Comemorare victime Covid19-zi nationala!

Ca urmare  a victimelor Covid 19, suferintelor indurate de acestia, de lupta acestora pentru viata in conditii vitrege, singuri in spitale, cu atatea deficiente crase ale sistemului de sanatate, haideti sa redam macar o parte din demnitatea celor plecati care au indurat multe umilinte si sa stabilim la nivel national o zi de comemorare a acestor victime care au luptat ptr.viata precum niste martiri!

Adresez acest indemn tuturor romanilor carora le pasa, care au respect pentru semenii lor si am convingerea ca veti lupta sa aparati credinta si demnitatea neamului crestin care a fost atat de vitregit in ultima perioada prin sustinerea acestui demers.

In opinia mea, acestia sunt adevarati eroi care s-au luptat cu boala in conditii de multe ori sinstre si fara nicio mangaiere.

Poate exista posibilitate de oficializare a acestui eveniment (atunci cand masurile actuale se vor mai relaxa, in conditii de siguranta si securitate) la Catedrala Mantuirii Neamului (avand in vedere si rolul acesteia pentru intreg neamul romanesc). Credinta, demnitatea
 se arata in special cand trecem prin incercari, macar in ultimul ceas.🙏

 

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Simona Cinca să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...