Denominarea Francului Elvetian, elimininarea clauzelor abuzive

Avand in vedere contextul macroeconomic international dificil caracterizat prin : deprecierea monedei nationale in raport cu principalele  monede de referinta, scaderea volumului de afaceri pentru o mare parte a agentilor economici , diminuarea puterii de cumparare si a capacitatii de rambursare a ratelor in moneda straina precum si miscorarea  veniturilor clientilor, cerem REFINANTAREA SI RECALCULAREA  creditelor in CHF la cursul BNR , din ziua semnarii contractelor , (respectiv anul 2007/2008) si elimininarea  clauzelor abuzive (comisioanelor de administrare ,risc ) si recuperarea lor retroactiv.

comanescu sorin    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe comanescu sorin să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.