Desființarea tuturor partidelor din guvern și alegerea domnului Călin Georgescu in functia de Presedinte al Romaniei

Domnul Calin Georgescu nu face parte din nici un partid politic, si a menționat faptul că:" România nu are nevoie de nici un partid politic, ea are nevoie de un om care sa-și iubească țara. Fără dragoste nu se face nimic!"
Mă gandesc dacă ar ajunge domnul Călin Georgescu Presedintele Romaniei și ar putea sa desființeze toate partidele politice ,sa-i trimită pe toți acasă, vă imaginati la peste 600 de hoți din guvern înmulțit cu o medie de 20mii ron lunar + bonusuri si alte servicii vor fi ușor 20 milioane RON pentru dezvoltarea României. Dar nu mai vorbim de miliardele de euro care ne-au indatorat până acum... acum parlamentarii râd ca vin alte fonduri ce vor fi împărțite între ei ,nicidecum nu vor justifica ce au făcut cu ei mai târziu...

https://m.digi24.ro/stiri/economie/bani-afaceri/redresarea-economica-a-ue-romania-primeste-31-de-miliarde-de-euro-ce-s-ar-putea-face-cu-acesti-bani-1314240?fbclid=IwAR0ue-szPbbtJlJKTN5XlXfF4-yzAFm7dxXK1D4ivBFGpfLVYmqM9tiNOck

Eu nu am nevoie de nici un partid din guvern deoarece toti au demonstrat ca sunt hoți , au distrus țara și isi bat joc de noi. Dacă ești de acord cu mine, semnează și tu. Salvează ROMÂNIA,  votează meritocrația .

Hai sa facem o petiție pentru desfiintarea tuturor partidelor si numirea domnului Călin Georgescu in functia de Presedinte al României. 


Constantin Cretu    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Constantin Cretu să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAUPublicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...