Cerem pedeapsa cu inchisoare pentru omorul cetateanului Dumbravan Vasile, nascut la data de 15.01.1992

Dumbravan Vasile, nascut la 15.01.1992, locuitor al satului Corlateni, r-nul Rascani se deplasa pe jos in noaptea de 21.06.2019, la orele 23:20, pe centura orasului Balti, mergand spre serviciu.

Cetateanul Sergiu Gurmeza, nascut la 26.07.1984, locuitor al satului Pelenia, r-nul Drochia, aflanduse in stare avansata de ebrietate (alcool etilic 3,1 g/l) a furat masina de la locul sau de munca, dupa datele noastre deja fiind privat de dreptul de a conduce din motivul alcoollui, l-a accidentat pe cetateanul Dumbravan Vasile, care a decedat aproape pe loc. Cetateanul Sergiu Gurmeza nici nu a franat, si si-a continuat calea parasind locul accidentului, din spusele lui, pe motiv ca nu a observat ca a accidentat un om.

Nu suntem de acord cu pedeapsa care i s-a dat cetateanului Sergiu Gurmeza, 5 ani fara suspendarea libertatii, si cerem sa fie pedepsit prin arest.


Cristina Dumbravan-Cociorva    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Cristina Dumbravan-Cociorva să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook