Denivelari pentru reducerea vitezei in Chiojdu

Salutare! Esti de acord cu montarea unor denivelari pentru reducerea vitezei pe DJ care traverseaza  comuna Chiojdu? 

Pe DJ 102 L (Bâsceni-Lera-Starchiojd-Nucsoara) si 103 P (Chiojdu-Basca Chiojdului-Nehoiu) multi soferi depasesc cu mult  limita de viteza impusa de legislatia in vigoare, pietonii si alti participanti la trafic fiind pusi in pericol. 

Intentionez sa inaintez o cerere catre Consiliul Judetean Buzău, institutie care administreaza drumul in cauza, pentru a monta denivelari pentru reducerea vitezei in cel putin 3 puncte in fiecare sat, iar o lista lunga de semnaturi ar face posibil acest lucru.Sunt sigur ca mai toti soferii ar reduce viteza daca ar avea un obstacol, iar sigurantqapietonilor si nu numai, ar creste. 

Daca esti de acord, semneaza petitia. Locuitorii comunei Chiojdu iti vor multumi!


Popa Dumitru Marius    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Popa Dumitru Marius să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...