Cerere pentru mutarea orelor din sistem on-site in sistem online

 
 
Cerem prin prezenta petitie mutarea orelor din sistemul on-site in sistem online pentru urmatoarele materii si ateliere: Practica, Design, Tehnici de comunicare, Schita de schita si panourile din cadrul atelierului de Proiectare intrucat acestea nu respecta conditiile si normele de siguranta impotriva SARS-COV-2/ COVID-19, precum si refacerea anumitor portiuni din  orar (decalarea orelor in regim online de cele in regim onsite cu cel putin 30 de minute, astfel incat toti studentii sa poata sa fie prezenti la toate materiile din programa universitara). 
Motivele pentru care cerem schimbarea sistemului de desfasurarea al materiilor precizate mai sus:
1. Nerespectarea numarului maxim de oameni ce pot fi prezenti in acelasi timp intr-un spatiu inchis (30 de persoane).
2. Evitarea supra-incarcarii orarului studentilor/ profesorilor 
3. Evitarea unor eventuale reclamatii referitoare la nerespectarea masurilor de siguranta si de combatere a raspandirii bolilor
4. Evitarea unei durate indelungate in care studentii sunt obligati sa poarte masca (minim 8h in cazul schitelor de schita)
5. Evitarea absentelor din cauza unor raceli ce pot fi asimilate ca fiind cazuri de imblonavire cu SARS-COV-2/ COVID-19, fapt ce poate determina nepromovarea unui examen/ atelierului de proiectare unde prezenta la panou este obligatorie.
6. Evitarea suprapunerii orelor profesorilor din cauza necesitatii de a respecta numarul maxim de persoane prevazut in reglemetarile cu privire la masurile luate impotriva raspandirii bolilor (SARS-COV-2/ COVID-19).
7. Evitarea refacerii intregului orar pentru crearea mai multor grupe care sa respecte legislatia in vigoare (30 de persoane intr-un spatiu inchis si distanta minima de 1,5m intre acestea).

REPREZENTANTUL STUDENTILOR DE ANUL V AL FACULTATII DE ARHITECTURA G.M.CANTACUZINO, IASI    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe REPREZENTANTUL STUDENTILOR DE ANUL V AL FACULTATII DE ARHITECTURA G.M.CANTACUZINO, IASI să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...