DEMISIA PRESEDINTELUI SI GUVERNULUI !

Domnule presedinte , domnilor senatori si deputati :

Poporul Roman prin vocea celor ce au semnat acceasta petitie va cere imediata demisie , in caz contrar istoria ne-a demonstrat ca cei mai puternici conducatori au ingenuncheat vointei poporului , motivele ar fii nenumarate , dar sa enumerez cateva dintre cele mai apasatoare :

Proasta guvernare de la castigarea alegerilor si indreptarea Romaniei ca politica de stat in neant , indatorarea populatiei , sistemu sanitar bolnav si infect care pune capat zilelor multor cetateni , educatia pusa la pamant cu legi si ministri schimbati trimestrial , justitie greoaie si corupta , infrastructura aproape inexistenta , cenzura mediei si controlarea acestea, privatizarea tuturor companiilor de stat , taxe mari si nenumarate , nesustinerea populatiei prin crearea locurilor de munca . . .

Amarie Gabriel    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Amarie Gabriel să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.