Salvați Parcul Eminescu din Arad
Pentru ce aer curat?!
Dracu stie cum dar unii au văzul mai dezvoltat și aplica o vorba rromânească veche :”ce vede ochiul nu lasă mâna”, nu ne vom reveni niciodată?! Ce lăsăm urmașilor, betoane și moluri..?! Este suficient?
Acest lucru trebuia facut si cu strandul Neptun ,care a devenit un centru comercial etc
Gâsiti excrocii care au distrus pâdurile. Faceti legi pentru cei care continuâ sâ distrugâ tara si sâ se considere criminali. Niciun discurs al vreunui politician nu a salvat tara. Faceti din România tarâ turisticâ si cu agriculturâ dezvoltatâ.
CURAJ
a
T.O.Gheorghiu
This comment has been removed by the person who wrote it.
Parcul Eminescu
Dl Falca, te-am sustinut pina acum, nu ne dezamagii ! Parcurile de pe mal sint o atractie a Aradului ! Un NU hotarat betoanelor, un DA pt spatii verzi ! Mai bine ati inchide bulevardul pt masini , macar intre primarie si teatru ! Ca in orasele civilizate !
M-am saturat de parcuri exclusiv din betoane, vezi parcul Reconcilierii sau parcuri defrisate, vezi parcul Padurice.
Avem nevoie si de pomi si de iarba, domnule Falca!
Nu ar fi nevoie de parcari suplimentare, daca nu ati fi demolat garajele, construind in loc blocuri sau supermarketuri, sufocand si putinul spatiu verde existent!
Nu ar fi nevoie de parcari suplimentare daca transportul in comun ar functiona la fel ca in vest!
Daca tramvaiele ar circula din 5 in 5 minute in orice directie si la pret rezonabil, eu sunt prima care renunt la masina! Un loc de parcare mai putin!
Domnule Falca, ce a patit Ponta sfidand Diaspora, ar trebui sa-ti dea de gandit. Nu sfida dorintele aradenilor!
Re:
Da, sa amenajeze mai multe parcuri, sa amenajeze si parcari subterane daca doreste, dar nu daramand ceea ce exista deja.
nu ne trebuie nici un pod ! macar atat de spatiu verzi sa ramane in oras . unde se poate lua un pic de aer curat!!!!!!!!!!!!!!
| This discussion has been closed. |