DATI O SANSA CRINEI

Subsemnata Mezei Cristina in calitate de reprezentant al Fan Club Crina, compusa din membrii a trei pagini si trei grupuri de sustinatori, alaturi de colegii mei ne exprimam dezamagirea priivind modul de comunicare a clasamentului concurentilor, prezentat in emisiunea MPFM din data de 09.01.2016, un urma caruia reprezentanta noastra Crina Tamas, pe care noi o sustinem, s-a situat pe ultima pozitie. Pe aceasta cale contestam lipsa de transparenta a votului exprimat, prin neafisarea procentuala a voturilor, motiv pentru care va solicitam o noua verificare a voturilor exprimate si aducerea la cunostinta noastra atat procentual cat si numeric.
O alta problema pe care noi o aducem in discutie este certitudinea noastra ca au existat erori de retea in transmiterea voturilor. Sustinem acest lucru, deoarece ne bazam pe numarul foarte mare de votanti de pe cele trei pagini de sustinatori Floare de Crin(1955-membri), Fan Club Crina(1697-membri), Crina-MPFM5(2100-membrii) si trei grupuri, Floare de Crin(673-membri), Crin Imperial(770-membri), Crina mpfm5(560-membri) si care garanteaza prin semnatura petitia, exercitarea la vot atat de ei cat si ceilalti membri ai familiei, ceea ce face ca numarul voturilor sa creasca considerabil.
Drept urmare conform Legii 233/2002 prin care ni se permite dreptul legal de a inainta aceasta petitie, rugam si verificare sistemului de vot de pe website http://voteazamireasapentrufiulmeu.ro/ de catre o echipa specializata, care suntem convinsi ca s-a blocat de nenumarate ori din cauza numarului foarte mare de accesari. In acest caz clasamentul din punctul nostru de vedere este eronat si nu reflecta situatia reala clasificarii concurentilor.
Astfel concurentei Crinei Tamas i s-au adus mai multe prejudicii inclusiv dreptul de a i se oferi ocazia de a intalni in luna februarie un viitor pretendent, luna pe care ea o astepta cu ardoare, si nu in ultimul rand pierderea beneficiilor, printre care si excursia in Dubai, pentru care s-a pregati cu toate cele necesare. 
A fost o prezenta placuta pe ecranele tv, fiind foarte telegenica dupa cum se poate observa in imaginile si filmarile din timpul competitiei, dar si in casa prin zambetul cu care ii intampina pe toti , blandetea care se simtea chiar si dincolo de ecrane si nu in ultimul rand prin spiritul ludic prin care anima toata casa.

Deci ne exprimam convingerea ca este o pierdere pentru foarte multi din acea casa dar si pentru show-ul de televiziune deoarece este printre putinele concurente daca nu chiar singura a carui chip radia.
Speram sa dati curs petitiei noastre si sa obtinem un rezultat favorabil pentru revenirea in competie a concurentei noastre care a fost eliminata in mod surprinzator si spunem noi nejustificat.
Inițiatorii demersului: Tiba Gabriela(Floare de Crin), Negrea Alexandra Mihaela (Crini Imperiali)


Mezei Cristina    Contactați autorul petiției