Pipera pentru oameni

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Pipera pentru oameni

Musafir

2015-08-26 11:50

pentru ca ma revolta atitudinea primariei Voluntari care incaseaza cele mai mari impozite pe casele si cladirile rezidentiale din Pipera dar nu face nimic, de 13 ani, de cand ne-am mutat aici, pentru infrastructura si canalizarea din acest "ORAS".
Avem impozite de oras si conditii de secol XVII!
RUSINE celor care au continuat sa voteze aceasta DICTATURA PANDELEASCA!!!

Musafir

2015-08-27 08:16

Pentru ca locuiesc pe str. Titu Maiorescu si nu stiu cum si unde voi putea sa intorc, dupa ce voi fi obligat sa fac la dreapta atunci cand ies in Pipera - Tunari.
Oare pana la podul de la Centura sau chiar la sensul giratoriu de dupa Centura?
E foarte adevarat ca virajul la stanga pe un drum de 4 benzi e foarte periculos (vezi accidentele de la Centura), dar nu se justifica parapeti de beton. Poate ca solutia ar fi mult mai multe sensuri giratorii mici, macar la 3 - 4 strazi distanta, daca tot nu vor sa renunte la parapeti. 

Si pentru ca doresc apa curenta si canalizare pe strada Titu Maiorescu, ceea ce pare sa fie irealizabil, chiar daca la acest moment se sapa in Sos. Pipera - Tunari si se aranjeaza tevile si conductele. Oare nu era momentul oportun ca sa se faca racordurile respective, chiar daca lucrarea pe strada mea se vor face ulterior?

Sau macar sa fi venit cineva de la Primarie si sa intrebe locatarii daca doresc sau nu apa curenta si canalizare...

Dezinteresul Primariei este maxim!

nicamarian

#28 Re:

2015-08-28 09:31

#20: -  nica marian

nu sunt  de acord cu montarea parapetilor

Musafir

2015-08-31 09:54

In primul rand precizez ca nu sunt afectat la fel de mult de prezenta separatoarelor ( in comparatie cu locuitorii din ansamblul Class ), deoarece si acum folosesc Drumul Bisericii pentru acces la domiciliu. Scopul modernizarii bulevardului este de a asigura o crestere a fluentei in trafic prin largirea la 4 benzi. Pentru locuitorii Piperei ar rezulta o diminuare a timpului pierdut in trafic, reducerea consumului de combustibil ( implicit a zgomotului si emisiilor de gaze ), cresterea sigurantei in trafic. Dar prezenta separatorului median ( pentru care se lasa putine zone de virajare stanga-dreapta) anuleaza toate aceste posibile avantaje; singurii beneficiari vor fi doar cei ce tranziteaza localitate. Explicatie :
1. Se va pierde foarte mult timp ( plus combustibil, noxe ) pentru a ocoli pana la un punct unde se poate intoarce;
2. Practic vom pierde acelasi timp in trafic : in loc sa "stam" ca acum cand traficul se desfasoara anevoie, ne vom deplasa, dar vom pierde acelasi timp ;
3. Cei care au un deces in familie vor fi nevoiti ca dupa ce pleaca de la biserica din oras, catre cimitir, sa faca un ocol pana la Iancu Nicolae;
4. Oricat am spera la un grad de civilizare ridicat, vor fi destui care vor traversa ( ca si in prezent ) prin locuri nepermise. Prezenta separatorului face posibila dezechilibrarea acestora in momentul traversarii peste separator.
5. Poate in acest proiect de modernizare era bine sa se prevada alveole pentru oprirea microbuzelor maxi-taxi, astfel incat sa nu se perturbe traficul. Plus reguli clare ca aceste microbuze sa nu mai opreasca haotic in orice loc : sa fie prevazute puncte de oprire la aproximativ 300-400 metri intre ele .
Daniel

2015-09-14 15:54

Zilele astea am iesit spre oras cu bicicleta si "i-am mai tras pe constructori de limba". Nu renunta nimeni la separarea de beton intre sensuri. In plus, mi-au spus ca ei nu au in proiect niciun sens giratoriu si ca asta este treaba politiei! Va fi un semafor la Drumul Bisericii, se pare ca unul la Drumul Potcoavei si unul la Iancu Nicolae. Sa ne traiasca ca ne-a vazut Sfantul, blocaje mai rau ca inainte. Ca sa nu mai vorbim de ocoluri si de toate celelalte care s-au mai spus pe aici Cred ca ar trebui sa existe o lege de tip Legea locuintei sau dreptul la acces, astfel incat sa-l putem da in judecata direct pe dl. primar Pandele. Nu este niciun avocat interesat sau/si cunoscator? Si cred ca ar trebui sa-l dam in judecata fiecare in parte si sa fie pe rol sute de procese! Eu am mai propus aici, haideti sa organizam o "deplasare" in masa la primaria Voluntari si asta cat mai repede pt. ca nu o sa se mai poata face nimic.

Musafir

#31 Re:

2015-09-21 08:50

#30: Daniel -  

Luni, 28 septembrie 2015, la ora 15:00, Asociatia de Proprietari Class din Bulevardul Pipera nr. 1H este inscrisa in audienta la domnul primar. Oricine doreste sa ni se alature este bine venit.

Musafir

#32 Re: Re:

2015-09-30 15:42

#31: - Re:  

Din pacate nu m-am mai uitat pe aici. A fost ieri audianta? Daca nu si s-a amanat pentru alta data, va rog sa afisati din nou eventuala reprogramare. Multumesc.

Musafir

#33 Re: Re: Re:

2015-10-07 07:57

#32: - Re: Re:  

Cu 25 de minute inainte de ora 15, cand trebuia sa inceapa programul de audiente al dlui primar, am fost sunata de doamna Florentina Toma, care tocmai aflase ca dl.primar a depus o cerere de concediu si ca urmare nu poate tine audientele.

Vasile

#34 Re#2

2015-10-12 17:16

#2: -  

În primul rând trebuie să se știe faptul ca bunul nostru primar Pandele Costel nu a învestit bani pentru dezoltarea cartierului pipera de când îl știu ca primar. Pipera nu l-a votat ca primar si el știe acest lucru iar ca o mică "răzbunare" a lăsat pipera la sfârșit cu toate că aici a avut o grămadă de interese. Banii din buget erau și sunt puși în voluntari pentru că acolo sunt pomanagii care îl voteză, dacă postul de primar depindea de pipera era de mult plecat din postura de primar. E inadmisibil ca în zona pipera unde boomul imobilar a fost imens după revoluție tu să nu susţii ca primar acesta zonă. După 25 de ani tu ca primar nu poti rezolva asfaltarea străzilor în pipera, nu ai reușit o canalizare. Vreau să vă spun că strada pe care locuiesc este asfaltată de prin 2000 dar să vedeţi a fost făcută cu banii noștri strânși prin chetă, canalizarea la fel. Este trasă prin fundul curţilor tot pe banii noștri. 

Musafir

2015-10-13 09:24

Locuiesc in zona si sunt constienta de problemele care vor aparea.
Sper sa aiba rezultat.

Musafir

2015-10-15 09:48

Locuesc in Pipera si nici nu vreau sa ma gandesc cum vom iesi de pe strazi pe langa faptul ca nu avem nici vzibilitate la iesire trotoarele laterale fiind foarte inguste mai au putin si intra in casele oamenilor nu mai poti iesi in siguranta din propria curte (casa) (scuze ptr ortografie telefon nou prea multe miscari)

Musafir

2015-10-18 15:58

Ce trebuie sa facem pentru a avea o Pipera doar a noastra? Ce demersuri trebuie sa facem pentru a fi independenti de "frumosul" si "functionalul" oras Voluntari?

Va multumesc!

Musafir

2015-11-05 14:04

Dupa exemplul din aceste zile din Bucuresti, trebuie sa iesim in strada cat mai multi, la primarie, chiar daca este sau nu dl. primar in vacanta si sa-l facem sa-si dea demisia ca si Piedone. Acum nu mai este nici dl. Oprea in "gratzii" ca sa-l sustina pe dl. Pandele si amandurora le este incomoda justitia, unuia legata de abuz in functie celuilalt de abuz de putere in legatura cu proiectul Pipera si altele care o-r mai fi.

Poate organiza Class o sedinta in aer liber, spre exemplu pe platforma Penny, ca sa vedem cati ne adunam si ce o sa facem? Sau o putem organiza in parcare la Billa ca e mai la mijloc si poate vin si locuitorii vechiului sat Pipera care vor fi afectati de traversarea pe pasarele, etc...Am auzit ca acestia sunt foarte suparati si ei de ce ni se pregateste.

Cu stima, Daniel

Musafir

2016-02-19 15:21

Sunt de acord cu modernizarea drumului, dar as vrea o strada pentru toată lumea, inclusiv persoanele care nu poseda permis de conducere sau aleg sa nu meargă cu mașina: copii, bătrâni, bicicliști, persoane cu handicap sau pur si simplu pietoni. Deci nu vreau parapeți de beton, pasarele si viteza legală de 70km/h.

Musafir

2016-03-17 19:52

Ca soluție ar fi bine sa gândească un rond la lac și sa se păstreze totuși parapetii de beton. Din cauza virării la stânga peste tot se circula greu. Și tot ca și soluție ar fi sa se deblocheze străduțele închise de anumiți dezvoltatori.
Ioan

#42 In ceea ce priveste primaria Voluntari

2016-03-18 15:24

Sr pare ca suntem tratati cu tacere absoluta . Exact cum tratează PSD-ul diaspora .

Suntem prostii care plătim si nu ii votam . De ce ne-ar baga in seama acesti infractori care conduc un orasel satelit al Bucurestiului dinspre Colentina . Orasel care de mult nu mai are nimic de-a face din punct de vedere socio-cultural cu zona Pipera .

Dupa cum vedeti , aici sunt doar oameni care se plang . Nici un reprezentant al clicii de infractori cu care încercam sa rezonam nu ne scrie nici un răspuns .

Apropos , de găurile din proaspătul drum făcut la misto , de canalele suprainaltate , de banii platiti către societatile de salubrizare si de gestionare a apei detinute de primarul infractor al Voluntariului nu zice nimeni nimic ?

Averi idee cati locuitori ai Voluntariului adevărat plătesc pentru canalizare si cat? Din cati cunosc eu , nici jnul .

Musafir

2016-03-18 18:12

Nu dorim montarea parapeților pe axul B-dului Pipera! Oricum traficul este de coșmar, insa parapeții vor reprezenta cireasa de pe tort, cred ca vom fi nevoiți sa ne luam catrafusele si sa ne mutam!

Musafir

2016-03-19 18:39

Pentru ca orasul este incredibil de prost administrat iar ideea asta specifica este venita de la megalomani, probabil aceiasi care au construit catedrala saraciei din localitate.

elfix

2017-06-09 12:24

Doamnelor si domnilor, cred ca stiti deja ca a inceput montarea parapetilor de beton incepand de la piciorul pasajului de peste centura , si se apropie cu pasi repezi de intersectia cu Iancu Nicolae.

Exista o disimulare de sens giratoriu aproape de scoala americana si nu am reusit sa intorc fara 2 manevre.