DA PENTRU PARÂNG

Campanie de strângere de semnături pentru continuarea lucrărilor la domeniul schiabil din Parâng, iniţiată de deputatul Monica Iacob-Ridzi

--------------

Aşa cum am promis în urmă cu patru ani, AM SUSŢINUT finanţarea proiectului de dezvoltare a domeniului schiabil din Parâng şi începerea lucrărilor. Cu voinţă, cu multă muncă, cu perseverenţă şi preocupată numai de interesul oamenilor am demonstrat că lucrurile se pot mişca în direcţia dorită. Am luptat pentru acest proiect, pentru că am fost şi sunt conştientă că este singura modalitate prin care putem să redăm o nouă şansă Petroşaniului, Petrilei şi Aninoasei.
În acest moment, finanţarea proiectului a fost oprită, dar lucrările din Parâng nu pot fi abandonate. Proiectul de dezvoltare a domeniului schiabil din PARÂNG pe care l-am iniţiat TREBUIE SĂ CONTINUE. Aceasta nu este o investiţie pentru Monica Iacob-Ridzi, ci o investiţie pentru Petrosani, Petrila si Aninoasa. Nu este o investiţie electorală gândită pentru un mandat, ci este o strategie de dezvoltare unitară, dar şi sectorială, pe termen scurt, mediu şi lung. TREBUIE să continuăm investiţia, să finalizăm proiectul, pentru că este soluţia prin care putem crea multe locuri de muncă.
Sunt convinsă că ÎMPREUNĂ putem face Valea Jiului aşa cum ne-o dorim!


Monica Iacob-Ridzi    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Monica Iacob-Ridzi să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook