Apărați statul laic, domnule președinte Iohannis
Re: Re:
Constat ca nu faci parte din categoria ,BAIETI DESTEPTI,dar i-ti doresti cu ardoare sa faci parte din categoria SLUGI.Du-te nu te retinem
religie
Ba sunteti nebuni? Io sunt ortodox dar trebuie sa recunosc ca nu au ce cauta acolo reprezentantii BOR. Cred ca religia trebuie sa se intoarca la locul ei altfel nu are viata lunga. Cred ca e cazul sa inceteze afacerile si abuzurile. De asemenea cred ca predarea religiilor in scoli e un abuz.Daca sunt obligat aia nu mai e religie. Nu ? Cred ca e optiunea fiecaruia cum isi traieste religia.
Re: Re: Re:
Fac parte dintre oamenii pentru care important este să fii demn și integru și MAI Ales INDEPENDENT . De ORICE fel de curente.
Și mai ales să nu mă las manipulat.
IMPORTANT ESTE SĂ ȘTIU.
Este abuz al presedintelui ales si al functionarilor de la Administratia Prezidentiala sa ia parte la ritualuri religioase la investire.
Abuzul este la adresa drepturilor cetatenesti si la separarea statului de biserica.
Desi am intentionat sa votez pe K. Iohannis in turul 2, m-am oprit, in buna masura intrucat era reprezentantul unei coalitii cu radacina religioasa, ceea ce am considerat ca reprezinta o amenintare posibila la adresa separarii religiei de administrarea statului.
E anormal cain cadrul scolii sa existe ore de religie ortodoxa fara a exsiata posibilitatea de a alege si alternative sau a nu face aceasta "disciplina": nu vreau sa-mi indosctrinez copilul cu prostii
Cred că aţi văzut investitura preşedintelui. A jurat pe Biblie. Nu l-a întrebat pe cernea. Aşa să-l ajute Dumnezeu!
Am uitat. A fost şi Patriarhul. Nu a părut că a isterizat pe nimeni. Pe acolo erau oameni normali.
Le e frică de moarte, devin disperați... De ce trebuie să am minim 50 de caractere la comentariu?
Sunt ortodox dar spun NU prozelitismului in scoli !
Sustin aceasta petitie ! Propun inlocuirea orei respective cu ore de "Istoria religiilor" sau "Educatie civica". Sunt ortodox insa acest lucru nu inseamna ca sunt de acord ca prin existenta acestei ore biserica ortodoxa sa-si faca prozeliti ! Cred ca se impune o reforma reala si a bisericii ortodoxe care a devenit o "afacere" si se indeparteaza din ce in ce mai mult de adevaratele invataturi crestine !
Re:
Şi ce facem cu moştenirea? O avere este un lucru de preţ, care nu-l ascunzi în lada de gunoi.
Te foloseşti cu înţelepciune şi demnitate de ei.
O curioazitate: de ce unii au mai multe drepturi ca alţi? Eu, ortodoxul sau creştinul în general trebuie să mă fac mic şi să nu mai suflu un cuvânt, iar tu - fără de Dumnezeu, trebuie să TE impui peste tot, ştirbindu-mi demnitatea chiar?
Oare asta este libertate şi democraţie?
Re:
Ştiinţa este dumnezeu?!?! Decretat. Pentru că Dumnezeu nu mai este Dumnezeu.
Şi acesta nu este oare extremism?(Ştiinţa este dumnezeu)
Re: Re:
Așa e. Noi nu i-am deranjat cu nimic. Poate doar pentru simplu fapt că existăm. Nu este suspect ca cei care clamează atât libertatea au un mod ciudat de a-si impune punctul de vedere? Nu sună a extremism toate acțiunile împotriva bisericii si religiei?
Re:
Nu v-ati saturat sa manipulați sau să fiți manipulați?
O campanie care are un cap și o țintă. Orice ar face BOR nu este bine: cineva vrea ca ea să moară cu totul. .
Dacă ești de buna credință, deși mă îndoiesc, te-as invita să vezi cum este să faci față într o parohie la toate cheltuielile, măcar vreo 6 luni. Și pe urmă mai discutăm. Tu vrei oricum să dispară și biserica si crestinii. Anual pe glob sunt uciși zeci de mii de creștini. ..
Ar trebui să ne vină rândul și nouă românilor?
| This discussion has been closed. |
Re:
#3: Estera -
Aveti dreptate la final. MULTI SI PROSTI