Pentru Canonizarea Părintelui Arsenie Boca - Sfântul Ardealului

Pentru Canonizarea Părintelui Arsenie Boca - Sfântul Ardealului / Anunțuri / MULTUMIRI TUTUROR SEMNATARILOR! / Comentarii


Musafir

#1

2016-04-18 05:28

SEMNEZ fara ezitare !


Musafir

#2

2016-04-18 13:51

Doamne ajuta, sa fie Binecuvantat initiatorul si toti semnatarii petitiei, printre care ma numar si eu, pacatoasa, dar la acestia sa adaugam sutele de mii de romani, care nu au mijloace on-line sa depuna semanturi si care nici nu considera ca ar fi necesar sa semneze cu mana, deoarece sfintia Preacuviosului Parinte ARSENIE BOCA, nu trebuie sustinuts ci doar ACCEPTATA de toata lumea.
Eu personal, am trait un miracol, in acest an, am plecat cu avionul si in aeroport am manevrat gresit buletinul si nu l-am mai gasit. Timp de 10 zile l-am tot cautat, dar intr-una din nopti, l-am visat pe Sf. Parinte Arsenie boca, ca ne aduce un plic in care era acest document.
In ziua de 24 febr. 2016, pornindu-ma la biserica pentru a ma spovedi si impartasi, am deschis portofelul sa vad ce bani am, si bineinteles ca la prima vedere, a aparut buletinul.
Numai Sfantul Preacuviosul Parintele nostru Arsenie Boca l-a adus, din aeroportul Luton UK, in Bucuresti.
Cu lacrimi i-am multumit si consider ca este CEL MAI DESAVARSIT SFANT, traitor pe pamantul Romnesc, contemporan cu noi.
MULTUMSC in fiecare clipa, Bunului Dumnezeu si Preacuvioasei Maicii Domnului, ca ne-a invrednicit cu acest DAR DUMNEZEESC, Suntem invidiati de bogatiile acestei tari, ROMANIA, pentru capacitatile intelectuale care s-au dovedit in timp, la poporul roman, si cred ca Dumnezeu a voit sa ne asigure de recunoasterea poporului ROMAN, in credinta stramoseasca. DOAMNE AJUTA.
Nu pot incheia, fara sa ma rog Bunului Dumneeu, si Sfintei Nascatoare de Dumnezeu, sa-i ierte pe toti cei care l-au prigonit, dar mai alesc pentru prigoana impotriva noastra, poporul roman, sa ne ascunda si sa interzica propovaduirea dreptei credinte, ortodoxa, timp de 30 ani, in care perioada s-au instalat toate nemerniciile lumii, toate destrabalarile in mintea poporului roman. Ma tem pentru suferinta lor, care este fara sfarsit, in vesnicia ce urmeaza.
Iarta-i Doamne pe ei si pe mine pacatoasa, in varsta de 71 ani, care am indraznit sa scriu aceste randuri.
Fericirea va fi la anuntul care va confirma intelepciunea CLERULUI BISERICESC. DOAMNE AJUTA

Musafir

#3

2016-04-18 19:45

Cred ca este necesar la 26 ani de la maortea sa si cit a suferit si in timpul comunismului sa i se aduca insfirsit acea ce merita sa ie recunoscut ca sfint doamne ajuta

Musafir

#4

2016-04-18 22:18

In amintirea mamei mele , Ing. Paulina Porumb , care imi pomenea zilnic cu voce tare despre Nichifor Crainic , Constantin Oprisan si cei inchisi la Pitesti , in ciuda supravegherii directe si invadatoare a securitatii sub care ne -am aflat in apartamentul in care am crescut si locuit eu in primii 25 de ani ai vietii mele , si in memoria martirului Revolutiei din dec. 1989 , varul meu Dan Manescu , impreuna cu care , cufamilia mea si cu ceilalti cu care am participat la miscarea revolutionara de atunci , ( dec. 1989 ) , si indeosebi pt. ca rugaciunile SF. Parinte Arsenie Boca , si ale SF. Parinte George Calciu ( Dumitreasa ) , vecinul meu de atunci , si ale parintilor mei duhovnicesti SF. Parinte Roman Braga si SF. Parinte Felix Dubneac , ( supravietuitor I ai lagarului mortii de la Pitesti ) , fiindca rugaciunile lor m-au tinut in viata , cu speranta pe care numai icoana lor reprezentantandu-l pe DOMNUL nostru IISUS HRISTOS , in toti cei 50 de ani de prigoana si razboi autentice prin care si eu , nevrednica , am fost intampinata zilnic si sistematic , deci pt. aceste cauze am semnat si eu pt. canonizarea SF. Parinte Arsenie Boca . Cu adanca smerenie si cu multumiri pt. curajul dvs. , Dr. Mara ( Mariana ) P. Greaves .

Musafir

#5

2023-02-12 18:46

Vreau sa semnez pentru canonizare......unde se semneaza?

Musafir

#6 Re: DEMNEZ!

2023-02-12 18:46

#1: -