Tratamente pentru hepatita C astazi, nu maine!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Tratamente pentru hepatita C astazi, nu maine!

Iulian

#751 Re: Pastile generice twinvir

2018-07-04 11:10

#750: Daniel - Pastile generice twinvir 

Escrocherie!!!!Nu e site oficial , e o escrocherie mare. Oameni care dau bani pe praf de creta increzandu-se in ceea ce se scrie aici. Nu exista acte de proveniență , companie, rețetă, etc. Nu vă lăsați păcăliți că va îmbolnăviți mai rău decât sunteți. www.twinvir.ro este un site ilegal fara o companie in spate care se folosește de curierat fara a oferi garanție produselor și mai mult sunt și contrafăcute.

MariaC

#752

2018-07-09 10:04

Am fost si eu intr-o astfel de situatie, trebuia sa astept pana imi vine randul sa pimesc tratamentul. Ma intristam nespus de mult ca in loc sa fac si eu ceva cat mai repede posibil, trebuia doar sa stau si sa astept pana ce statul ma ajuta. Tratamentul, desigur, e foarte scump, dar ce poate fi mai scump decat sanatatea si viata? Pe cand asteptam tratamentul de la stat, am citit prin forumuri multe istorii personale ale oamenilor care mergeau in egipt pentru a-si cumpara medicamentele de acolo. Sunt foarte rcunoscatoare medicului meu, care mi-a usurat viata sfatuindu-ma sa merg in Rep. Moldova si sa cumpar nedicamentul din farmacie. Toate acestea mi-au luat o zi si 950$. Nu e chiar atat de mult pentru a-ti salva propria viata. Stiu ca sunt situatii foarte diferite, dar eu spun ca e mai bine este sa nu se retina tratamentul. Hepatita C este o boala foarte serioasa care poate duce la consecinte severe daca e lasata sa avanseze. Recent am aflat ca si pt romania este un site (twinvir.ro) care livreaza aceste pastile din republica si nu mai e nevoie sa mergem noi in afara.

Daniel

#753 Re: www.twinvir.ro

2018-07-10 06:12

#752: MariaC -  

Da, exista un site ilegal www.twinvir.ro care vinde pacienților cine știe ce doar antivirale nu. Fara acte de proveniență, banii la curier, aduse prin colet, . E clar ca lumina zilei că este o escrocherie. Ați făcut bine că ați luat din Moldova de la farmacie in felul asta aveți 100% siguranta că e ce trebuie și nu otrava de șobolani la colet.

Emilian

#754

2018-07-10 13:11

Am fost diagnosticat cu Hepatita C de primul genotip cu un an in urma. Medicul m-a trimis la spital si credeam ca acolo primesc tratamentul coreapunzator, insa cum am aflat pe loc, nu-mi puteau oferi nimic in afara de hepatoprotectoare. Din cate am aflat mai tarziu, tratamente pentru hepatita C exista mult timp, insa pretul este mult prea mare pentru oamenii simpli si desigur ca asigurarea medicala nu mi le putea oferi. Dupa ce mi-am umplut capul cu povestiri de genul „ce poate sa fie daca nu-ti tratezi hepatita C“, am inceput sa caut cum pot sa scap de acest virus si sa-mi redobandesc sanatatea eu singur, pentru ca nimeni in afara de mine nu e interesat in acest lucru...din pacate. Am dat de o multime de articole despre medicamentele generice, am inceput sa ma documentez in privinta lor si am inteles ca ar fi o buna iesire din situatie. Genericele sunt aceleasi medicamente, insa produse de alta fabrica, fabrici cu bratele de munca mai ieftine decat aceleasi state unite, spre exemplu. De aici vin si preturile mai mici. Am stat mai mult timp pe ganduri ce medicament si ce producator sa aleg, nu stiam la care calutatea este mai buna. A fost nevoie sa mai intreb si pe diverse forumuri, unde mi-au povestit si recomandat Twinvir. Acesta e tocmai compatibil cu genotipul meu. Am facut comanda pe siteul twinvir, imi era frica de falsuri , dar curierul mi-a permis sa deschid pachetul si sa verific flacoanele inainte ca sa-i dau banii. A fost totul in ordine. Am luat aceaste pastile timp de 12 saptamani, raspunsul virusologic sustinut a fost atins la a 8 daptamana de tratament si la fel a ramas dupa trei luni. Va sfatui sa nu asteptati sa i se faca statului mila de noi, ci sa cautati solutii cu puterile voastre. Sanatate!


Musafir

#755 Re: Re: Re:

2018-07-10 21:35

#572: Marian - Re: Re:  

Eu am luat din Moldova twinvir,am dat 750euro si sunt nedetectabil după prima luna de tratament! Problema e ca nu ai nimerit la cine trebuie din păcate.

Doina

#756 Re:

2018-07-11 06:16

#754: Emilian -  

Ce garanție e asta că deschizi flaconul??? Nici aia mici de grădiniță nu pun botul la vrajelile voastre . Ăla e un site ilegal care nu acordă nicio garanție că ai luat ce trebuie. Daca pățești ceva pe cine tragi la rasoundere??? Pe Fan Courier ??? E normal sa încercați povesti nemuritoare că știți foarte bine că nu aveți cum sa dovedit proveniența medicamentelor și că faceți contrabandă cu praf de creta.

mihai

#757 Re: Re: Re: Re: Re:

2018-07-17 09:47

#748: - Re: Re: Re: Re:  

Multumesc pentru informatie!!!!!! Recomand!!! Pret fara intermediari. Personal am telefonat:

373-22-27-73-87   si am procurat pe 14.07.2018 Nucleobuvir 3cutii si Daclavirdin 3 cutii din Farmacia Apoteka -- 5500 lei Md (aproximativ 275 euro) pret total-- se elibereaza doar in lei MD.

Deja fara comanda prealabila.

Va multumesc!! 

Alina

#758 Informație falsa

2018-07-17 17:47

#757: mihai - Re: Re: Re: Re: Re:  

Am sunat, 15800 lei moldovenesti adică 780 euro. Niste măgari care va pun pe drumuri. 

Diana

#759 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-07-17 17:51

#757: mihai - Re: Re: Re: Re: Re:  

" Deja fara comanda prealabila" doar in Moldova se foloseste expresia asta. Asta este un Moldovean care vorbește prostii. La cat de prosti sunt ar fi putut să scrie să nu ne prindem că sunt moldoveni.:)) Am sunat și eu la Apoteka 15800 lei moldovenesti, deci escrocherie ce scriu ăștia pe aici.

Ana

#760 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-07-17 22:33

#759: Diana - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Probabil ca se strica afacerea cuiva????

Desteptilor - de ce sariți cu minciuni????

100%-corect. Deja pretul este mult mai mic in Moldova - pentru 12 săptămâni  (Nucleobuvir+Daclavirdin)----275 euro!!!

Cine are nevoie singur va telefona -- e mult mai ieftin decat sa achite 700-1000 euro.

Diana

#761 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-07-18 05:11

#760: Ana - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Ți-ai schimbat numele în Ana dar folosești același "deja" . Nu prea tine prosteala asta pe aici. Toți au telefonat și au aflat prețul și anume 15800 lei moldovenesti adică 780 euro. Deja sunteți penibili cum incercati sa prostiti pacienții români.:))

ANA

#762 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-07-18 06:18

#761: Diana - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

''deja''---un pret cat se poate de real----doar 275 euro pentru 12 saptamani de tratament in CHISINAU!!!

Da am sa mai confirm odata ,pentru ca este adevarat si acest adevar provoaca samsarilor furie!!!

Mai bine un ''deja'' ---- corect, decat minciuni mieroase.

Trebuie analizata si filtrata orice informatie este dreptul fiecaruia!!! 

Diana

#763 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-07-18 06:36

#762: ANA - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Deja au sunat prea multi și au aflat prețul de 780 de Euro. Deja probabil este o combinație în funcție de cine răspunde la farmacie. Deja daca suni la alt număr decât cel lăsat aici e alt preț. Deja credem că e o combinație să puneți oamenii pe drumuri . Deja nu mă interesează să apar afacerea nimănui că deja nu scriu nu cumpărați din Moldova cumpărați de pe nu știu ce site. Deja suntem sătui de glumele voastre proaste. Deja e clar că nu scrie decât o singură persoană din Moldova pentru că deja e atât de evident că e o escrocherie pusa bine la cale de Moldoveni. Deja ne-am saturat de voi!

ANA

#764 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-07-18 09:55

#763: Diana - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Sunt strategii internationale pentru a facilita accesibilitatea la tratament ---- nu sunt minciuni si nicie escrocherii , e realitatea care trebuie vociferata.

Desigur ,nu este pe placul multora care intermediaza anumite scheme din care au de castigat, dar macar lasati singur pacientul sa se informeze fara a aduce argumente false .

Pare dubios faptul, ca fiind la un pret ACCESIBIL de doar 275 euro pentru toate 12 saptamani, se gasesc  ''persoane'' care aduc contraargumente. Oare chiar nu va pasa de pacientii vostri ci  mai mult va pasa ca  buzunarul sa fie plin ??? ''Voi'' - asa numitii mesageri a adevarului limitati chiar si accesul la informatie !!

Daca citeste macar cineva, care este victima acestui ''VIRUS UCIGAS'' virusul hepatitei C , aceasta informatie, nu ezitati sa telefonati pentru a va convinge sigur . Solutie este pentru el si la un pret destul de accesibil , inregistrat oficial in RM, aproximativ 4000 de pacienti au primit aceste medicamente (NUCLEOBUVIR + DACLAVIRDIN - atat prin programul asigurat de Stat cat si cu eliberare din Farmacia APOTEKA) ,cu rezultate foarte bune !!! Sanatate va doresc!!!

 

Nicoleta

#765

2018-07-18 10:49

Am fost bolnava de hepatita C in jur de cinci ani, cel mai probabil ca m-au infectat in spitalul local cand m-au operat cu apendicita, alte presupuneri nu am (piercing si tatuaje nu mi-am facut). Imi ascundeam diagnoza si de familie si de prieteni, ma temeam foarte mult sa fiu stigmatizata si de tot felul de discutii (ca si toti ceilalti, banuiesc). In adancul sufletului nu credeam ca o sa pot candva sa scap de aceasta boala (de la orele de biologie din liceu imi aminteam ca se poate opri doar avansarea virusului, si nu distruge definitiv). Insa cautand pe internet tot ce tine de aceasta boala, am ramas trasnita - tarile mai dezvoltate s-au vindecat de hepatita C! Pana la urma am mers la medic si ea mi-a recomandat Twinvir, tratamentul cu care majoritatea oamenilor se vindeca de hepatita C, nu este ieftin deloc, in schimb e calitativ si sigur. Cursul de tratament a durat 12 saptamanu, dupa care am facut o analiza si mi-a dat nedetectabil. Apropo, pentru cei care doar au inceput sa faca tratament - nu uitati sa dezinfectati minutios toate periutele de dinti, lamele si aparatele de ras dea lungul a tot tratamentul, pentru ca puteti iarasi sa va infectati, mai bine ar fi sa le chimbati mai des.

Andra

#766 Re:

2018-07-18 10:53

#765: Nicoleta -  

Se bat moldovenii in oferte când vine unul și aruncă că găsești nu știu ce la farmacie, când vine altul și spune de twinvir din Moldova. Dracu mai știe ce să creadă. 

Vlad

#767

2018-07-26 07:54

Eu am dat comanda de twinvir de pe site și mi-a venit in 4 zile, intr-o cutie de plastic exact dupa marimea cutiilor de twinvir. Am deschis eu cutia si erau sigilate. Inainte ca sa fac comanda pe site mi-au cerut ceva analize sau receta și dupa ce am aratat receta a fost ok. Sanatate

Alina

#768 Re:

2018-07-26 09:09

#767: Vlad -  

Vlad mama, se zice rețetă in Romania. Ce dracu mai, macar când spuneți o poveste de genul asta incercati și voi sa va adaptați. Chiar așa de inflexibili sunteți? Repet pentru a nu știu câta oară. Twinvir prin posta egal praf de creta, escrocherie și cu orice poveste veniți nu convingeti pe nimeni. www.twinvir.ro = ESCROCHERIE

Miruna

#769 Re: Re:

2018-08-04 18:35

#768: Alina - Re:  

Alina, nu doar asta e escrocherie ci și celelalte luate de pe internet de pe diferite site-uri indiene sau de la persoane dubioase. Știu caz când doza nu a fost cea de pe ambalaj și a dezvoltat rezistenta virusul. Mare atenție că în loc să vă faceți bine vă treziți cu ceva mai grav.

George

#770 Twinvir la jumate de pret

2018-08-09 15:12

Am un set de Twinvir primit prin program In Moldova  care in curand expira , cine are nevoie ....apropo, pentru cei interesati m-am tratat cu MPI Viropak plus procurat desinestatator din Egypt , Twinvir-ul a ramas .

Daniela

#771 Re: Twinvir la jumate de pret

2018-08-09 21:21

#770: George - Twinvir la jumate de pret  

Daaa, mai nou ăștia ne vand Twnvir expirat. Nu e suficient că e o mizerie Twinvirul mai e și expirat.:)) 

Andreea

#772

2018-10-05 10:59

Bună, eu am făcut comanda de Twinvir online în luna Iunie, am așteptat câteva zile sa-mi vina comanda, mi l-au adus, i-am arătat medicului și mi-a zis ca e ok. Nici un praf de creta cum scriu pe aici cei care au afacerile lor proprii. Deci am făcut ce mia spus medicul o pastiluta pe zi fără  băuturi alcoolice și supraalimentare sau efort fizic intens. Din efecte secundare am avut  primele zile slăbiciuni  și parcă eram nedormita, cam atât.

Acum la sfârșitul lunii după tratament am făcut analizele și mi-a dat nedetectabil. Nu am avut încărcătură virala inițial foarte mare, dar oricum zic ca am scăpat ușor de boala.

Sănătate 

Oana

#773

2018-10-08 09:43

Cred ca spuneti așa pentru ca aveți alte medicamente pe care le comercializați. Eu m-am tratat de Hepatita C genotip 1 cu twinvir comandat de pe site și la fel nu am avut nici efecte adverse (știu ca unii le au) și nici prejudicii de genul. M-a spus medicul sa am grija de la cine cumpăr dacă nu fac comanda, ca nu cumva sa iau de la persoare de tipul "mi-au ramas 2 cutii și le dau la jumătate de preț" s.a.m.d. M-am si asigurat ca intra în lista medicamentelor autorizate în RM și nu am avut nici o problema. Dacă nu făceam comanda și va ascultam cum numiți tot la rand escrocherie și praf de creta, aveam sa ajung acum cu F3 în loc de F2 tot așteptând și spunând cât de rea e conducerea.

Radu

#774 Re:

2018-10-10 14:05

#773: Oana -  

Ca să vedeți câtă prostie și escrocherie e pe site-ul asta. Daca nu ai acte de proveniență nu exista medicament sigur. Site.ul ăla online www.twinvir.ro nu-ți dă absolut nicio garanție . Alt prost ne spune că a luat 3 cutii și s-a vindecat cu una singura si vinde 2. Pai 3 cutii înseamnă o perioada de 12 săptămâni. O sa va intrebati de ce trebuie luate 12 săptămâni? Simplu! Asta este perioada de incubație a virusului. Presupun că deja românii știu aceste detalii și nu musca din poveștile escrocilor de pe aici care vând medicamente fara acte de proveniență punând viața în pericol celor creduli.


Musafir

#775 Nu contează

2018-11-12 22:37

#551: - TRATAMENT HEPATITA C 

Am luat și eu pentru  o persoana aceste preparate combinate 28×3...dar din nefericire nici un efect...după ce a finisat tratamentul  era aceeași viremie....atunci a fost 15900 lei... (apoteca/ botanica /toamna de aur)..poate altcuiva a  ajutat dar în cazul nostru nu...deci după mine nu e bun...