Cerem dezmințirea știrii că părintele Ciprian Grădinaru se vaccinează !

20210426_035747.jpgScreenshot_20210425-231200_Facebook.jpgȘtirea mincinoasă a apărut prima dată în agenția de știri  AgerPress, preluată fiind fără să verifice sursa de Basilica !

Considerăm că această calomnie la adresa unui părinte foarte iubit și respectat de către credincioși, este un atac la credința creștin-ortodoxă care se află, spiritual vorbind, in Saptamana Mare , timp de post aspru , rugăciune și pregătire lăuntrică pentru Paști  !

Această tulburare pricinuită de 2 agenții de știri oficiale trebuie să aibă ca deznodământ ștergea de pe site a acestui FAKE NEWS cu scuzele de rigoare !

 


Mihai Făgădaru    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Mihai Făgădaru să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )