Demite-L pe Ponta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Victor Ponta trebuie demis de Parlament! Este suficient că un prim-ministru cercetat penal aflat în funcție refuză să-și dea demisia, iar majoritatea PSD a făcut scut în jurul său. 

- A promis de 3 ori că își va da demisia în cazul în care va fi urmărit penal. Minciuna, tupeul și sfidarea care îl caracterizează pe Victor Ponta au depășit orice limită. Ajunge!

- Parlamentul are vineri posibilitatea de a-l demite pe actualul prim-ministru prin moțiune de cenzură. Pentru acest lucru este nevoie de o majoritate parlamentară, este nevoie ca cei care sprijină acest guvern al PSD să rezoneze cu societatea. 

- Parlamentarii nu sunt privilegiații națiunii, nu sunt ”aleșii” societății care se uită la alegători doar o dată la patru ani. Senatorii și deputații sunt împuterniciții cu interesele cetățenilor al căror mesaj nu-l mai pot ignora. 

Ponta a blocat dreptul la vot, singurul care legitimează democrația. PSD NU a învățat nimic de la prezidențiale, a blocat în continuare dreptul la vot, a blocat votul prin corespondență, a blocat alegerile parțiale, a ignorat deciziile instanțelor care obligau Guvernul să respecte legea. 

- Acum, Victor Ponta a trecut la un atac concertat împotriva statului de drept și a egalității în fața legii. PSD pregătește de câteva luni de zile acțiuni pentru blocarea luptei anti-corupție. 

Oprim mineriada penalilor condusă de Ponta împotriva Justiției, la 25 de ani de la momentul renașterii democrației în România. 

- Semnatarii prezentei petiții atrag atenția! Corupția înseamnă bani furați de la stat, înseamnă hoție din taxele și impozitele plătite de români zi de zi. Corupții fură de la cei care speră să nu-i prindă, adica de la bugetul de stat.

Singura stavilă împotriva corupției este Justiția, la fel ca în orice alt stat democratic. 

- Este clar că singurul motiv pentru care suspecții de corupție atacă Justitia, pentru a-și proteja furtul și pentru a nu mai fi prinși.  

- PSD luptă pentru legalizarea furtului și corupției, iar acest lucru trebuie să înceteze!