Pipera pentru oameni

Quoted post

Musafir

2015-07-05 15:39

Dle primar, nu va ganditi ca in acest cartier sunt persoane batrane,bolnave, nu v-ati gandit la un spital , nu va ganditi ca sunt persoane care nu au grija conform deciziei dvs de curatenia din jurul curtilor, aveti atati functionari la primarie care sunt platiti din banii nostrii, nu am vazut nici unul pe teren in Pipera care sa faca control, sa amendeze acolo unde este cazul, stiti numai sa ne luati impozite, este corect, procedati cum trebuie pentru a va mentine propunerile de la alegeri, nu avem apa, nu avem strazi asfaltate, nu avem canalizare, avem numai interese din partea salariatilor primariei, unde am inteles cand am platit impozitul anual pt cladire ca sunt numai rude. Poate ar fi cazul sa ne dati si explicatii.

Raspunsuri

Musafir

#15 Re:Class despre lucrari in Pipera

2015-07-17 16:07:57

#2: -  

Primaria Voluntari confunda ,bdul Pipera cu un DN?! Aceasta Sos.Pipera-Tunari s-a dezvoltat ca o zona rezidentiala,apoi a primit si numele de "bulevard". Acum vreti sa functioneze ca o sosea sau drum national?

Ar trebui sa va ganditi la confortul si siguranta locuitorilor de aici,care a fost si pana acum precar!

Vasile

#34 Re#2

2015-10-12 17:16:49

#2: -  

În primul rând trebuie să se știe faptul ca bunul nostru primar Pandele Costel nu a învestit bani pentru dezoltarea cartierului pipera de când îl știu ca primar. Pipera nu l-a votat ca primar si el știe acest lucru iar ca o mică "răzbunare" a lăsat pipera la sfârșit cu toate că aici a avut o grămadă de interese. Banii din buget erau și sunt puși în voluntari pentru că acolo sunt pomanagii care îl voteză, dacă postul de primar depindea de pipera era de mult plecat din postura de primar. E inadmisibil ca în zona pipera unde boomul imobilar a fost imens după revoluție tu să nu susţii ca primar acesta zonă. După 25 de ani tu ca primar nu poti rezolva asfaltarea străzilor în pipera, nu ai reușit o canalizare. Vreau să vă spun că strada pe care locuiesc este asfaltată de prin 2000 dar să vedeţi a fost făcută cu banii noștri strânși prin chetă, canalizarea la fel. Este trasă prin fundul curţilor tot pe banii noștri.