Colibița BN - Stațiune | drum asfaltat | plaje publice cu acces!

Mii de turiști au fost la Colibița, noul paradis românesc, dar au plecat extrem de dezamăgiți. Accesul la celebrul lac a fost interzis de proprietarii de la malul lacului chiar dacă acesta aparține de Apele Române.

In aceeasi situatie sunt mii de turisti care au venit in aceasta vara la Colibita, pentru ca zona s-a dezvoltat extrem de mult. Peste noapte au aparut numeroase pensiuni, iar cei care au reusit sa cumpere teren l-au ingradit si nu au mai lasat cale de acces catre apa. Degeaba este lacul este in proprietatea apelor romane. Autoritatile locale nu au prevazut, asa cum ar fi trebuit poteci de acces si chiar o zona publica pe mal. In aceste conditii, cei cazati in pensiunile mai indepartate nu au cum sa ajunga la apa. Ar trebui sa sara gardurile ori sa mearga la localuri cu deschidere la lac, unde trebuie sa comande ceva de mancare sau de baut, daca vor sa admire privelistea.

Cerem Consisilului Județean Bistrița-Năsăud, Prefecturi BN, Apelor Române, Primăriei Bistrița Bîrgăului, precum si altor autorități abilitate să se implice pentru ca acest loc de basm, lacul Colibița - locul cu cel mai pur aer din Europa, să fie transformat într-un loc primitor, o Stațiune Turistică cu drumuri asfaltate, căi de acces la lac și plaje publice amenajate pentru turiști!

Statiunea Colibita    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Statiunea Colibita să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.

kysytään!-- Large modal -->