Pipera pentru oameni

Quoted post

Daniel

2015-09-14 15:54

Zilele astea am iesit spre oras cu bicicleta si "i-am mai tras pe constructori de limba". Nu renunta nimeni la separarea de beton intre sensuri. In plus, mi-au spus ca ei nu au in proiect niciun sens giratoriu si ca asta este treaba politiei! Va fi un semafor la Drumul Bisericii, se pare ca unul la Drumul Potcoavei si unul la Iancu Nicolae. Sa ne traiasca ca ne-a vazut Sfantul, blocaje mai rau ca inainte. Ca sa nu mai vorbim de ocoluri si de toate celelalte care s-au mai spus pe aici Cred ca ar trebui sa existe o lege de tip Legea locuintei sau dreptul la acces, astfel incat sa-l putem da in judecata direct pe dl. primar Pandele. Nu este niciun avocat interesat sau/si cunoscator? Si cred ca ar trebui sa-l dam in judecata fiecare in parte si sa fie pe rol sute de procese! Eu am mai propus aici, haideti sa organizam o "deplasare" in masa la primaria Voluntari si asta cat mai repede pt. ca nu o sa se mai poata face nimic.

Raspunsuri

Musafir

#31 Re:

2015-09-21 08:50:14

#30: Daniel -  

Luni, 28 septembrie 2015, la ora 15:00, Asociatia de Proprietari Class din Bulevardul Pipera nr. 1H este inscrisa in audienta la domnul primar. Oricine doreste sa ni se alature este bine venit.