Recuperarea pierderilor salariale pentru toti profesorii
Cred ca ar trebui sa ne unim si sa deschidem un proces sindicatului pentru discriminare,pe langa daune materiale sa cerem si daune morale,deoarece ni se arunca in fata fatul ca era de datoria noastra sa ne informam!
Ș-apoi dacă un articol dintr-o lege este interpretat în favoarea petentului, de ce în continuare, nu se aplică? :)
traim intr-o tara unde numai cei cu tupeu pot sa aiba parte de dreptate
numai daca dai cu parul ( in cazul de fata esti un procesoman gata sa mai castige ceva) poti sa beneficiezi de ceea ce ti se cuvine
datoria noastra ca profesori este sa educam nnu sa urmarim procesele
fiecare sa primeasca pentru ceea ce merita, instantele si-au spus cuvantul.
Cui nu-i convine sa nu mai voteze pe cei care au facut modificarile astea tampite la legi, respectiv PDL-ul si gasca care acum este impartita in 3, si culmea vor iar puterea sa mai dea alte legi prin care sa se mai ia niste drepturi
nu sunt bani de la sindicat
Da,unii din noi,am avut proasta inspiratie de a naste un copil in acea perioada!Mi se pare nedrept ce se intampla cu noi,cei...uitati de sistemul din care facem ,din pacate,parte! :(
Eu cred ca era normal ca aceste drepturi salariale sa se restituie fara procese lungi, stresante si costisitoare. Asa cum, atunci cand ni s-au oprit banii, cand ni s-a micsorat salariul a fost data o ordonanta , tot asa trebuia sa se faca si restituirea.
Poate ca cineva are interes ca juratii sa mai castige si ei de pe urma noastra, nu???
Re:
Sunt total de acord! Toti ne dorim sa ne obtinem drepturile firesc, civilizat, fara procese. De aceea e bine sa ne solidarizam si fiind mai multi, sa cream o presiune considerabila asupra autoritatilor. Ar fi o idee buna chiar sa implicam presa.
Credeți-mă, speranța moare ultima!
| This discussion has been closed. |
Aceasta actiune poate avea efect atat pentru unitatea noastra cat si pentru a se intelege ca toti avem aceleasi drepturi !