Recuperarea pierderilor salariale pentru toti profesorii
Lucrez in invatamant de 16 ani, sunt cadru didactic titular din momentul in care am intrat in sistem, nu am avut niciun fel de intrerupere de activitate, dar...nu am primit nici un leu ( ma refer la diferentele salariale castigate in instanta)...cotizez pt. sindicat din momentul in care mi-am inceput activitatea in invatamant...si totusi, au uitat sa ma treaca pe tabele pt. ca am plecat din unitatea respectiva intr-o alta unitate!!! E strigator la cer!!! Nu pot sa cred ca se intampla asemenea lucruri dat fiind faptul ca lucrez intr-o institutie de stat si cotizez peste tot pe unde trebuie cotizat!!! Rusine incompetentilor!!! Eu propun, sincer, sa ne adresam mai sus, cat de sus se poate...poate asa reusim sa sensibilizam pe cine trebuie...cine stie, poate nu va ramane nerezolvata problema noastra!!! Este f grav ceea ce se intampla, dragi colegi, nu putem lasa la infinit sa fim calcati in picioare!!! Sa reactionam pana nu e prea tarziu!!!
Protest!
Cu ajutorul acestei petiti ne putem da seama cati suntem. Felicitari initiatorului! Apoi, putem organiza un protest in fata Guvernului.
Buna seara.M-a angajat in invatamant la data de 1 septembrie 2010.Bineinteles ca atunci toata lumea primea un salariu diminuat cu 25%. Acum colegii cu vechime mai mare ca a mea primesc HJ, dar eu nu. Mi s-a explicat ca banii ce se primesc nu au legatura cu cei 25% taiati in 2010.Precizez ca sunt membru de sindicat de la angajare pana in prezent. Ma poate lamuri cineva ce e cu aceste HJ? Cine are dreptul, cine nu?
indignat
legile trebuie aplicate pentru toate cadrele didactice,nu sunt sindicalist dar am deschis proces pentru aplicarea L221 si...l-am pierdut!desi prin sindicat s-a castigat acest drept,cine mai poate intelege ceva ?!?am muncit la locul nostru de munca ,toti in egala masura in aceleasi perioade,dar acum suntem diferentiati finanaciar fata de cei din sindicat ! nimeni din ministerul educatie nu este sesizat de acest lucru??
Eu sunt membru de sindicat de cand sunt in sinetmul de invatamant adica din 2006. Nu am primit bani pentru ca in 2008-2009 si 2009-2010 am lucrat in 2 scoli diferite si m-au plasta dintr-o parte in alta, nefiind incadrata niciunde. Totusi am actionat mai tarziu in judecata individual, prin sindicat, si am primit hotarare de plata numai pentru luna decembrie 2009! Pentru perioada 2008-noiembrie 2009 drepturile salariale au fost prescrise si prin urmare nu primesc nimic.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re:
Eu fac parte din sindicat dar " au uitat" sa ma treaca pe liste deoarece ma mutasem la o alta scoala in perioada in care s-a actionat in instanta. Ma aflu in aceeasi situatie cu cei care nu fac parte din sindicat.
profesori
Domnii din conducerea tarii cand au de gand sa puna punct discriminarii dintre profesori? sunt membru de sindicat si am fost omisa din liste, oare intereseaza pe cineva ? nu, nu intereseaza pe nimeni,
haideti sa ne unim cu totii si sa ii dam in judecata sau sa protestam, nu stiu poate aveti alte idei, ca altfel nu intereseaza pe nimeni de noi
| This discussion has been closed. |