Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Salvati OLTCHIM si ARPECHIM! / Anunțuri / C O N V O C A T O R / Comentarii

CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#26 CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

2015-07-20 15:02

UNDE SUNT BANII???? AUGUST 2012 PANA AZI 2015........UNDE SUNT BANII DE LA  OLTCHIM?????

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #34833(TOATE INCLUS SI  IONEL VINCEA DE LA CARTEL ALFA SI FOST MENTCHIM FALIMENT ) SI STATUL ROMAN#30014 SUNT IN CULPA.

 RESTITUIE IN INTEGRUM ( RESTITUTIO IN INTEGRUM ) CU PENALIZARILE SI DAUNE-INTERESE TOT

UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!!!!!

JOS CENZURA OLTCHIM!!!  JOS CENZURA ROMANIA!!! 

JOS CENZURA !!! Noi avem  regulile lor U.E. , ONU , Romania, U.S.A. & NATO,

  Crean_tele salarii in cazul insolventei angajatorului

Principala modificare adusa textelor legale, cu un impact deosebit, consta in trecerea crean_telor ,,sa_lariale" intr-un rang de prioritate superior. LEGEA 85/2006

"Voi lupta pana la ultima mea picatura de sange, ca sa ai dreptul, sa nu fi de acord cu mine "

Legea 78/2000 pentru prevenirea, descoperirea si sanctionarea faptelor de coruptie:

Art. 13
Fapta persoanei care indeplineste o functie de conducere intr-un partid, intr-un sindicat sau patronat ori in cadrul unei persoane juridice fara scop patrimonial, de a folosi influenta ori autoritatea sa in scopul obtinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, se pedepseste cu inchisoare de la unu la 5 ani. 

Art. 149:
Partile contractante vor chema in fata instantei judecatoresti partea care se face vinovata de activitatea impotriva intereselor sa_lariatilor si ale societatii prezente in prezentul Contract Colectiv de Munca

Art. 158

Al3. Conflictele ce au ca obiect exercitarea unor drepturi sau indeplinirea unor obligatii decu_rgand din legi sau alte acte normative, precum si din Contractul Colectiv de Munca sau Contractul Individual de Munca sunt conflicte de drepturi.

LEGEA CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ( CCM )SC OLTCHIM SA RM VALCEA 2011-2014

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata ABROGATA

#28417 Legea nr. 53 din 2003 - Codul Muncii (republicat si actualizat 2013)

 #28418 OUG nr. 36/2013 - aplicarea in perioada 2013-2018

#28419 Re: Re: H.G. 241/08.05.2013

#28421 Re: Re: Legea 571/2003 coroborată cu HG 44/2004 privind Codul fiscal cu normele metodologice de aplicare

Sentinta nr. 617 din 30.01.2013 pronuntata de Tribunalul Valcea in dosarul 887/90/2013
CREAN_TELE SALARII OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM=UNDE SUNT BANII???? 

Musafir

#27

2015-07-25 08:47

pt.comnisto sec..uristul care vegheaza aceasta petitie si ne blocheaza sa ne spunem oful,multa mu...ie de la FOTA.,dute dreacu de nemernic si lasa petitia libera.

CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea
Musafir

#28 CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

2015-07-25 09:00

DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea!!!!!!!!! 

1 875  ;  2479  Salvati OLTCHIM si ARPECHIM! 2012-08-29, asta sau astia care au creat petitia salvati Oltchim si Arpechim " GRUPUL DE INITITIVE.... " SAU CUM LE ZICE HOTILOR, in viata lor cat mai au de trait, nu-si vor argumenta cifrele care ii dau de gol de ceea ce s-au ocupat, mai mult decat sa desbine, imbarlige, denatureze, aduce atingere realitatii,otravii, obstructiona, in a comite orice - oricand prin rea-vointa care o aplica in orice demers rasturnand cauza petitiei si  a aduce daune-interese pe prejudiciile care le-au creat prin tot felul de denaturari si scoateri din context, NU-SI JUSTIFICA NICI O ACTIVITATE PE CARE O CRED ACESTIA CA AU STAPANIRE, LOVIND EXACT IN ANGAJATII OLTCHIM SI TOTI ANGAJATII OLTCHIM SI SITUATIEI OLTCHIM SI ARPECHIM BOICOTAND TOT SI CREZAND CA SUNT  micii dumnezei, VETI FII LOVITI DE DUMNEZEU!!!!! ATI ASMUTIT TROLLI, ATI BAGAT VIRUSI, ATI CENZURAT SI CENZURATI, ATI COMIS NUMAI SI NUMAI IMPOTRIVA INTERVENTEI PE CARE ATI CREAT-O SALVATI OLTCHIM SI ARPECHIM CARE NU VA PRIVESTE CREAND DOAR OBSTRUCTIONARE, INTRAND VOI SI INJURAND, TOTAL INVERS ADEVARURILOR, ASMUTIND LA MITINGURI CARE LA MOMENTELE RESPECTIVE NU TREBUIAU SA FIE PENTRU CA SE INTAMPLAU ALTE EVENIMENTE CARE MAI MULT ADUCEAU RAU OLTCHIMULUI SI VOI CREATI ILUZII ASMUTITE IN ALTE DIRECTII, NU UNDE SE JUDECA LA TRIBUNALUL VALCEA OLTCHIM RAMNICU VALCEA OLTCHIM 2013 IN INSOLVENTA, NUUUUUUUUUUUUUU, ORI UNDE DAR IN ALTA   DIRECTIE DAR NU IN FATA JUSTITIEI!!!!! ATI INCU_RAJAT LA GREVE, DAT CU PUMNII, SA SE FACA ALTE FAPTE REGRETABILE.... SI  FACAND CA TOATE ANIMALELE GRADINII ZOO GROHAITORILOR CARE NU AVETI NICIO LEGATURA DECAT SA VA BAGATI CA NEMERNICII IN BLOCAJE, RECLAMAGII  SI OTRAVA CU CARE VA OCUPATI. SA VA RIDICE DNA SI SA DATI CU SUBSEMNATUL ACOLO UNDE MERITATI SA FITI!!!!! LA DNA CU VOI. OPRITI, asta ati stiut voi din 2012, SA OPRITI!!!!!!!!! LA DNA CU VOI:

DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea!!!!!!!!! 

CREAN_TELE SALARII OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM=UNDE SUNT BANII???? 

Musafir

#29

2015-07-25 10:10

OPRESTETE NEMERNICULE IMPUTIT,MARS LA MATA IN CUSCA,ACOLO MERITI SA STAI,CU CAINELE.
CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#30 CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

2015-07-25 10:15

MAAA IMPUTITULE BOLNAVUL OLIGOFRENIZATULUIDEBILMINTALPARALIZIESCHIZOFRENOIDAALZHEIMER  CLANTA CLANTANITA CLANOIULE  SA SPUI LU MA-TA SI TAC-TU SI NEAMULUI TAU DE JEG INDOBITOCIT MORI IN LIMBA OTRAVITA PE CARE O DETII SI NEAMULUI TAU DE JEG INDOBITOCIT MORI IN LIMBA OTRAVITA PE CARE O DETII PURJEEE DE FECALE PE CARE LE MANANCI PAPA TOT SI NU MAI DA PE JOS MIZERABILULE....!!!!!!!!!UEHHHHHHHHHHH PTIUU...!!!!!!!!!. ASTA ATI STIUT DECAND ATI CREAT PETITIA "SALVATI OLTCHIM SI ARPECHIM", ASTA STITI, SA OPRITI, VA VINE ZIUA CAND VETI FI LUATI CU DUBELE SA JUSTIFICATI OPRIRILE SI FAPTELE PE CARE LE COMITETI, TI-AU FUGIT SI TROLLI, BAAAAAAAAA MURITI PE LIMBUTA VOASTRA, NOI SI ASA AVEM VIATA INAINTE, TU MORI SCONCSULE SI VEI AVEA TOATE BLESTEME ANGAJATILOR OLTCHIM PE NEAMURILE TALE SI PE TOTI CARE ATI PRICINUIT DAUNE-INTERESE SI OPRIT, ASA CUM SPUI, INCHIDE BAAA, DACA ASTA AI TU IN LIPSA CREIER NU STI NICI CE ESTE CARACTER SI MUUULTE ALTELELE... CONFUZI CONFUZATULE SCOS DIN CONTEXT, INCHIDE, ASTA ATI DORIT SA OTRAVITI VOI, EEEEEE  NU OTRAVITI PE NIMENIU, CLANTA CLANTANITOATE CLANTANITE PURJATE IN RAHATUL PE CARE-L INGURGITATI. LA DNA CU VOI. OPRITI, asta ati stiut voi din 2012, SA OPRITI!!!!!!!!! LA DNA CU VOI:

DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea!!!!!!!!! 

CREAN_TELE SALARII OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM=UNDE SUNT BANII???? 
 
PE NOI NU NE OPRITI MAAA, AVEM PROCESZE, AVEM ACTE, LEGI, DOCUMENTE, COROBORATE CU MULTE ALTELE IN SUSTINERE. POTI SA TE OPRESTI CA AI PIERDUT TOT, AI PIERDUT ARPECHIM SI PIERZI SI OLTCHIM, DECIMARE!!!!!!!!!!
 

Musafir

#31 CE NU ATI CONVINE MAI COMUNISTULE SEC...URIST?

2015-07-25 10:17

CE TE DOARE PE TINE MAI NEMERNICULE DE PROBLEMELE OLTCHIMULUI SI ACEASTA PETITIE?    PLEACA SI DUTE DREACULUI PE OLT  SI LASA NE PE NOI IN PACE.


Musafir

#32

2015-07-25 10:22

AU AJUNS SCIRBELE DRACULUI DE COMUNISTO SEC...C..URISTI SA PUNA STAPINIRE SI PE ACEASTA PETITIE?

CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#33 CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

2015-07-25 10:32

I-AU FUGIT TROLLI CU BANIII HAHAHAHAHAHAAAAAAAAAA SI LE-A ARUNCAT SI FIRMITURI IN OCHI CUMPARANDU-I CA PE ANIMALE PENALULEEEEEEEEEEEE...LA GRADINA ZOOO CU VOI, A OPRIT SESIUNEA DE COMENTARII A PETITIEI DOBITOCUL SCOS DIN CONTEXT LIPSA CREIER SI BABUINUL SUFOCAT FARA AER, A CONFISCAT-O ACEASTA PUTOARE OTRAVITA PETITIA CLANTA CLANTANITOARE CLANTANITA SUGACE SUGATIVIZATA INEPTIE PLINA DE BORHOT ODIOS SI PURJE DE RAHAT IN GAT, MOARE PROSTUL CA NU POATE INTERVENII SI MAI MULT, FACE SPUME  CLABUCIIII II IES SI OCHIII DIN ORBITE SI  II CU_RG BALEEE, LIBIDOSENIE UEHHHHHHHH PTIUUUUUUUUUUU  E MORT DUHNESTEEEEE PTIUUUUUUUU BLESTEMATULEEEE, ARE CRIZEEE...HAHAHAHAHAHA, GRUPUL DE INITIATIVE FALSE SI PERVERSE CLANTA CLANTANITOATE CLANTANITE, MORI IN TARUSII LOR OTRAVITI  HAHAHAHHAHHAAAA OTRAVITILOR...CLANTA CLANTANITOATE CLANTANITE PURJATE IN RAHATUL PE CARE-L INGURGITATI. LA DNA CU VOI. OPRITI, asta ati stiut voi din 2012, SA OPRITI!!!!!!!!! LA DNA CU VOI:

DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea!!!!!!!!! 

CREAN_TELE SALARII OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM=UNDE SUNT BANII???? 
 
PE NOI NU NE OPRITI MAAA, AVEM PROCESZE, AVEM ACTE, LEGI, DOCUMENTE, COROBORATE CU MULTE ALTELE IN SUSTINERE. POTI SA TE OPRESTI CA AI PIERDUT TOT, AI PIERDUT ARPECHIM SI PIERZI SI OLTCHIM, DECIMARE!!!!!!!!!!
CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#34 CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

2015-07-25 11:09

MORTULE CLANTA CLANTANITOARE CLANTOI DE SERVICI, CINE TE-A PUS DOBITOCULE LA ATATEA MAGARII, AI DAT BANI SA COMITI FAPTE ILEGALE, AI CUMPARAT HOTULE SI MANJIT ....EHEEEEEEEEEEEEE CATE AI COMISE IN ILEGALITATE...HOITULE HOTULEEEEEE DUHOAREA TA DE INFECTIE, PUTOAREA MIZERIILOR, ITI STA IN GAT, BAAA SUFOCATULEEEE...., OTRAVITULE MORI URAT BAAA OTRAVIT PE LIMBUTA TA OTRAVIT SI TOXI-INFECTIE ODIOASA, MONSTRU DOVEDIT CA AI HALUCINATII SI SCOATERI DIN CONTEXT HALUCINOGENE SI FANTASMAGORIII, BAAAAAA RATEUL VIETII..., BAAA FIRMITURI, ESALONARI, PROTOCOALE ILEGALE,TOATE DEJECTABILILE TALE IN GATUL TAU SUGACIULE SUGATIVIZAT SUFOCATULE FARA AER ....... BAAAA PRAMATIE OTRAVA EXPLODABILA BUM BUM BUM SOC SOC SOC HAHAHAHAHAHHA, CUM URLAI TUUUU  " FACETI CEVA... " , " FACETI CEVA ILEGAL " ASA LUAI DECIZII PESTE CAPUL TUTUROR CA TU ESTI BURICUL SI LIPSA CREIER,  AI CORUPT TROLLI SA SPOLIEZE, TE-AU TRADAT SI ASTIA AU FUGIT DE CUM  II TRATAI  CA PE ANIMALE ASA CUM ESTI GROHAIALA SI MIZERIE TURBATAAA FIRMITURI..., BAAAAA MORI CASTRATULE IMPOTENT LIPSA CREIER, MORI PE LIMBUTA OTRAVIAT BABUIUNIZATULE...., MIZERABILULE TE BAGI TU SA SALVEZI SI DETURNEZI ADEVARUL DESPRE DISPONIBILIZATII OLTCHIM 2013 SI INCA ANGAJATI OLTCHIM IN INSOLVENTA 2013!!!!! ESTI VANDUT BAAAAAAAA, VANDUT SI MORI VANDUT...!!!! SA TE RIDICE DNA.

DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea!!!!!!!!! 

CREAN_TELE SALARII OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM=UNDE SUNT BANII???? 
 
PE NOI NU NE OPRITI MAAA, AVEM PROCESZE, AVEM ACTE, LEGI, DOCUMENTE, COROBORATE CU MULTE ALTELE IN SUSTINERE. POTI SA TE OPRESTI CA AI PIERDUT TOT, AI PIERDUT ARPECHIM SI PIERZI SI OLTCHIM, DECIMARE!!!!!!!!!!
 
NOI, CREAN_TELE OLTCHIM  NE DETASEM DE SPECIMENE CARE SUNT CONSTRANSE LA FAPTE CARE NE-AU INABUSIT SI OBSTRUCTIONAT VIETILE SI ADEVARUL DESPRE NOI OLTCHIM, SA FIE LUATI DE DNA SI SA-SI JUSTIFICE TOATE NEMERNICIILE!!!!

Musafir

#35

2015-07-25 13:19

cine stie poate socializa mai departe,totul e sa fiti atenti la acest dreptunghi ,scrieti si dati mesajul pe comentariu,un clik pe comentariu.

Musafir

#36 GHIOCAAA,CE AI FACUT AZI LA BIROUL LUI PIPEREA?

2015-07-25 13:22

I AI FACUT CEVA SUB BIROU LA BORFAS?...DACA DA,CE TI A PROMIS CA TE FACE MARELE MAGRAON AL OLTCHIMULUI?

CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#37 CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

2015-07-25 15:46

RESTITUIE IN INTEGRUM ( RESTITUTIO IN INTEGRUM ) CU PENALIZARILE SI DAUNE-INTERESE TOT, DISPONIBILIZATII 2013!!!

JAF LA OLTCHIM 2013-2015:

 NICI AZI , PLANUL DE REORGANIZARE OLTCHIM NU ESTE APROBAT DECAT PARTIAL PE FILE SI PAGINI . HOTARAREA JUSTITIE A FOST PUBLICAT IN BULETINUL PROCEDURILOR DE INSOLVENT SI PE BVB DIN CARE REZULTA  FURTUL CREAT CREAN_TELOR SA_LARIALE CU_RENTE DE ACHITAT  SI TUTUROR CREAN_TELOR SA_LARIALE CU_RENTE OLTCHIM INSOLVENTA 2013, DOVEDITE CA SUNT FURATE PRIN CONVENTII PROTOCOLARE ILEGALE SI ILICITE ( CONDAMNARE PENALA )  LA CARE CREDITORUL SA_LARIAT NU A DAT SEMNATURA PENTRU DETURNAREA SUMELOR SI ROSTOGOLIREA LOR LA INFINIT!!!!!

Cu_rrent report - insolvency procedure, Court decision no. 892 as of April 22, 2015 - Dossier 887/90/2013 - confirmation of reorganization plan 5/27/2015 8:43:00 AM  http://www.bvb.ro/infocont/infocont15/_ro.pdf

http://www.zf.ro/burse

Nr. unic (nr. format vechi) :                                    887/90/2013
 
Data inregistrarii 25.01.2013
Data ultimei modificari: 29.04.2015
Sectie: a II a CIVILA
Materie: Faliment
Obiect: cererea debitorului - L85/2006 art.27 alin.5
Stadiu procesual: Fond
22.04.2015
Ora estimata: 08:00
Complet: S3-Faliment
Tip solutie: Legea 85/2006 privind insolventa
Solutia pe scu_rt: În temeiul art.101 alin.1 din Legea nr.85/2006 privind procedura insolvenţei: Confirmă Planul de reorganizare propus de către Consorţiul ROMINSOLV SPRL şi BDO BUSINESS RESTRUCTURING SPRL, fila 77 din Planul de reorganizare, cu scenariile A şi B, capitolul 1.1.1., filele 83-90 din Planul de reorganizare votat în şedinţa Adunării Creditorilor din data de 09.03.2015. Stabileşte termen de fond 23.09.2015, în vederea depunerii Raportului trimestrial prevăzut de dispoziţiile art.106 din Legea nr.85/2006. Cu drept de recu_rs în termen de 7 zile de la comunicare.
Document: Hotarâre   892/2015  22.04.2015

link Plan Reorganizare Oltchim, directional se incarca si descarca in pagina =>

Plan_Reorganizare_Oltchim.pdf (11 MB)

Page 77 of 315 http://i.imgur.com/3ihtsDr.jpg

Page 78 of 315 http://i.imgur.com/KQfAgs0.jpg 

Page 79 of 315 http://i.imgur.com/whbEd4M.jpg 

Page 83 of 315 http://i.imgur.com/y6wbcxh.jpg

Page 84 of 315 http://i.imgur.com/u8JgnaE.jpg

Page 85 of 315 http://i.imgur.com/8bSD9SN.jpg

Page 86 of 315 http://i.imgur.com/PObv2O0.jpg 

Page 87 of 315 http://i.imgur.com/6GjIHua.jpg

Page 88 of 315 http://i.imgur.com/IEcN8np.jpg

Page 89 of 315 http://i.imgur.com/rp3jQtf.jpg 

Page 90 of 315 http://i.imgur.com/jAWGgDO.jpg

NU SUNTEM PE CAZ SOCIAL DISPONIBILIZATI, ASA CUM AU INCHEIAT EI DUPA DISPONIBILIZARE PE HOTIE COMPLETARE IN FURT SI CREAND CONFUZII SI ALTE ILEGALITATI... DISPONIBILIZATII 2013 AVEM DREPTURI SA_LARIALE DIN RAPORTUL DE MUNCA PE LEGE CCM OLTCHIM SALARII si Legea 85/2006 cu  TOATE LEGILE IN SUSTINERE

 ACTIVITATI DE SERVIRE A BAUTURILOR, MASA SI DANSUL OLTCHIM: HOTIA DE LA OLTCHIM = 9 MILIOANE EURO SI ROSTOGOLIT CONTINUU CATE 18 MILIOANE EURO CREAN_TE CU_RENTE SALARII, FURATE!!!

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata 2013 ABROGATA , OLTCHIM ACHITA TOT, LEGE.

1.5. Modificarea Planului de reorganizare
Pe toata perioada de aplicare a Planului de reorganizare, acesta poate sa fie modificat, conform art. 101, alin. 5 din Legea nr. 85/2006, in ipoteza in care premizele care au stat la baza intocmirii acestuia nu mai corespund cu situatia cu_renta a debitorului sau au fost identificate noi mecanisme de acoperire a masei credale.
In acest caz, modificarile aduse Planului de reorganizare se vor vota de catre creditori in conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2006.

Art. 101.(5) Modificarea planului de reorganizare se poate face oricând pe parcu_rsul procedurii, cu respectarea condițiilor de vot și de confirmare, prevăzute de prezenta lege. Dacă modificarea planului este propusă de debitor ea va trebui să fie aprobată de adunarea generală a acționarilor/asociaților

VA OBLIGA LEGEA SA NE PLATITI SALARIILE TOATE CATRE NOI  LA ZI!!!!

SI  EVITATI  FALIMENTUL!!!!!

SA_LARIILE PLATILOR COMPENSATORII CREAN_TELE OLTCHIM DISPONIBILIZATII 2013  SI TOATE DREPTURILE CREA_NTE CU_RENTE OLTCHIM, TOATE.

CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#38 CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

2015-07-25 15:48

DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea :

Membrii CAR Oltchim acuza Consiliul de Administratie de deturnare de fonduri

 
     
Data publicarii: 25-03-14
Membrii CAR Oltchim s-au trezit fără bani, după ce au constatat că, în ultimii ani, multora dintre ei li s-au reţinut din drepturile sa_lariale ratele pentru CAR, dar acestea nu s-au mai virat către organismul financiar. Mai mulţi membri ai CAR Oltchim acuză astfel faptul că persoanele care aveau obligaţia legală de a le apăra drepturile, adică Consiliul de Administraţie al CAR, nu au ridicat nici-un deget împotriva celor vinovaţi de deturnare de fonduri. În ziua de 25 martie a fost programată conferinţa CAR, iar păgubiţii sunt hotărâţi să înlăture actuala conducere a organismului, dar sesizează în acelaşi timp, în mod public, autorităţile de cercetare penală.

 http://www.impactreal.ro/

TOATE S-AU STAGNAT INCHIS DIN AUGUST 2012 SI S-A FURAT OLTCHIM SI ARPECHIM!!!!

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #34833(TOATE INCLUS SI  IONEL VINCEA DE LA CARTEL ALFA SI FOST MENTCHIM FALIMENT ) SI STATUL ROMAN#30014 SUNT IN CULPA.

"Voi lupta pana la ultima mea picatura de sange, ca sa ai dreptul, sa nu fi de acord cu mine "

RESTITUIE IN INTEGRUM ( RESTITUTIO IN INTEGRUM ) CU PENALIZARILE SI DAUNE-INTERESE TOT


CREAN_TELE SALA_RIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S OLTCHIM, UNDE SUNT BANII????

CREA_NTELE SA_LARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.  

UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!!!!!

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE (TOATE INCLUS SI VINCEA, CARTEL ALFA) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

JAF LA OLTCHIM !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #30922 (TOATE INCLUS SI VINCEA DE LA CARTEL ALFA ) SI STATUL ROMAN#31641SUNT IN CULPA.

CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#39 CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

2015-07-25 15:51


 
Sentinta nr. 617 din 30.01.2013 pronuntata de Tribunalul Valcea in dosarul 887/90/2013

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata ABROGATA

link Plan Reorganizare Oltchim, directional se incarca si descarca in pagina =>Plan_Reorganizare_Oltchim.pdf (11 MB)

BULETINUL PROCEDURILOR DE INSOLVENŢĂ Nr. 230/07.01. 2015 link buletinul de insolventa tabel crean_te masa credala pana-n ultima zi din an 2012 si toti din combinatul chimic trecuti  http://media.rtv.net/ care se regaseste si in planul de reorganizare depus la tribunalul Ramnicu Valcea.

 LEGE CCM (Contractului Colectiv de Munca) la nivel de S.C. OLTCHIM S.A

http://portal.just.ro/ DNA HAI LA VALCEA IN OLTCHIM!!!!!!!!!!!!!!DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea!!!!!!!!!
 
UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!!!!!

TOATE S-AU STAGNAT INCHIS DIN AUGUST 2012 SI S-A FURAT OLTCHIM SI ARPECHIM!!!!

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #34833(TOATE INCLUS SI  IONEL VINCEA DE LA CARTEL ALFA SI FOST MENTCHIM FALIMENT ) SI STATUL ROMAN#30014 SUNT IN CULPA.

"Voi lupta pana la ultima mea picatura de sange, ca sa ai dreptul, sa nu fi de acord cu mine "

RESTITUIE IN INTEGRUM ( RESTITUTIO IN INTEGRUM ) CU PENALIZARILE SI DAUNE-INTERESE TOT

CREAN_TELE SALA_RIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S OLTCHIM, UNDE SUNT BANII????

CREA_NTELE SA_LARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.  

UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!!!!!

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE (TOATE INCLUS SI VINCEA, CARTEL ALFA) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

JAF LA OLTCHIM !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #30922 (TOATE INCLUS SI VINCEA DE LA CARTEL ALFA ) SI STATUL ROMAN#31641SUNT IN CULPA.

CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea
Musafir

#40 CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

2015-07-26 20:38OLTCHIM S.A. RM. VALCEA

 
0.3070
1/30/2013 2:03:44 PMStatus: Suspended (insolvency procedure, 01/30/2013)

 

 
CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#41 CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

2015-07-27 05:48

 
0.3070
1/30/2013 2:03:44 PMStatus: Suspended (insolvency procedure, 01/30/2013)

 
Electrica Furnizare şi ANAF fac recu_rs la confirmarea planului de reorganizare a Oltchim

 

Companii-Afaceri - 27.07.2015
     Electrica Furnizare SA şi Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) au depus recu_rs la sentinţa Tribunalului Vâlcea prin care a fost confirmat planul de reorganizare al combinatului chimic Oltchim Vâlcea, se arată într-un comunicat transmis Bursei de Valori Bucu_reşti.
     Potrivit certificatului de grefă, recu_rsul Electrica Furnizare la... http://www.bursa.ro/

 

 
CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#42 CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

2015-07-27 09:08

 LEGEA 85/2006

Art. 3.10. crean_tele sa_lariale sunt crean_tele ce izvorasc din raporturi de munca între debitor si angajatii acestuia. Aceste crean_te sunt înregistrate din oficiu în tabelul de crean_te de catre administratorul judiciar/lichidator;

Art. 41. (3) În cazul în care se confirma un plan de reorganizare, dobânzile, majorarile ori penalitatile de orice fel  sau cheltuielile accesorii la obligatiile nascute ulterior datei deschiderii procedurii generale se achita în conformitate cu actele din care rezulta si cu prevederile programului de plati. În cazul în care planul esueaza, prevederile alin. (1) si (2) se aplica corespunzator pentru calculul accesoriilor cuprinse în programul de plati, la data intrarii în faliment;

Art. 64.(6) Crean_tele nascute dupa data deschiderii procedurii, în perioada de observatie sau în procedura reorganizarii judiciare vor fi platite conform documentelor din care rezulta, nefiind necesara înscrierea la masa credala. Prevederea se aplica în mod corespunzator pentru crean_tele nascute în procedura de faliment;

art. 86 (1) Contractele în derulare se consideră menţinute la data deschiderii procedurii. Orice clauze contractuale de desfiinţare a contractelor în derulare pentru motivul deschiderii procedurii sunt nule. În vederea creşterii la maximum a valorii averii debitorului, administratorul judiciar/lichidatorul poate să denunţe orice contract, închirierile neexpirate sau alte contracte pe termen lung, atât timp cât aceste contracte nu vor fi fost executate în totalitate ori substanţial de către toate părţile implicate. Administratorul judiciar/lichidatorul trebuie să răspundă, în termen de 30 de zile, unei notificări a contractantului, prin care i se cere să denunţe contractul; în lipsa unui astfel de răspuns, administratorul judiciar/lichidatorul nu va mai putea cere executarea contractului, acesta fiind socotit denunţat. Contractul se consideră denunţat:

a) la data expirării unui termen de 30 de zile de la recepţionarea solicitării cocontractantului de denunţare a contractului, dacă administratorul judiciar/lichidatorul nu răspunde;

b) la data notificării denunţării de către administratorul judiciar/lichidator.

(2) În cazul denunţării unui contract, o acţiune pentru despăgubiri poate fi introdusă de către contractant împotriva debitorului.

(3) Pe parcu_rsul perioadei de observaţie, cu acordul cocontractanţilor, administratorul judiciar va putea să modifice clauzele contractelor de credit, astfel încât acestea să asigure echivalenţa viitoarelor prestaţii.

 (4) Dacă vânzătorul unui bun imobil a reţinut titlul de proprietate până la plata integrală a preţului vânzării, vânzarea va fi considerată executată de către vânzător şi nu va fi supusă prevederilor alin. (1).(5) Un contract de muncă sau de închiriere, în calitate de locatar, va putea fi denunţat numai cu respectarea termenelor legale de preaviz.

(6) Prin derogare de la prevederile Legii 53/2003 - Codul muncii, cu modificările şi completările ulterioare, după data deschiderii procedurii, desfacerea contractelor individuale de muncă ale personalului debitoarei se va face de urgenţă de către administratorul judiciar/lichidator, fără a fi necesară parcu_rgerea procedurii de concediere colectivă. Administratorul judiciar/lichidatorul va acorda personalului concediat doar preavizul de 15 zile lucrătoare.

(7) Într-un contract prevăzând plăţi periodice din partea debitorului, menţinerea contractului nu îl va obliga pe administratorul judiciar/lichidator să facă plăţi restante pentru perioadele anterioare deschiderii procedurii. Pentru astfel de plăţi poate fi formulată declaraţie de creanţă împotriva debitorului.

Art. 96.  (2) Planul va stabili acelasi tratament pentru fiecare crean_ta din cadrul unei categorii distincte, cu exceptia cazului în care detinatorul unei crean_te din categoria respectiva consimte un tratament mai putin favorabil pentru crean_ta sa.

Art. 101. (2) Tratament corect si echitabil exista atunci când sunt îndeplinite cumulativ urmatoarele conditii:  b) nici o categorie sau nici o crean_ta apartinând unei categorii nu primeste mai mult decât valoarea totala a crean_tei sale.

Legea 85 2006 a insolvenţei actualizată prin:

OUG 173/2008 - pentru modificarea şi completarea Legii 85/2006 privind procedura insolvenţei din 19 noiembrie 2008, Monitorul Oficial 792/2008;
Detalii: http://legeaz.net/legea-insolventei/

 MOTIVATIA SENTINTEI 349/90/2015 PRIN HOTARARE 210 LA DATA DE 28 IANUARIE 2015 CARE ARATA SCRIS URMATOARELENOI SUNTEM 929 CONFORM COMUNICATELOR ROMINSOLV SI OLTCHIM

RESTITUIE IN INTEGRUM ( RESTITUTIO IN INTEGRUM ) CU PENALIZARILE SI DAUNE-INTERESE TOT

DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea!!!!!!!!!

 

CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#43 CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

2015-07-27 09:09

 

 

CLICK: http://www.docdroid.net/11n26/hotarare.pdf.html

TOTI CREDITORII CU CREAN_TE ( ordinea nu conteaza, este aleatorie numerotata )

1.  creditorii garantaţi, 

2.  creditorii esenţiali (furnizori de utilităţi), 

3.  creditorii bugetari,

4.  creditorii sa_lariaţi,

5.  creditorii chirografari. 

" - Creditorii garantaţi primesc între 68-75% din valoarea crean_ţelor acestora (...).

 -  Creditorii sa_lariaţi primesc 100% din valoarea crean_ţelor acestora.

 -  Creditorii bugetari primesc între 16-18% din valoarea crean_ţelor acestora (…).

 -  Crean_ţele chirografare, conform art. 96 din Legea 85/2006, primesc 30%.

 -  Celelalte crean_ţe chirografare primesc 0%”se arată în planul Rominsolv – BDO.

MODUL DE PLATA PRIN ACHITARE ORDINEA LEGALA NUMEROTARE:

 OLTCHIM CREAN_TE ACHITARE ORDINEA DE ACHITARE PE LEGEA 85/2006 LEGEAL SI LEGE:

1. taxele, timbrele sau orice alte cheltuieli aferente procedurii instituite prin prezenta lege, inclusiv cheltuielile necesare pentru conservarea si administrarea bunurilor din averea debitorului, precum si plata remuneratiilor persoanelor angajate in conditiile art.10, art.19 alin.(2), art.23, 24 si ale art.98 alin.(3), sub rezerva celor prevazute la art.102 alin.(4);
2. crean_tele izvorate din raportul de munca;
3. crean_tele reprezentand creditele, cu dobanzile si cheltuielile aferente, acordate de institutii de credit dupa deschiderea procedurii, precum si crean_tele rezultand din continuarea activitatii debitorului dupa deschiderea procedurii;
4. crean_tele bugetare;
5. crean_tele reprezentand sumele datorate de catre debitor unor terti, in baza unor obligatii de intretinere, alocatii pentru minori sau de plata a unor sume periodice destinate asigurarii mijloacelor de existenta;
6. crean_tele reprezentand sumele stabilite de judecatorulsindic pentru intretinerea debitorului si a familiei sale, daca acesta este persoana fizica;
7. crean_tele reprezentand credite bancare, cu cheltuielile si dobanzile aferente, cele rezultate din livrari de produse, prestari de servicii sau alte lucrari, precum si din chirii;
8. alte crean_te chirografare;
9. crean_tele subordonate, in urmatoarea ordine de preferinta:
a) creditele acordate persoanei juridice debitoare de catre un asociat sau actionar detinand cel putin 10% din capitalul social, respectiv din drepturile de vot in adunarea generala a asociatilor, ori, dupa caz, de catre un membru al grupului de interes economic;
b) crean_tele izvorand din acte cu titlu gratuit.

LEGEA 85/2006:

Art. 3.10. crean_tele sa_lariale sunt crean_tele ce izvorasc din raporturi de munca între debitor si angajatii acestuia. Aceste crean_te sunt înregistrate din oficiu în tabelul de crean_te de catre administratorul judiciar/lichidator;

Art. 41. (3) În cazul în care se confirma un plan de reorganizare, dobânzile, majorarile ori penalitatile de orice fel  sau cheltuielile accesorii la obligatiile nascute ulterior datei deschiderii procedurii generale se achita în conformitate cu actele din care rezulta si cu prevederile programului de plati. În cazul în care planul esueaza, prevederile alin. (1) si (2) se aplica corespunzator pentru calculul accesoriilor cuprinse în programul de plati, la data intrarii în faliment;

Art. 64.(6) Crean_tele nascute dupa data deschiderii procedurii, în perioada de observatie sau în procedura reorganizarii judiciare vor fi platite conform documentelor din care rezulta, nefiind necesara înscrierea la masa credala. Prevederea se aplica în mod corespunzator pentru crean_tele nascute în procedura de faliment;

Art. 96.  (2) Planul va stabili acelasi tratament pentru fiecare crean_ta din cadrul unei categorii distincte, cu exceptia cazului în care detinatorul unei crean_te din categoria respectiva consimte un tratament mai putin favorabil pentru crean_ta sa.

Art. 101. (2) Tratament corect si echitabil exista atunci când sunt îndeplinite cumulativ urmatoarele conditii:  b) nici o categorie sau nici o crean_ta apartinând unei categorii nu primeste mai mult decât valoarea totala a crean_tei sale.

link Plan Reorganizare Oltchim, directional se incarca si descarca in pagina =>Plan_Reorganizare_Oltchim.pdf (11 MB)

BULETINUL PROCEDURILOR DE INSOLVENŢĂ Nr. 230/07.01. 2015 link buletinul de insolventa tabel crean_te masa credala pana-n insolventa si toti din combinatul chimic trecuti  http://media.rtv.net/ care se regaseste si in planul de reorganizare depus la tribunalul Ramnicu Valcea.

 

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

UNDE SUNT BANII DE LA  OLTCHIM?????

 SUNTEM PRADUITI!!!!!!

INSOLVENTA OLTCHIM 30.01.2013

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#44 CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

2015-07-27 09:10

REALIZAREA LOR, REUSITA LOR, CELOR CARE AU DISTRUS SI DEVALIZAT PRIN CAPUSARE:

Un calau neindemanatic: Victor Ponta

VA PREZENTAM CALAII,

PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!!  PROTOCOALE !!!!!!...

PLECATI LA PUSCARIE HOTII OLTCHIMULUI, DNA SA INTRE PESTE VOI:

SARLATANIE PRIN SPOLIERE SI NEMERNICIE MARCA PIPEREA LA OLTCHIM.

SPOLIÉRE s.f. Acțiunea de a spolia și rezultatul ei; jefuire, prădare; înșelare; spoliație. [Pron. -li-e-. / < spolia].
Sursa: DN (1986) | Adăugată de LauraGellner | Semnalează o greșeală | Permalink 

TOATE SINDICATELE SUNT IN CULPA DIN OLTCHIM.

1.SINDICATUL LIBER OLTCHIM, presedinte Mihai Diculoiu

2.SINDICATUL VICTORIA OLTCHIM, condus de Corneliu Cernev

3.SINDICATUL UNIREA OLTCHIM. condus de Marian Dumitru 

4.SINDICATUL SOLIDARITATEA OLTCHIM, condus de Dumitru Bica  

5.SINDICATUL RAFINORU, condus de Popescu Ionel

 ....SI TOATE STRUCTURILE SINDICALE.  

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE (TOATE INCLUS SI  IONEL VINCEA DE LA CARTEL ALFA SI FOST MENTCHIM FALIMENT) SI STATUL ROMAN  SUNT IN CULPA.  

- Popescu Valentin - director Directie Energetica - Mecanica
- Mihail Tălpăşanu – director Direcţia Producţie,
- Marius Pîrvu – fost director general,
- Spiru Ciobescu Laurentiu Armand – director Direcţia Comercială,
- Marinescu Norocel Lucian – director Direcţia Tehnică Calitate-Mediu,
- Ion Hancu Dumitru – şef Divizia Clorosodice-Produse Oxo,
- Mihai Pavel Dumitru – şef Divizia Materiale pentru Construcţii,
- Marian Tapu – şef Sector Marketing DMC,
- Victor Avram – director general adjunct-
- Spiru Ciobescu Elena Felicia – şef Divizia Financiară,    etc.

Management:
Mihai Bălan - Director General
Elena Felicia Spiru-Ciobescu - Director Financiar
Mihail Dumitru Tălpăşanu - Director Operaţional

Laurenţiu Armand Spiru-Ciobescu - Director Marketing
Ion Coclet - Director Resurse Umane

Management:

Mihai Bălan - Director General prin subordonare directa,    Livia - Mihaela Coclet - Sef Divizie Achizitii, sotia lui Ion Coclet departament special cu sase birouri, tot  speciale

Elena Felicia Spiru-Ciobescu - Director Financiar, sotia, sotului Laurenţiu Armand Spiru-Ciobescu prin secretariat subordonat  Daniel Ilinca- Directia ecnomica

Mihail Dumitru Tălpăşanu - Director Operaţional

Laurenţiu Armand Spiru-Ciobescu - director Direcţia Comercială

Ion Coclet - Director Resurse Umane

Popescu Valentin - director Directie Energetica - Mecanica si  cel care a dus la FALIMENT SC. MENCHIM SA. FINALIZAT CU SUCCES SUB STRICTA OBSERVATIE A LUI PIPEREA & CO, REPRIMINDU-L CU BRATELE DESCHISE PE POPESCU DIN NOU IN OLTCHIM SI CU RE: RE: RECHEMARI PE ACEST PENSIONAR ANGAJAT SA_LARIAT..., CA DE FAPT SI MULTE ALTE OBIECTIVE STRATEGICE PENTRU EI SI LUMEA LOR DE STRATEGI PE DEMOLARE.

Ion Hancu Dumitru – şef Divizia Clorosodice -Produse Oxo,

Marius Pîrvu – director Directie  Petrochimica Bradu - Pitesti

Marinescu Norocel Lucian – director Direcţia Tehnică Calitate-Mediu

Andrei Nicu - Laurentiu - Sef Divizia Propenoxid, Polioli, Monomer, PVC

 Conducerea societatii

Consortiul alcatuit din
  • ROMINSOLV S.P.R.L., reprezentată prin Partener Coordonator Gheorghe Piperea si
  • BDO BUSINESS RESTRUCTURING S.P.R.L., reprezentata prin Partener Coordonator Niculae Balan
Administrator Judiciar
Administrator Special
Avram Danut-Victor
Director General Adjunct
Talpasanu Mihail
Director Directia Productie
Director Directia Comerciala
Smeu Alin-Ion
Director Directia Economica
Director Directia Resurse Umane
Director Directia Petrochimica Bradu

impreuna cu MIRCEA DEACONU si FLORIAN MATEITA

si toti care  contribuiti la DEMOLARE

La toţi aceştia un „sincer”: huuuooooo!  

CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#45 CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

2015-07-27 09:11

 

Sentinta nr. 617 din 30.01.2013 pronuntata de Tribunalul Valcea in dosarul 887/90/2013

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata ABROGATA

link Plan Reorganizare Oltchim, directional se incarca si descarca in pagina =>Plan_Reorganizare_Oltchim.pdf (11 MB)

BULETINUL PROCEDURILOR DE INSOLVENŢĂ Nr. 230/07.01. 2015 link buletinul de insolventa tabel crean_te masa credala pana-n ultima zi din an 2012 si toti din combinatul chimic trecuti  http://media.rtv.net/ care se regaseste si in planul de reorganizare depus la tribunalul Ramnicu Valcea.

 LEGE CCM (Contractului Colectiv de Munca) la nivel de S.C. OLTCHIM S.A

http://portal.just.ro/

UPDATE:NU SCAPA NIMENI OLTCHIM!!!!!

 DNA HAI LA VALCEA IN OLTCHIM!!!!!!!!!!!!!!DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea!!!!!!!!! 
Portal  > Tribunalul VÂLCEA  > Informaţii dosar

Informaţii generale

Nr. unic (nr. format vechi) : 887/90/2013
Data inregistrarii 25.01.2013
Data ultimei modificari: 08.06.2015
Sectie: a II a CIVILA
Materie: Faliment
Obiect: cererea debitorului - L85/2006 art.27 alin.5
Stadiu procesual: Fond

 Părţi

NumeCalitate parte
SC OLTCHIM SA RM VALCEA Debitor
CONSORTIUL ROMINSOLV SPRL - RFO 0122/2006 Lichidator
BDO BUSINESS RESTRUCTURING SPRL - RFO 0239/2006 Lichidator
JUDECĂTORIA RÂMNICU VÂLCEA Reprezentant legal
OFICIUL REGISTRULUI COMERŢULUI DE PE LÂNGĂ TRIBUNALUL VÂLCEA Reprezentant legal
D.G.F.P VÂLCEA Reprezentant legal
COMISIA NAŢIONALĂ A VALORILOR MOBILIARE Reprezentant legal

 si TOTI CREDITORII CU CREAN_TE....

 

Şedinţe

23.09.2015

Ora estimata: 08:00
Complet: S3-Faliment
Tip solutie:
Solutia pe scu_rt:
Document:    

17.06.2015
Ora estimata: 08:00
Complet: S3-Faliment
Tip solutie: Amână cauza
Solutia pe scu_rt: Disjunge contestaţia formulată de ELECTRICA FURNIZARE SA la raportul de evaluare. T.fond.23.09.2015
Document: Încheiere de şedinţă    17.06.2015   

22.04.2015
Ora estimata: 08:00
Complet: S3-Faliment
Tip solutie: Legea 85/2006 privind insolventa
Solutia pe scu_rt: În temeiul art.101 alin.1 din Legea nr.85/2006 privind procedura insolvenţei: Confirmă Planul de reorganizare propus de către Consorţiul ROMINSOLV SPRL şi BDO BUSINESS RESTRUCTURING SPRL, fila 77 din Planul de reorganizare, cu scenariile A şi B, capitolul 1.1.1., filele 83-90 din Planul de reorganizare votat în şedinţa Adunării Creditorilor din data de 09.03.2015. Stabileşte termen de fond 23.09.2015, în vederea depunerii Raportului trimestrial prevăzut de dispoziţiile art.106 din Legea nr.85/2006. Cu drept de recu_rs în termen de 7 zile de la comunicare.
Document: Hotarâre    22.04.2015

22.04.2015
Ora estimata: 08:05
Complet: Cameră de consiliu
Tip solutie: Amână cauza
Solutia pe scu_rt: Respinge cererea de plată (fila 184,vol68) ca neîntemeiată, formulată de Primăria Dăbuleni. Admite cererea de plată formulată de către creditoarea Mentchim SA, în parte. Obligă pe debitoare la plata sumei de 878.155,14 lei c.val. prestări servicii către creditoare, în limita disponibilităţilor băneşti,iar în caz de confirmare plan de reorganizare conform programului de plăţi prevăzut. Cu recu_rs.
Document: Hotarâre    22.04.2015

01.04.2015
Ora estimata: 08:05
Complet: Complet amanare pronuntare
Tip solutie: Legea 85/2006 privind insolventa
Solutia pe scu_rt: Respinge cererea CET ca rămasă fără obiect. Respinge cererile CEC şi Primăria Mihăeşti ca neîntemeiată. Admite în parte cererea DGFP Vâlcea.
Document: Hotarâre  788/2015  01.04.2015

25.03.2015
Ora estimata: 08:00
Complet: S3-Faliment
Tip solutie: Legea 85/2006 privind insolventa
Solutia pe sc_urt: Respinge cererea Tehnosud ca rămasă fără obiect. Amână pronunţarea cu privire la cererile de plată la data de 01.04.2015. T.fond.22.04.2015
Document: Hotarâre  715/2015  25.03.2015

 

CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#46 CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

2015-07-27 09:12

Onorariul administratorilor Oltchim: 50.000 de euro pe lună plus procent din ce recuperează

 http://www.capital.ro/

Adunarea creditorilor combinatului vâlcean intrat în insolvenţă a confirmat ca administrator judiciar consorţiul format din Rominsolv şi BDO Business Restructuring. De asemenea, la primul punct pe ordinea de zi era trecut onorariul administratorilor. Discuţia pe această temă a fost însă amânată pentru o dată ulterioară la cererea marilor creditori

 Administratorul judiciar al Oltchim ar urma să încaseze un onorariu frumuşel dacă adunarea creditorilor confirmă, până la urmă, propunerile incluse la primul punct al primei adunări a creditorilor . Astfel, potrivit Buletinului Procedurilor de Insolvenţă, va fi luat în discuţie un onorariu fix de 50.000 de euro pe lună datorat începând cu data deschiderii procedurilor de insolvenţă şi plătibil începând cu luna septembrie. Acestei sume, ar urma să i se adauge un onorariu procentual de 5% „aplicat sumelor distribuite creditorilor în situaţia confirmării unui plan de reorganizare precum şi sumelor obţinute din valorificarea bunurilor debitoarei” dar şi un onorariu de 10% aplicat sumelor obţinute din recuperări de creanţe. Sumele discutate nu includ TVA. Adunarea creditorilor din 15 aprilie 2013 a confirmat ca administratori judiciari societăţile de practicieni în insolvenţă Rominsolv(unde partener coordinator este avocatul Gheorghe Piperea) şi BDO Business Restructuring, reunite într-un consorţiu.
Cine decide?
De asemenea, a fost stabilită componenţa comitetului creditorilor, structura care urmează să ia deciziile importante în ceea ce priveşte viitorul combinatului, inclusiv aprobarea planului de reaorganizare. Aşa cum era de aşteptat, statul are rolul principal. Comitetul va fi format din Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului(ales şi ca preşedinte al structurii), Electrica SA, BCR, Banca Transilvania sucu_rsaala Vâlcea şi compania germană  MFC Commodities GMBH. Primii patru membrii sunt creditori garantaţi iar compania germană face parte din categoria creditorilor chirografari. Autoritatea Naţională pentru Administrare Fiscală lipseşte din comitet. Datoriile totale ale Otchim depăşesc 700 de milioane de euro iar statul deţine aproximativ jumătate din aceaste creanţe.

Piperea: Planul de reorganizare, gata în septembrie
Administratorul judiciar al Oltchim a declarat, sâmbătă, că planul complet de restructurare şi de reorganizare a societăţii Oltchim nu va fi gata mai devreme de septembrie -octombrie 2013, după soluţionarea contestaţiilor la tabelul de creanţe.
"Pe 20 aprilie ar trebui să se definitiveze tabelul creanţelor, dar nu se va întâmpla, pentru că vor fi contestaţii la acest tabel, unele făcute chiar de foştii administratori, de sindicate. Teoretic se poate ajunge la o soluţie în iunie, dar practic nu se va întâmpla să avem un plan de reorganizare mai devreme de septembrie-octombrie 2013, pentru că aşa este realist să considerăm. Acela este momentul în care vom propune creditorilor un program de reorganizare, fie noi, fie administratorul special, fie împreună, iar în planul de reorganizare se va prevedea şi metoda de privatizare pe care o recomandăm noi şi care urmează să fie aprobată de creditori", a spus Piperea, pe 13 aprilie, la un post privat de televiziune.

===

CONDUCEREA OLTCHIM IMPARTE PE PILE SA_LARIILE COMPENSATORII

PREFECTUL DUMITRU CORNOIU, ACUZAT DE DETURNAREA A 9 MILIOANE EURO

CONTROALE LA SANGE LA OLTCHIM : NU S-AU PLATIT SALARIILE

MOTIVATIA SENTINTEI 349/90/2015 PRIN HOTARARE 210 LA DATA DE 28 IANUARIE 2015 CARE ARATA SCRIS URMATOARELE

 

ATI INTRAT IN JOCUL PARTIDELOR POLITICE. PERSU, CILEA, PREFECTII, CONDUCERE OLTCHIM, GUVERN, SINDICATE CU ALTE INTERESE SI ALTII... S.AM.D. SI-AU BATUT JOC DE TOTI SI PSD STIA CA VOI NU AVETI LIDERI DECAT SINDICATELE DIN OLTCHIM PE CCM LA NIVELUL COMBINATULUI CHIMIC. ATI FOST FOLOSITI PE POST DE CAMPANIE ELECTORALA SI SI-AU ATINS SCOPUL, OBSTRUCTIONAND JUSTITIA, PROCESUL INSOLVENTEI OLTCHIM  PRIN  TARAGANAREA EVENIMENTELOR SI LIPSA LOR DE INTERES SI ALTE FAPTE..... PRIN FURT, EI TOT CEEA CE AU DORIT AU REALIZAT.

 

 LINK http://i.imgur.com/YGBaWfx.jpg din http://www.docdroid.net/

 

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE (TOATE INCLUS SI  IONEL VINCEA DE LA CARTEL ALFA SI FOST MENTCHIM FALIMENT ) SI STATUL ROMAN  SUNT IN CULPA.

 

 N-AM IMPUTERNICIT PE NIMENI SA SE FACA PE SUSTA PROTOCOALE IN DEFAVOAREA ALTOR CREAN_TE SA_LARIALE DISPONIBILIZATII 2013 SI ORICE FEL DE PROTOCOL IN DEFAVOAREA ALTORA...!!!!!! Alt aspect, NIMENI, ABSOLUT NIMENI NU ARE VOIE PE LEGE SA DECIDA IN NUMELE ALTEI CREAN_TE SAU ALTOR DREPTURI CREAN_TE DIN ACTELE PE CARE LE DETINE / DETINEM, CEEA CE S-A INTAMPLAT....

 

 PENTRU A FI MANDADAT PE CREAN_TELE SA_LARIALE TREBUIA UN JURIST SAU AVOCAT SA CONCEAPA O FORMA LEGALA IN CARE INDIVIDUAL ( DECI FIECARE IN PARTE, NU TABELAR ) ACEA PERSOANA MANDATA ALTA ENTITATE ( EX:SINDICATE )   SAU PERSOANA  ( AVOCATI, JURISTI..S.A.M.D) SA LE REPREZINTE CREAN_TELE SA_LARIALE, CEEA CE NU S-A INTAMPLAT, DIN CONTRA S-AU PRONUNTAT SA_LARIATII ANGAJATI PE SUME ALE SA_LARIATILOR FOSTI SA_LARIATI.  http://www.docdroid.net/

 

CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#47 CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

2015-07-27 09:15

 " Ramane cum am stabilit ... nimic nu s-a modificat: culmea tupeului şi nesimţirii la Oltchim ":

 "Sa nu speriati investitorii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..."

PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!!  PROTOCOALE !!!!!!...

Informatii financiare  www.oltchim.ro/index.php

SARLATANIE PRIN SPOLIERE SI NEMERNICIE MARCA PIPEREA LA OLTCHIM.

SPOLIÉRE s.f. Acțiunea de a spolia și rezultatul ei; jefuire, prădare; înșelare; spoliație. [Pron. -li-e-. / < spolia].
Sursa: DN (1986) | Adăugată de LauraGellner | Semnalează o greșeală | Permalink 

TOATE SINDICATELE SUNT IN CULPA DIN OLTCHIM.

Un calau neindemanatic: Victor Ponta

VA PREZENTAM CALAII,

Gheorghe Piperea 

 

CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#48 CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

2015-07-27 09:17

SARLATAN GHEORGHE PIPEREA CU ASOCIATII & CO.:  www.oltchim.ro

SARLATANIE PRIN SPOLIERE SI NEMERNICIE MARCA PIPEREA LA OLTCHIM.

SPOLIÉRE s.f. Acțiunea de a spolia și rezultatul ei; jefuire, prădare; înșelare; spoliație. [Pron. -li-e-. / < spolia].
Sursa: DN (1986) | Adăugată de LauraGellner | Semnalează o greșeală | Permalink

OLTCHIM INCHIS, SA MULTUMESTI SINDICATELOR SI STATULUI ROMAN.

CU INSOLVENTA NU-I DE GLUMIT.

PARTIEEEEEEEEEEEEEE.........CONCEDII PLACUTE, aveti bani de bilete, de avion, aveti bani de plinul la autorurisme, va ajung si de cadouri la amante sau familie...etc.

SARBATORI FERICITE TUTUROR!!!!! HOTIA CONTINUA....

HOTIILE CONTINUA.

 

 

 
CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#49 CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

2015-07-27 09:18

DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea!!!!!!!!!

 

CREAN_TELE OLTCHIM.UNDE SUNT BANII DE LA  OLTCHIM?????

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata ABROGATA

Art. 41. (3) În cazul în care se confirma un plan de reorganizare, dobânzile, majorarile ori penalitatile de orice fel  sau cheltuielile accesorii la obligatiile nascute ulterior datei deschiderii procedurii generale se achita în conformitate cu actele din care rezulta si cu prevederile programului de plati. În cazul în care planul esueaza, prevederile alin. (1) si (2) se aplica corespunzator pentru calculul accesoriilor cuprinse în programul de plati, la data intrarii în faliment.

Art. 64.(6) Crean_tele nascute dupa data deschiderii procedurii, în perioada de observatie sau în procedura reorganizarii judiciare vor fi platite conform documentelor din care rezulta, nefiind necesara înscrierea la masa credala. Prevederea se aplica în mod corespunzator pentru crean_tele nascute în procedura de faliment.

Art. 96.  (2) Planul va stabili acelasi tratament pentru fiecare crean_ta din cadrul unei categorii distincte, cu exceptia cazului în care detinatorul unei crean_te din categoria respectiva consimte un tratament mai putin favorabil pentru crean_ta sa.

Art. 101. (2) Tratament corect si echitabil exista atunci când sunt îndeplinite cumulativ urmatoarele conditii: 

b) nici o categorie sau nici o crean_ta apartinând unei categorii nu primeste mai mult decât valoarea totala a crean_tei sale;

Anexa nr. 3 –Evolutia soldului datoriilor nete acumulate in insolventa (SCENARIUL A) SCENARIUL A - Evolutia soldului datoriilor nete acumulate in insolventa MII EURO T1 T2 T3 T4 T5 T6 T7 T8 T9 T10 T11 T12

 Salarii compensatorii pentru personalul deja disponibilizat :

T1 8,659; T2 17,821; T3 17,821; T4 17,821; T5 17,821; T6 17,821; T7 17,821;T8 17,821; T9 17,821; T10 17,821; T11 17,821;T12 17,821

 5.1 Situatia datoriilor generate de functionarea societatii debitoare dupa deschiderea procedurii insolventei si neachitate pana la data de 30 noiembrie 2014


La data de 30 noiembrie 2014, Oltchim S.A. inregistra datorii cu_rente si restante in valoare de aproximativ 50 milioane Euro, defalcate dupa cum urmeaza:

Sold Datorii nete acumulate in insolventa Mii Euro:

Participatie RCS-RDS 1,509

Dobanzi Credite Banci 5,850

Furnizori interni si externi 21,574

Clienti in avans interni si externi 478

Sa_larii nete fara taxe, exclusiv platile compensatorii 3,354

Sa_larii compensatorii pentru personalul deja disponibilizat 8,699 

Reducerea de personal vizează 929 de sa_lariaţi (602 în Vâlcea şi 327 în Piteşti) şi are ca scop realizarea unei economii lunare de aproximativ 1.200.000 euro (14,4 milioane euro anual). Demn de remarcat este procentul mare (peste 60%) de sa_lariaţi care au solicitat benevol să fie acceptaţi pe listele de disponibilizări.

DECIZIE DE INCETARE A CONTRACTULUI COLECTIV DE MUNCA 15.05.2013 -14.06.2013.

SA_LARII PLATI COMPENSATORII CCM SUMA NETA: 38.164.916 LEI, 9 milioane de euro, valoarea sa_lariilor compensatorii

1.    17.106 lei pentru o vechime  intre 0 - 5 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 6 sa_larii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;
2.    34.212 lei pentru o vechime  intre 5 - 15 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 12 sa_larii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;
3.    51.318 lei pentru o vechime mai mare de 15 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 18 sa_larii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii

Art38. Al1.b) incepand cu 01.01.2012 se acorda o compensatie in functie de vechime,astfel:

1. pentru vechime intre 0 -5 ani o suma neta echivalenta cu 6 sa_larii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A. la data concedierii;

2. pentru vechime intre 5-15 ani o suma neta echivalenta cu 12 sa_larii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A. la data concedierii;

3. pentru vechime >15 ani o suma neta echivalenta cu 18 sa_larii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A. la data concedierii.

http://www.rominsolv.ro/ ; http://www.oltchim.ro/

Bugetul de stat 7,334

Bugetul local 1,542

TOTAL DATORII 50,340

Sursa: Informatii furnizate de catre societatea debitoare  pag 81 din 315 din LINK:PLANUL DE REORGANIZARE 2015.

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

#50 CREAN_TELE SALARII OLTCHIM: DNA să se mute la Râmnicu Vâlcea

2015-07-27 09:21

REALIZAREA LOR, REUSITA LOR, CELOR CARE AU DISTRUS SI DEVALIZAT PRIN CAPUSARE:

 

 

Un calau neindemanatic: Victor Ponta

VA PREZENTAM CALAII,

PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!!  PROTOCOALE !!!!!!...

Informatii financiare  www.oltchim.ro/index.php

SARLATANIE PRIN SPOLIERE SI NEMERNICIE MARCA PIPEREA LA OLTCHIM.

SPOLIÉRE s.f. Acțiunea de a spolia și rezultatul ei; jefuire, prădare; înșelare; spoliație. [Pron. -li-e-. / < spolia].
Sursa: DN (1986) | Adăugată de LauraGellner | Semnalează o greșeală | Permalink 

TOATE SINDICATELE SUNT IN CULPA DIN OLTCHIM.

1.SINDICATUL LIBER OLTCHIM, presedinte Mihai Diculoiu

2.SINDICATUL VICTORIA OLTCHIM, condus de Corneliu Cernev

3.SINDICATUL UNIREA OLTCHIM. condus de Marian Dumitru 

4.SINDICATUL SOLIDARITATEA OLTCHIM, condus de Dumitru Bica  

5.SINDICATUL RAFINORU, condus de Popescu Ionel

 ....SI TOATE STRUCTURILE SINDICALE.  

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE (TOATE INCLUS SI  IONEL VINCEA DE LA CARTEL ALFA SI FOST MENTCHIM FALIMENT) SI STATUL ROMAN  SUNT IN CULPA.  

- Popescu Valentin - director Directie Energetica - Mecanica
- Mihail Tălpăşanu – director Direcţia Producţie,
- Marius Pîrvu – fost director general,
- Spiru Ciobescu Laurentiu Armand – director Direcţia Comercială,
- Marinescu Norocel Lucian – director Direcţia Tehnică Calitate-Mediu,
- Ion Hancu Dumitru – şef Divizia Clorosodice-Produse Oxo,
- Mihai Pavel Dumitru – şef Divizia Materiale pentru Construcţii,
- Marian Tapu – şef Sector Marketing DMC,
- Victor Avram – director general adjunct-
- Spiru Ciobescu Elena Felicia – şef Divizia Financiară,    etc.

Management:
Mihai Bălan - Director General
Elena Felicia Spiru-Ciobescu - Director Financiar
Mihail Dumitru Tălpăşanu - Director Operaţional

Laurenţiu Armand Spiru-Ciobescu - Director Marketing
Ion Coclet - Director Resurse Umane

Management:

Mihai Bălan - Director General prin subordonare directa,    Livia - Mihaela Coclet - Sef Divizie Achizitii, sotia lui Ion Coclet departament special cu sase birouri, tot  speciale

Elena Felicia Spiru-Ciobescu - Director Financiar, sotia, sotului Laurenţiu Armand Spiru-Ciobescu prin secretariat subordonat  Daniel Ilinca- Directia ecnomica

Mihail Dumitru Tălpăşanu - Director Operaţional

Laurenţiu Armand Spiru-Ciobescu - director Direcţia Comercială

Ion Coclet - Director Resurse Umane

Popescu Valentin - director Directie Energetica - Mecanica si  cel care a dus la FALIMENT SC. MENCHIM SA. FINALIZAT CU SUCCES SUB STRICTA OBSERVATIE A LUI PIPEREA & CO, REPRIMINDU-L CU BRATELE DESCHISE PE POPESCU DIN NOU IN OLTCHIM SI CU RE: RE: RECHEMARI PE ACEST PENSIONAR ANGAJAT SA_LARIAT..., CA DE FAPT SI MULTE ALTE OBIECTIVE STRATEGICE PENTRU EI SI LUMEA LOR DE STRATEGI PE DEMOLARE.

Ion Hancu Dumitru – şef Divizia Clorosodice -Produse Oxo,

Marius Pîrvu – director Directie  Petrochimica Bradu - Pitesti

Marinescu Norocel Lucian – director Direcţia Tehnică Calitate-Mediu

Andrei Nicu - Laurentiu - Sef Divizia Propenoxid, Polioli, Monomer, PVC

 Conducerea societatii

Consortiul alcatuit din
  • ROMINSOLV S.P.R.L., reprezentată prin Partener Coordonator Gheorghe Piperea si
  • BDO BUSINESS RESTRUCTURING S.P.R.L., reprezentata prin Partener Coordonator Niculae Balan
Administrator Judiciar
Administrator Special
Avram Danut-Victor
Director General Adjunct
Talpasanu Mihail
Director Directia Productie
Director Directia Comerciala
Smeu Alin-Ion
Director Directia Economica
Director Directia Resurse Umane
Director Directia Petrochimica Bradu

impreuna cu MIRCEA DEACONU si FLORIAN MATEITA

si toti care  contribuiti la DEMOLARE

La toţi aceştia un „sincer”: huuuooooo!