Cerem Guvernului Roman eliberarea activistei Nalan din arest si autorizarea reintoarcerii sale in Belgia.

Cerem Guvernului Romaniei eliberarea de urgenta din arest preventiv a Doamnei Nalan Oral si autorizarea reintoarcerii sale in Belgia  .

Doamna Nalal este refugiat politic  si se afla  in arest preventiv la Timisoara ,inchisa pe nedrept de autoritatile romane, in pericol de a fi deportata in Turcia, unde are o condamnare de 30 ani, ca oponent al dictatorului Erdogan.

Daca luni cererea de extradare in Turcia va fi admisa de catre tribunalul Timis doanna Nalan risca sa fie torturata si sa moara in inchisoare .

Nalan Oral este un activist pentru drepturile omului , militant impotriva regimului criminal al dictatorului Erdogan, care a aruncat zeci de mii de oameni nevinovati in inchisoare in ultimul an.

O copie a petitiei va fi trimisa la Ambasadele Turciei, Belgiei si la reprezentanta EU de la Bucuresti.

Detalii aici:

 

https://pressone.ro/activista-turca-oral-nalan-arestata-la-nadlac-ameninta-ca-se-sinucide-daca-va-fi-extradata/

 

 


Cristi Corobana    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție


SAU

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Facebook