Tratamente pentru hepatita C astazi, nu maine!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Tratamente pentru hepatita C astazi, nu maine!


Musafir

#576

2017-10-10 17:11

Eu am fost acum 3 saptamani in moldova și mi-am cumpărat tratamentul ...la ora 6 dimineața am fost in vama Albita  Iași....si ora 11 eram inapoi in vama cu tratamentul in geanta ...si va zic cum am procedat ...am mers in centrul chisinaului la spitalul județean republican la etajul 1 la gastroenterologie...am batut la usa si mi sa vb foarte frumos in limba romana ...am intrat cu analizele in mana ...fibromax ,viremia  si stenogramă..iam băgat 50 euro doamnei dr in buzunar si i-am spus că am venit din romania pt reteta antiviralelor nucleobuvir si daclavirdin despre care am auzit la agenția de TURISM  si mia explicat că tratamentul este pt toate genotipurile si mia recomandat încă un set de analize pe care le-am refuzat pe motiv că le fac in tara ...la care mi sa eliberat reteta si mi sa urat sănătate și mi sa spus ca tratamentul acesta normal este prin program național numai ca programul sa terminat pe anul acesta si tratamentul se gaseste numai in farmaciile Ateka cu plata si cu reteta...iam multumit ..am iesit din policlinica am schimbat bani in lei moldovenesti am mers la adresa farmaciei care mia dat o domne dr...am plătit 15900 lei moldovenesti si am plecat acasă...de 9 zile am început....tgo il aveam 320 tgp 450 dupa 9 zile am făcut analizele si ambele sun bune ..sper la terminarea tratamentului sa fie virus nedetectabil...sunt f1 f2 cu viremia de 600 mii...daca vreti mai multe info ma găsiți la 0749 782471 si va trimit pe watap si reteta si analize tot.apropo nu am tratament de vanzare si nici nu m-am vindecat  încă de hepatita c...sunt la inceput de tratament si eu.asa ca nu vreau sa scrieti ca sunt vreun bisnitari...sunt un om bolnav ca voi restul, care vrea sa isi vada copilul mare ...domne ajuta la toata lumea ,si sa ea tratamentul de oriunde ar fi ,numai sa  ne facem bn ...nu contează de unde il achiziționam important este sa fie tratamentul bun si sa ne vindecam de această pacoste.Doamne Ajuta.....


Musafir

#577 Tatament Chisinau

2017-10-10 17:30

 Am o ruda in Chisinau, a fost in farmacie ( str. Armeneasca) , a vorbit cu o doamna foarte amabila ( Irina) , i-a explicat ca se elibereaza produsele ( nucleo buvir si daclatasvir) pret 15900 lei (pentru 12 sapt.), desigur pentru siguranta personala am rugat-o sa intrebe despre calitatea produselor, farmacista i-a prezentat si copiile Certificatelor...referitor la reteta a zis ca nu conteaza de unde este (Romania, Moldova) , de ce doar in Apoteka (asa decis Distribuitorul , au vreo 10 farmacii) deci nu mai cred ca e o momeala si fiti mai seriosi , informativa si asigurativa , nu credeti in birfele acestor ce scriu, cei ce incearca prin diferite modalitati sa puna piedici , de fapt si -au descris modalitatile lor de amageala ...nu cred ca e atit de scump sa intrebi  si numai suntem chiar atit de degradati sa nu putem face diferente..

 

Alin

#578 Tratament Chișinău

2017-10-11 05:47

Eu am fost la farmacia Apoteka de pe bulevardul Mircea cel bătrân din Chișinău. Am vorbit cu farmacista și am fost trimis la un doctor pentru reteta. Doctorul era la boli infecțioase la Toma Ciorbă. Mi.a cerut 300 euro. I.am dat și medicul intre timp a vorbit la alta farmacie să mă duc după tratament. Am luat tratamentul și acum aștept să găsesc medic în România care sa se ocupe de mine . Medicul meu din Suceava a zis că nu se risca deoarece nu cunoaște medicamentele și dacă apar surprize nu vrea probleme. O să mă duc în Iași sa vad de un doctor . Toată afacerea m.a costat în jur de 1300 euro cu drum cu tot .

Dragos

#579 Re: Tratament Chișinău

2017-10-11 11:41

#578: Alin - Tratament Chișinău 

 Lasati povestile domnule....nu mai sunt atit de hapsini medicii si nici farmacistii mincinosi....nimeni nu va trimite nici la un doctor si nici preturile unei consultatii chiar asa cum le spuneti..( chiar la un centru medical privat in Chisinau o consultatie costa 200-450 lei , deci 10-20 euro, institutia bugetara 90 lei) ...sa va fie rusine sa ponegriti imaginea lor...spuneti nume prenume daca sunteti asa destept....

Mihai

#580 Tratament moldova

2017-10-11 15:13

Am impresia că site.ul asta s.a transformat în site din Republica Moldova. Toți scriu de farmacii , de medicamente , de doctori , de preturi. Ii vezi ușor că sunt din republica Moldova pentru că faultează limba română și au expresii din limba rusa. Dracu știe ce să mai crezi mai ales când sunt implicate personaje de peste Prut . Eu zic sa schimbam denumirea site .ului in" pietitie online" daca tot am fost bombardați cu informații de tot genul.

Lorena

#581 Re: Tratament moldova

2017-10-11 15:46

#580: Mihai - Tratament moldova 

 Clar ! Toti care au scris de Moldova trăiesc acolo. Limbajul lor spune tot , finisat, asigurativ plus semantica, topica și gramatica sunt clar a celor ce trăiesc acolo. Habar nu am ce urmăresc insa nu cred că tot ce spun ei e 100% adevărat tocmai pentru că eu am fost pus pe drumuri de Apoteka pentru Twinvir acum 5 luni. Tot aici un moldovean a spus că au fost tratați 1000, după altul a spus că 3000. Unul a spus că nu există Twinvir in Moldova , imediat după ce un roman le-a demonstrat contrariul au început să zică altceva samd. Dubiosi, foarte dubiosi.

Monica

#582 Moldova

2017-10-11 18:47

Am sunat la domnul care are analize și " stenograma" :))și are accent moldovenesc dar spune că nu e de acolo .  Mi_a zis toată povestea pe care a relatat_o aici și cam atât. A zis că așteaptă analizele următoare.  De ce naiba sa faci analize la 9 zile de la începerea tratamentului antiviral ??? Aici e primul semn de întrebare.  Astea sunt inhibitoare de proteaza iar analizele se fac după 14 zile minim. Mă rog, din ce am citit aici totul pare suspect. Atât modul de obținere al medicamentelor cât și persoanele care_l promovează. M_am documentat de ceva vreme de când am aflat că am virusul și am luat în calcul toate variantele de obținere a medicamentelor.


Musafir

#583 Re: Tratament fara interferon

2017-10-11 20:36

#455: Marcela Iosif - Tratament fara interferon 

 as dori sa cumpat 20pastile dr harvoni sau alt inlocuitor pt.a mi completa cura de trei.luni.multumesc si astept oferte

 

 


Musafir

#584 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tratament Twinvir

2017-10-11 20:59

#474: - Re: Re: Re: Re: Re: Tratament Twinvir 

 as dori sa cumpar 20pastile de harvoni.ledifos sau inlocuitor pentru completarea curei de trei luni.ma puteti contacta la telefon 0722611884cornelia neculau

 

Andrei

#585 Re: Tratament moldova

2017-10-12 06:51

#580: Mihai - Tratament moldova 

 sint deacord cu redenumirea saitului,tare mai sunteti scirbosi dragi romani (fac referinta la cei ce vin cu tot fel de argumente josnice si mincinoase vis-a-vis de tratamentul si specialistii de peste Prut),niste nerusintati, numai la birfe si miciuni sunteti buni, nici pic de omenie, atitea povesti inventate peste noapte ca chiar mi se face scirba de voi. Mergeti si luati tratamente din India pe bani buni si numai aruncati cu pietre in cei de peste Prut.

Ionela

#586 Re: Re: Tratament moldova

2017-10-12 08:45

#585: Andrei - Re: Tratament moldova 

 Daca noi suntem scârboși atunci rămâneți voi acolo sub cupola rusă și lăsați.ne cu vrăjeala și manipularea asta. Sunt suspecte toate afirmațiile voastre referitor la tratament bine sesizate de toți cei care au scris aici. Mai bine uitați.va pe net să vedeți cate procese cu statul moldovean are Apoteka asta pentru că a manipulat piata de medicamente și au creat criza. Cum naiba se face că în Moldova sunt peste 30.000 de bolnavi , au beneficiat de tratament 3000 și au mai rămas niste antivirale și pentru farmaciile Apoteka de vândut românilor creduli:) va rugam sa ne scuzați dragi moldoveni că nu punem botul la vrăjeala voastră ieftina .

Andrei

#587

2017-10-13 06:24

Sunt roman si va indemn la toleranta, haideti sa ne respectam si mai presus de toate sa fie pus OMUL  si nu principiile fiecaruia ,atunci cind intradevar ai o problema ai nevoie si de sfaturi si sustinere . Cei ce  au acest virus ucigas, nu dati importanta lucrurilor dicutate aici ci concluzionati , decizia va apartine in totalitate. 

Oana

#588

2017-10-13 07:17

Pai " toleranta " a fost de la început și au fost puși oameni bolnavi pe drumuri de filiera asta. Una s-a spus aici și alta au găsit în Moldova. Sunt o grămadă de exemple  de bolnavi care s-au dus după  Twinvir in Moldova. Aici tot aceiași moldoveni vin și spun cu nerușinare că nu e înregistrat  Twinvir in Moldova. După ce vine un roman și demonstrează clar că este înregistrat ei cu nerușinare schimba povestea. Pai daca tot ne interesează grija fata de bolnavi atunci sa spunem lucrurilor pe nume . Au fost demontate cu probe toate afirmațiile celor din Moldova, referitoare la Twinvir, pacienți , Apoteka etc.  


Musafir

#589 Re: TRATAMENT HEPATITA C

2017-10-18 14:03

#551: - TRATAMENT HEPATITA C 

 Confirm tot ce ați tastat! Azi-noapte m-am întors din Rep.Moldova cu tratamentul.Știu că multe persoane nu au încredere în posibilitatea asta, dar, crede-ți-mă pe cuvânt, e cea mai sigură și mai accesibilă cale! Multă sănătate și ajutați-vă între voi pt a beneficia de tratament ASTĂZI nu peste ani.A trebuit să fac ceva pt mine daca statul nu poate.

R.

#590 Re: Re: Re: Tratament moldova

2017-10-18 14:17

#561: Aurel - Re: Re: Tratament moldova 

 Doamne... eu azi-noapte m-am întors din Moldova cu tratamentul și am mers și la medicul specialist de aici care mai, mai să mă ia în brațe că m-am descurcat în felul acesta.Tratamentul respectiv, desi nu se găsește în țara noastră apare în orice ghid al tratamentelor fara interferon (ultimul ghid din 2014) pe care banuiesc că orice medic de specialitate îl deține. Și eu am fost informată la rândul meu de un om cu suflet enorm, căruia îi mulțumesc enorm în fiecare zi...sunt constienta ca bolnavii de hepatita c nu mai cred nimic, dar eu mi-am asumat toate treburile astea si am plecat de capul meu sa-mi rezolv problema si am luat cea mai buna decizie din viata mea!

R.

#591 Re:

2017-10-18 14:25

Ilona

#592 Re: Re: Țeapă de Moldova

2017-10-18 15:12

#591: R. - Re:  

 Astia ultimii trei s.au întors toți din Moldova chiar aseară și au scris toti in decurs de o oră:)))) eu sunt dovada vie că am fost pusă pe drumuri de niste "oameni" ( moldoveni) care au insirat povesti nemuritoare cu Twinvir și Apoteka. Acum văd că au schimbat povestea  , sunt români care pleacă tot la aceiași farmacie celebra . Garantez 100% că e teapa. Nu vă îndemn să luați tratamentul din alta parte ca să nu existe comentarii că sunt apărătoarea samsarilor români. Tocmai că nu am vrut să cumpăr de la samsarii români și nici nu o să o fac și din cauza asta am mers ca proasta in Moldova.  Dovada vie că 3 oameni se întorc de la Chișinău și scriu toți 3 aici în decurs de o oră. Pe ăștia nici nu.i duce capul.


Musafir

#593 Re: Moldova

2017-10-18 20:10

#582: Monica - Moldova 

 de ce minți???nu ma sunat nimeni ....Dumnezeu nu doarme ....am făcut la 9 zile pt ca eram panicat vroiam sa stiu daca tgo  si tgp  au mai scazut pt ca erau exagerat de mari.....dat in fine părăsesc site acesta..numai deștepți.. rămâneți asa imi pare rau pt voi....așteptați f4 sa luati harvoni...cand ăștia din lumea a 3 moldova au tratamentul in farmacie...așteptați dragi romani....cand vi se da sfaturi voi deja o luati de buna ...documentativa  apoi virbiti.   si mai rugativa di la dumnezeu de păcătoși ce suntem ne da aceste boli ....dar voi ce stiti sa jigniți moldoveni sa jigniți indieni...naaa moldova peste noi cu 800 euro  oameni se vindeca de hepatita c...bv lor respect dragi moldoveni si va multumesc. si eu pt ca am avut ocazia să ma tratez cu tratamentul vostru ca tara mea romania care 10 ani de zile am trimis zece de mii de euro din străinătate...acum ma condamnat sa fac ceroza ca sa pot beneficia de tratament daca nu interferon...asa va place dragi romani????bv bv bv felicitări....cand va aud ca jigniți moldoveni și mințiți cu nerusinare ca bi sa cerut 300 euro pe reteta...eu am fost si i-am dat eu ca am vrut 50 euro pt reteta nu mia cerut nimeni ...in fine ma obosesc degeaba sa scriu ca tot capu asa rămâneți...tipic romanesc ...va doresc multa sanatate si sa ne facem bine cu toti indiferent cum ne tratăm.Domne ajuta....

Dan

#594 Țeapă de Moldova cu antivirale hepatita C

2017-10-18 20:34

Ăștia sunt in cârdășie toți. Cred că sunt doi care tot scriu. Unul e complet analfabet și face "ceroza" "ma condamnat " mia cerut" și ca sa dovedească că e moldovean sub acoperire folosește expresia " părăsesc site acesta" ( limba rusa își spune cuvântul". Celălalt este când domn când doamna iar mesajele 598 și 591 ar trebui sa fie scrise de persoane diferite dar uitându.va cu atenție o să vedeți contrariul. Între ele intr.un interval de câteva minute apare și o doamna care este in extaz . După cum a zis și Ilona ăștia sunt și înapoiați mintal de cred că pot să vină cu povesti de adormit copiii când se demonstrează cu site.uri oficiale ce medicamente sunt inregistrate in Moldova și cine beneficiază de ele. Ca să nu se înțeleagă că susțin samsarii cu Twinvir , India va spun de acum că și ăia sunt la fel de tepari ca ăștia din Moldova ce scriu pe aici.


Musafir

#595 Re: Re: Re: Țeapă de Moldova

2017-10-19 17:49

#592: Ilona - Re: Re: Țeapă de Moldova 

 Doamne!!!Ilona, draga mea, eu CHIAR m-am întors marți seară din Republica Moldova cu tratament, cu tot.Problema este că nu Twinvir este tratamentul pe care trebuie sa-l cautati.îti pot dovedi ca am bon fiscal in data respectiva din una din farmaciile Apoteka.Nu incearca nimeni sa vanda sau sa duca pe cineva in eroare aici. Eu, una, stiu prin ce am trecut pana am descoperit posibilitatea asta si crede-ma, pe cuvant, nu mi-as pierde timpul sa tastez aici daca nu as fi reusit... E greu si cand incerci sa faci un bine, lumea nu mai crede in astfel de lucruri . Multa sanatate! 


Musafir

#596 Re: Re: Re: Re: Țeapă de Moldova

2017-10-19 17:54

#595: - Re: Re: Re: Țeapă de Moldova 

 Si daca ai fi putin atenta si ai reciti mesajele , baiatul de mai sus a fost in Moldova acum 3 sapt, eu marti

Anghel

#597 Re: Re: Re: Re: Re: Țeapă de Moldova

2017-10-19 21:39

#596: - Re: Re: Re: Re: Țeapă de Moldova 

 Sigur, și toți 3 au scris în aceiași ora. Ce coincidenta !:)) Câți oameni nu au fost puși pe drumuri în Moldova de voi sau alții că voi sub pretextul de antivirale de la Apoteka și când au ajuns acolo au găsit altceva. Numai sunt romanii atât de naivi ca pe vremuri. Probabil că mai reușiți să prostiti 3-4 dar cu restul e greu.

Ilona

#598 Țeapă de Moldova cu antivirale hepatita C

2017-10-20 04:36

Da, ăștia chiar cred că pot să ne prostească la infinit. După ce ne-au prostit cu Twinvir cu aceiași poveste acum vin și schimbă doar antiviralele. E greu de crezut că reușesc să ne păcălească de 2 ori. Probabil sunt multi care au plecat după Twinvir in Moldova si s-au întors cu mâna goală sau au plătit pentru el mai mult decât face . 

George

#599 Antivirale

2017-10-21 18:39

 Stimati frati romani . Eu sant din Chisinau , pot sa va comunic urmatoarele : exista antivirale la farmacii, doar ca nu Twinvir , ci Nucleobuvir si Daclavirdin  (substanta activa sofosbuvir si daclatasvir ) . Ultimele 2 medicamente au fost inregistrate in 2016 , iar Twinvir-ul si MPI Viropak plus (ambele sofosbuvir + ledipasvir) au fost inregistrate in a. 2017 - in farmacii nu au fost , doar pentru programul national de combatere a hepatitelor s-au folost . Iar referitor la calitate , apoi cele din farmacii sant produse nu in Moldova si nu de Apoteka , ci de Eva pharm din Egypt .au fost aduse oficial de compania farmaceutica care a castigat licitatia , companiei date ii apartine si reteaua de farmacii unde se comercializeaza . Ceea ce tine de eficacitate , va scriu un fragment al articolului 

"Din cei 3500 de pacienți afectați de hepatita C, care au finalizat tratamentul antiviral către luna Septembrie 2017, sunt înregistrați 3450 de pacienți tratați definitiv. Altfel spus, o rată de 98,5% în ceea ce privește succesul tratamentului. Cifrele au fost anunțate de ex-ministra Sănătății, Ruxanda Glavan, la Poiana Brașov unde zilele acestea a fost invitată în calitate de speaker la Conferința Naționala de Farmacoenomie și Management Sanitar din România CNFMS 2017"

 Nu 5 si nu 10 bolnavi romani am ajutat sa obtina aceste medicamente, majoritatea deja au finalizat cu succes tratamentul

  Nu costa consultatia 300 euro desigur la medic 

  Iar cine prefera sa apere bisntari care cumpara din India Ledifos de exemplu cu 450 USD si spun ca costa 800...pot sa comenteze ce vor aici .Dar asi vrea sa va amintesc sau sa ve comunic ca temperatura de pastrare a sofosbuvirului este de max.30 grade , iar in India stiti ce temperaturi sant si cum akung coletele .

pot sa va dau coordonatele la toti romanii care sant nedetectabili si au luat tratamentul din Moldova .

  Scuze pentru greseli, totusi santem cu rusii, cum s-a exprimat o persoana mai sus 

 

Daniela

#600 Țeapă de Moldova cu antivirale hepatita C

2017-10-21 19:26

Asta ultimul vorbește ca să nu taca. Un pacient cu hepatita C este considerat vindecat după 6 luni de la începerea tratamentului. El fiind înregistrat aproape de jumatatea anului asta nu a avut cum să se calculeze eficientizarea lui. Clar toate antiviralele menționate de el sunt inregistrate oficial în Moldova. Cum au fost o grămadă de români care s.au dus după Twinvir și au trăit o dezamăgire același lucru se întâmplă și acum. Eu am fost și mi.au cerut de la farmacie 1700 euro pe tratament consultație și rețetă. Este o țeapă susținută de câțiva apropiați ai farmaciilor Apoteka care câștigă bani frumoși punând romanii pe drumuri și odată ajunși acolo ii storc de bani. Ce a prezentat ministra moldoveanca sunt date reale. Tot ministra a declarat că ele nu se găsesc în farmacii dar domnul de sus a uitat să spună asta. Așa că MARE GRIJA LA ȚEAPA DIN MOLDOVA.