Apărați statul laic, domnule președinte Iohannis
Sa plateasca taxe, sa intre in randul oamenilor pe care spune ca-i iubeste si sa faca numai pentru cei loviti de soarta.
Sunt prea multe, prea mari, prea ostentative crucile de aur de la gatul lor.
Nu va consumati energia. aiurea. Schimbarea trebuie sa vina din alta parte. In primul rand din noi. Apoi cred ca este cazul sa se schimbe ceva, in interesul cetateanului. Domnule Cernea, cred ca pentru altceva ati fost ales, nu sa promovati anti-religia. Este intradevar. dreptul dvs. la opinie, dar cetateanul ce gandeste: uita-te cu ce isi pierd timpul parlamentarii nostri. Este singura activitate cu care va remarcati. Anti-biserica. Nu tine la majoritatea romanilor. Si sunt multi.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Reason for the removal: e de 2 ori
Re:
estera ! e chiar foarte buna initiantiva prin asta trebuie sa ne schimbam ...probabil ti se pare ca avem un sistem de invatamant prea bun si spitale la fel doar ca near mai trebuii cateva biserici si in primu rand o super catedrala a neamului care sa ne mantuiasca cand mergem pe drumurile noastre cu o singura banda si pline de gropi plus ar trebui sa le si marim salrile preotilor ca prea se roaga pt noi deeaba si ce sa mai tot explic....
Investirea noului presedinte este un eveniment in care separarea statului de biserica trebuie sa se manifeste in mod real. Patriarhul Daniel, ca inalt prelat, trebuie sa participe alaturi de ceilalti invitati, si sa-l felicite pe Klaus Iohannis pentru ca, in mod democratic, a fost ales ca presedinte, dar nu sa-l blagosloveasca.
Marioneta.....
Iniziativa unei alte marionete a PSD, USL , UDMR,..... si cati alti vor mai urma !!!
Poporul nostru si statul nostru trebuie sa fie unul european si nu rasaritean care este o raie si o serparie venite cu fortele si crimele in Romania-tara saraciei,ortodoxiei si umilintei.
Dreptate, competență, rațiune
Îmi doresc o Românie a dreptății, a competenței și a rațiunii.
- În spiritul dreptății, binecuvîntarea trebuie să vină din partea tuturor cultelor, nu doar a celui majoritar.
- În spiritul competenței, Biserica Ortodoxă Română trebuie să se manifeste doar în chestiunile la care se pricepe, de exemplu în cele teologice, nu și în cele politice.
- În spiritul rațiunii, ar trebui ca patriarhul BOR să-și dea binecuvîntările în biserica lui, printre credincioșii lui, nu într-un spațiu în care se află și credincioși ai altor culte precum și necredincioși.
Nu cred ca afisarea ornamentelor ortodoxe ar putea imbunatatii performanta presedintelui ! Cred insa ca ne putem ruga pentru presedinte (solitudine si decenta )!
Investirea prin ceremonial religios e specifica monarhiei si nu republicii .
| This discussion has been closed. |