte multe cladiri de birouri. Daca s-ar asfalta, s-ar elimina blocajul de la intersectia Bulevardul Pipera si Drumul Bisericii, sau rondul de la OMV.
Nesimtirea primaruluiu Padele nu are margini.
Pentru noile cartiere rezindentiale se gasesc imediat fonduri pentru apa, canalizare, drumuri. De ce aceastea au prioritate? Eu locuiesc de 5 ani in Pipera si nu am apa potabila, sau drum asfaltat. |
Musafir |
#242015-08-05 16:06Locuiesc în Pipera ! |
riveran Pipera |
#25 Re:2015-08-24 10:27In mod normal, civilizat, corect, util si chiara asa: pentru oamenii din Pipera, cetateni ai acestei tari, cetateni ce platesc taxe si impozite, in mod normal, ar fi trebuit 5 benzi construite, una pe mijloc pentru toti cei ce fac la stanga. Si sunt multi ce fac la stanga, ori pentru accesul la serviciu la cladirile de birouri, ori riverani. Se impunea un sens giratoriu in zona de acces catre cartierul Class atat pentru cei ce locuiesc in acest cartier cat si pentru cei din cartierul de vizavi, din spatele MegaImage. Astfel se imbunatatea si circulatia in zona magazinului MegaImage. Sens giratoriu trebuie si la intersectia cu Iancu Nicolae, iar la intersectia cu Drumul bisericii , aceasta ar trebui semaforizata. Oare dece Primaria Voluntari nu tine seama si de dorintele locuitorilor din zona? Noi nu avem nevoie de autostrada (drum de viteza) aici pe Bulevardul Pipera. Din propria experienta, stiu ca multi tranziteaza Pipera pentru a ajunge in Otopeni, de aceea este aglomerat. De cand este inchis bulevardul Pipera, eram intrebat de multi soferi cum sa ajunga la DN1 (Otopeni) daca Pipera este inchisa... |
|
Anularea cetateniei Române persoanelor din Republica Moldova
DEMISIA IOHANNIS ȘI JUDECATORI CCR
Salvăm Casa Dinu Lipatti
SUNT FEMEIE ȘI AM DEMNITATE, SUSȚIN DIANA GUDIMA!
Cerem ARESTAREA criminalului care a legat și târât cu mașina un animal nevinovat!
Integrarea medicinilor traditionale si de stil de viata, in ingrijirile medicale
Mariti amenda pentru taierea copacilor din Bucuresti
Suspendarea celor 9 judecatori ai CCR
Cerem pedepsirea maxima si urgenta a criminalului Geantimir Sorin
Ilie Bolojan – președintele de care România are nevoie!
NU taxa speciala dezvoltare urbana Sector 4
Solicitare de intervenție urgentă pentru repatrierea cetățenei Republicii Moldova Rodica Vizitiu și a celor trei copii ai săi din Gaza
Doriți să schimbați ceva?
Schimbarea nu se întâmplă dacă tăceți. Autorul acestei petiții a luat atitudine și a acționat. Veți face la fel? Porniți o mișcare socială creând o petiție.
Creeați propria dumneavoastră petițieAlte petiții care v-ar putea interesa
Anularea cetateniei Române persoanelor din Republica Moldova
5758 Creat: 2025-05-11
Anularea pașapoartelor românești ale cetățenilor Moldovei
1923 Creat: 2025-05-17
Sute de medici șomeri din cauza întârzierii nejustificate a eliberării certificatelor de către Ministerul Sănătății
57 Creat: 2025-05-18
Solicitare de intervenție urgentă pentru repatrierea cetățenei Republicii Moldova Rodica Vizitiu și a celor trei copii ai săi din Gaza
520 Creat: 2025-05-14
Cerem pedepsirea maxima si urgenta a criminalului Geantimir Sorin
60938 Creat: 2025-04-22
GRATIERE 2025
16317 Creat: 2025-02-03
Cerem ARESTAREA criminalului care a legat și târât cu mașina un animal nevinovat!
27178 Creat: 2025-04-16
Păstrați Centrul de Excelență pentru Copii și Tineret (Biblioteca Brașov)!
4307 Creat: 2025-05-13
Redeschiderea zborurilor directe Elveția–Moldova (Basel/Zürich/Geneva ↔ Chișinău)
350 Creat: 2025-05-13
Petiție pentru reintroducerea reducerii de 90 % la transportul feroviar pentru românii de pretutindeni
923 Creat: 2025-05-12
În sprijinul introducerii Religiei-Cristianism-Ortodocie ca disciplină obligatorie în școlile din Bulgaria.
11947 Creat: 2025-02-13
Semaforizare intersectie Strada Ignat - Strada Aurel Vlaicu
16 Creat: 2025-05-17
SĂNĂTATEA – PRIORITATE NAȚIONALĂ
1230 Creat: 2020-11-28
CRIMINALUL DIN GIURGIU TREBUIE SA RASPUNDA PENAL !!!
108 Creat: 2025-04-30
PETIȚIE PRIVIND IMPEACHMENT-UL ȘI DEMISIA IMEDIATĂ A PREȘEDINTEI REPUBLICII MOLDOVA, MAIA SANDU. ПЕТИЦИЯ О НЕЗАМЕДЛИТЕЛЬНОМ ИМПИЧМЕНТЕ И ОТСТАВКЕ ПРЕЗИДЕНТА РЕСПУБЛИКИ МОЛДОВА МАЙИ САНДУ
83 Creat: 2025-04-02
Susținem democrația! Contestăm anularea alegerilor și îl sprijinim pe Călin Georgescu!
6982 Creat: 2024-12-06
Alegeri libere
25742 Creat: 2024-12-06
Petiție pentru Retragerea Cetățeniei Române a Tatianei Costachi pentru Defăimarea Poporului Român
1214 Creat: 2023-12-24
Solicitare suport pentru angajații navetiști ai Spitalului Clinic Județean Bistrița.
9 Creat: 2025-05-17
Petitie pentru permiterea accesului cu caini in mall-uri, magazine, restaurante, mijloace de transport si in general in toate spatiile publice.
135 Creat: 2025-04-22