Fabrica de sticla STIROM

Ma numesc Andreea Toader si locuiesc in cartierul Ideal Residence, situat in Str.Drumul Gura Crivatului, Nr.26, Sector 3, in apropiere de Fabrica de sticla Stirom - Bd.Theodor Pallady.

Inaintez aceasta petitie, impreuna cu vecinii si locuitorii din zona, intrucat in ultima perioada mirosul si zgomotul produs din unitatea celor de la Stirom este insuportabil. Am inaintat sesizari catre autoritatile statului insa raspunsul primit nu a fost deloc placut, ba mai mult toti cei care am inaintat aceste sesizari am primit acelasi raspuns, doar data fiind diferita. Atasez raspunsurile.

Masuratorile necesare s-au facut pe parcursul zilei, desi am mentionat in sesizarile transmise faptul ca acest miros, cat si zgomotul sunt insuportabile seara. 

Pe langa sesizarile efectuate online ( prin email ), am facut sesizari telefonic, ultimul apel fiind dat catre Politia Comunitara in data de 16.08.2017 la ora 03:00a.m, intrucat zgomotul era cu mult depasit de norma legala.

Dorim sa putem duce un trai linistit, sa putem respira un aer cat mai curat, lucru imposibil avand in vedere raspunsurile ignorante oferite de catre insitutiile statului ( Directia Generala de Mediu ).

Adresam aceasta petitie tutoror autoritatilor si dorim, in urma raspunsurilor pe care le detine, sa primim un raport complet si relevant din partea Garzii de Mediu.

Capture112.JPGCapture211.JPGCapture310.JPGCapture410.JPG


Andreea Toader    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Andreea Toader să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook