Dorim transmisie online a sedintelor de Consiliu Local Breaza

Prin aceasta petitie se urmareste strangerea a cat mai multe semnaturi pentru ca cetatenii Orasului Breaza sa fie informati despre ceea ce se intampla la sedintele de Consiliu Local Breaza. Avem administratie noua, oameni tineri care vor sa faca treaba, dar care se lovesc de metehnele dinozaurilor ramasi pe posturi caldute, de consilieri locali. Astfel, consilierii PSD, PNL si ALDE  NU sunt de acord cu transmiterea live sau inregistrata a sedintelor de Consiliu Local. Nu cunoastem motivul, presupunem doar ca daca asa s-a mers in vechea administratie PSD, asa se doreste a se merge si in continuare. Pe sest. Vrem sa fim informati despre ceea ce se intampla in sedintele de Consiliu Local. Vrem transparenta. Vrem sa stim ce proiecte se voteaza, cine si cum voteaza. Suntem in anul 2020, in plina pandemie cand toate informarile se fac online, transmisiunile live se fac  gratis, nu trebuie buget alocat pentru asta. Trebuie doar sa vrem. Sau sa vreti. Semneaza aceasta petitie si haideti sa ne cerem dreptul la informatie.

Gabriel Enache    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Gabriel Enache să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.

kysytään!-- Large modal -->