Demisia Laurei Georgescu, Presedinte CNA

Pentru limbajul suburban, incompatibil cu un inalt demnitar al statului, asociat functiei de ministru - cu atat mai incompatibil cu rolul de instanta care reglementeaza felul in care se exprima prezentatorii si moderatorii televiziunilor; pentru suspiciunile vizand practicarea santajului si protectia unor televiziuni - conform inregistrarilor unor discutii telefonice difuzate de Realitatea TV si B1TV; pentru dispretul fata de lege, cer demisia Laurei Georgescu din functia de Presedinte CNA. Cer Guvernului Romaniei sa isi asume raspunderea pentru promovarea Laurei Georgescu in aceasta functie si cer Parlamentului Romaniei si Comisiilor de Specialitate sa se intruneasca de urgenta pentru a dezbate acest caz. Cereti demisia Laurei Georegescu din functia de Presedinte CNA, alaturandu-va acestei petitii! Prezenta Laurei Georgescu in fruntea Consiliului National al Audiovizualului este o rusine pentru Romania!

Alexandru Raducanu    Contactați autorul petiției

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Vă rugăm să verificați inbox (și folderul pentru mesaje nedorite).