CEREM RESPECTAREA DECIZIEI CCR CARE IMPUNE 300 DE PARLAMENTARI

In data de 27 iunie 2012 Curtea Constitutionala prin DECIZIA nr.682 spune ca Legea privind Statutul aleşilor locali este neconstituţională intrucat nu respecta mai multe principii, inclusiv rezultatul referendumului prin care poporul a cerut maxim 300 de parlamentari. Printre altele, in “in opinia autorilor sesizării, legea criticată „încalcă voinţa cetăţenilor români exprimată în referendumul din 22 noiembrie 2009”, referendum la care majoritatea participanţilor la vot au fost în favoarea trecerii la un Parlament unicameral şi a reducerii numărului de parlamentari la maximum 300 de persoane.” Ca atare, solicitam Parlamentul, Presedentiei si Guvernului sa se conformeze deciziei Curtii Constituionale!

Aceasta cerere se bazeaza pe rezolutia CCR  https://www.ccr.ro/files/products/D0682_12.pdf

Valentin PANTEA    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Valentin PANTEA să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.