Dreptate si Apararea Drepturilor Animalelor

In atentia Domnului Ministru Vela Marcel, In atentia Domnului Ministru Predoiu Catalin Iubitorii de animale din Romania va inainteaza cererea de declansare a tuturor masurilor legale pentru combaterea si stoparea nerespectarii drepturilor asupra animalelor fara aparare, conform legii acestea trebuie protejate, iar in cazul incalcarii drepturilor cei ce savarsesc infractiuni de cruzime, violenta, maltratare sau omor fara nici un drept trebuie trasi la raspundere conform legii si pedepsiti drastic!!

Va inaintam aceasta petitie avand in vedere faptul ca fenomenul infractional a crescut alarmant de mult si mai ales avand in vedere faptul ca persoanele care comit asemenea fapte reprezinta un pericol cu un grad mare de risc pentru intreaga societate!!!

Prin semnare, autorizez pe Gandila Radu să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.