Eliminati Interdictia angajarii ca Paralegal

Art. 186 din Statutul Profesiei de Avocat ”Toate formele de exercitare a profesiei pot angaja personal auxiliar. Este interzisă angajarea ca personal auxiliar a persoanelor cu studii juridice superioare”.

Solicit, in mod deschis, atat acceptul colegilor avocati pentru aceasta initiativa, caci lor li se adreseaza interdictia, cat si participarea studentilor sau absolventilor de facultati de stiinte juridice, indiferent daca vor sa devina paralegali sau nu, pentru ca, nu este legal si nici moral ca dobandirea calitatii de "persoana cu studii juridice superioare" sa le ingradeasca dreptul la munca.

Semnati pentru eliminarea interdictiei in calitate de avocat, student la drept sau persoana cu studii juridice superioare indiferent de ce calitate aveti: judecator, procuror, consilier juridic, grefier sau orice tip de persoana cu vocatia dobandirii calitatii de “persoana cu studii juridice superioare”.


SORA RADU VALENTIN - SORA SI ASOCIATII SCA    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe SORA RADU VALENTIN - SORA SI ASOCIATII SCA să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook