Firea, bazează-te pe mine. Și eu vreau să-ți dau un pum!

pumn-firea.jpg

Care ești, mă, "hetăr"? Nu sta cu mâinile-n sân! Nu este frumos să refuzi o femeie, mai ales pe una care cere insistent ceva anume.

Da, știm, nu este "moral", "normal", "ok" să lovești femeie, whatever! Dar aceste reguli de bun simț nu se aplică atunci când femeia este al dracului de agresivă verbal și insistă să fie lovită, adică literalmente vine și te roagă: "Dă-mi un pumn!". Poate are ea un fetiș, poate că îi place sau poate că este obișnuită cu așa ceva (nu vrem să insinuăm că în domiciliul conjugal Gabriela Firea ar fi fost lovită în repetate rânduri de soțul ei, Pandele).

Așadar, pentru a respecta dorința unei femei, care nu este orice femeie, "hetări" din toată țara, haideți să-i arătăm doamnei Gabriela Firea că nu toți suntem pămpălăi și că oricând s-ar opri pe stradă ca să ceară insistent un pumn din partea unui trecător indignat și apăsat de probleme sau cu copilul bolnav de cancer, există 99% șanse să-l primească din plin, în toată mufa, direct în pifometru, în bârnă!

Semnează și tu! Arătă-i doamnei Firea că se poate baza pe tine, nu pe pămpălăi plătiți de ea!

Totuși:

Nu fi nebun. În nicio circumstanță nu e în regulă să lovești o femeie. Acest pamflet are menirea de a-i arăta doamnei primar Gabriela Firea că circul ieftin televizat și atitudinea de mahala, atrag după sine desconsiderarea și indignarea opiniei publice.

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Un "hetăr" să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook