Recuperarea pierderilor salariale pentru toti profesorii
Re: Re: Re: restituirea banilor salariatilor
#189: Mihai - Re: Re: restituirea banilor salariatilor
Bine punctat.
ESTE PACAT CA DOAR LIPSURILE NE SOLIDARIZEAZA. TREBUIE SA INFRUNTAM POLITICUL CARE NE-A DEZBINAT SI NE ARATAM ADEVARATA VALOARE DE FORMATORI DE CARACTERE SI DE OAMENI, DE VIITOR. MA INTREB DUPA 34 DE ANI DE MUNCA CE NE PROVOACA ATATA FRICA. VA RESPECT PE TOTI SI VA ROG SA NE ARATAM SUPREMATIA DE UMANISTI NU DE UMILITI.
CU DEOSEBITA STIMA,
PROF. BUCURA D. A. COLEGIUL ECONOMIC I. GHICA TGV.
.
Re:
se pare ca ultimul aviz .................. nu prea vrea sa vina ! termenul era 11.03.2015 !
Uraaaaaa! Sunt toate avizele si acum asteptam sa treaca tacit pana pe 28 aprilie sau intra la vot.Azi au fost publicate si ultimele 2 avize favorabile.
Da.. Doamne ajuta sa fie bine! Nu prea inteleg eu ce inseamna sa treaca tacit, dar se pare ca este adevarat.. ne vom primi si noi drepturile ca toti ceilalti colegi.. prea au fost multe nedreptati! Trebuia sa vina o lege care sa le corecteze!
210
Dacă totuși se vor primi banii. Când se vor acorda? Doar după 28 aprilie?
Cititi... !
!!!!!!!!
Re: !!!!!!!!
S - a adoptat legea la senat ! Ce se va întâmpla in continuare ?
Toti ne dorim sa aflam ce se intampla in continuare.. oare avem sperante sa primim ceva in aprilie? Am citit pe un forum ca am primi si noi niste bani in aprilie, dar se stie ceva oficial??
Legea a primit toate avizele.. si totusi ramane ceva amar... Scrie in proiectul de lege aprobat de senat: legea intra in vigoare anul bugetar urmator publicarii in Monitorul Oficial.. in primul an se recupereaza 5%, in cel de-al doilea an -10%, in treilea 25%, apoi 25% si ultimul an 35%.. in rate semestriale.. In cel mai fericit caz, daca mai traim pana atunci, o sa ne recuperam si noi banutii astia in vreo 6 ani de acum inainte..
Partea cea mai substantiala din bani (35%) o vom recupera prin 2021.. cand probabil nu va mai avea nicio valoare.. Multumim guvernului ca a vegheat la bunul mers al lucrurilor.. si totusi..
Re:
Ati aflat ceva despre recuperarea celor 15% din CIC ? Si eu sunt tot in aceasta situatie ...
| This discussion has been closed. |
Inca un aviz favorabil pentru initiativa legislativa a lui Liviu Pop,de data asta avizul a venit de la Comisia pentru drepturile omului,iar pe 11 martie urmeaza avizul de la 2 comisii reunite: comisia de invatamant si comisia protectie sociala.