Cerem pedeapsa cu inchisoare pentru omorul cetateanului Dumbravan Vasile, nascut la data de 15.01.1992

Dumbravan Vasile, nascut la 15.01.1992, locuitor al satului Corlateni, r-nul Rascani se deplasa pe jos in noaptea de 21.06.2019, la orele 23:20, pe centura orasului Balti, mergand spre serviciu.

Cetateanul Sergiu Gurmeza, nascut la 26.07.1984, locuitor al satului Pelenia, r-nul Drochia, aflanduse in stare avansata de ebrietate (alcool etilic 3,1 g/l) a furat masina de la locul sau de munca, dupa datele noastre deja fiind privat de dreptul de a conduce din motivul alcoollui, l-a accidentat pe cetateanul Dumbravan Vasile, care a decedat aproape pe loc. Cetateanul Sergiu Gurmeza nici nu a franat, si si-a continuat calea parasind locul accidentului, din spusele lui, pe motiv ca nu a observat ca a accidentat un om.

Nu suntem de acord cu pedeapsa care i s-a dat cetateanului Sergiu Gurmeza, 5 ani fara suspendarea libertatii, si cerem sa fie pedepsit prin arest.

Cristina Dumbravan-Cociorva    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Cristina Dumbravan-Cociorva să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.