Demiteţi-l pe Călin Popescu Tăriceanu, demolatorul justiției!

Demiteţi-l pe Călin Popescu Tăriceanu, demolatorul justiției care sfidează bunul simţ al românilor din fruntea Senatului!

Având în vedere numeroasele abuzuri comise în cazul Dan Şova de senatorul Călin Popescu Tăriceanu, în calitate de preşedinte al Camerei Superioare a Parlamentului, chemăm cetăţenii la semnarea unei petiţii publice pentru demiterea de la conducerea Senatului României a lui Călin Popescu Tăriceanu cel care sfidează Justiţia şi votul cetățenilor.

De luni de zile, Călin Popescu Tăriceanu profită de funcţia politică de la conducerea Senatului pentru a acționa împotriva Justiției cu scopul de a-i feri de răspunsuri fireşti în Justiţie pe politicieni suspecţi de acte de corupţie.

Solicitarea adresată președintelui României, de către Călin Popescu Tăriceanu pentru a le demite pe președinta Înaltei Curți de Casație și Justiție și pe procurorul șef al DNA, încununează seria abuzurilor politice și reprezintă o nouă încercare de a distrage atenţia de la necesitatea revenirii asupra votului pentru încuviinţarea reţinerii senatorului Dan Şova, prietenul premierului Victor Ponta.

O petiție publică este singura măsură prin care se poate salva credibilitatea și se mai poate curăța imaginea Parlamentului al cărui scop de a servi cetățeanul a fost pervertit de către PSD și prietenii săi politici, într-o activitate de ascundere a politicienilor suspectați de corupție.

Semnați petiția pentru demiterea președintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu - demolatorul justiției care sfidează bunul simţ al românilor din fruntea Senatului și pe care PSD l-a trimis la conducerea Camerei Superioare pentru a-i apăra de Justiție pe prietenii corupţi ai premierului Victor Ponta.