Dorim o cursă aeriană directa între Chisinau și Oslo

Aceasta este o petiție a celor ce doresc o cursă directa aeriană între Chisinau și Oslo. Dorim să convingem astfel companiile aeriene de faptul că o astfel de cursă ar avea potential astfel incat sa jutifice economic o ruta spre Oslo.

Foarte multi cetateni din Republica Moldova lucrează si locuiesc in Norvegia. O astfel de cursa ar ușura simțitor viața cetatenilor moldoveni din Norvegia. Astfel am merge mai des acasa si am fi primit oaspeti dragi de acasa aici in Norvegia. Este destul de anevoios sa ajungi acasa prin cursa aeriana Oslo- Chisinau cu escala in diferite orase europene sau cursa Oslo-București de acolo taxiul sau alt transport terestru spre Rep. Moldova.

Pentru a incepe discutiile cu companiile aeriene, trebuie sa aratam ca suntem multi doritori.

Va îndemn sa semnati aceasta petiție. Vă mulțumim.

Prin semnare, autorizez pe Diana Cazacu să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.