Doamna Şoşoacă nu mă reprezintă!

Dragi români,

Pentru mine doamna Diana Şoşoacă nu este un exemplu de posibil parlamentar care m-ar putea reprezenta!

De ce?

În primul rând,fiind femeie la rându-mi,mă aştept ca o doamnă avocat,viitor parlamentar/senator să aibă un comportament şi o atitudine cât se poate de decente,ceea ce doamna Şoşoacă din martie nu prea a dovedit că e în stare să aibă.

Faptul că a ales să fie reprezentată sau să reprezinte partidul AUR din nou îm dă de gândit cu privire la integritatea dumneaei şi dorința ei de a pentru România,dat fiind faptul că în acel partid există şi acel domn Lavric,domn care susține că femeile sunt dizgrațioase pe masa ginecologică sau că o femeie nu poate fi "admirată",deoarece admirația ar "recunoaşte" superioritatea femeii.

Prin această petiție fac apel la voi,românii integrii să vă exprimați politicos opinia cu privire la doamna Şoşoacă şi să susțineți inițiativa prin care cer invalidarea doamnei Diana Şoşoacă în orice funcție parlamentară sau senatorială.

Mulțumesc!FB_IMG_1608468431975.jpg


Larisa Butnariu    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Larisa Butnariu să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...