Cerem Adevarul - Respectati Democratia si Lt. Alexandru Gheorghe

Locotenent Alexandru Gheorghe in timpul unei conferinte de presa

Cerem MApN adevarul si stoparea abuzurilor, a falsurilor, masinatiilor si inscenarilor de catre unele persoane direct interesate. Imi este greu sa cred ca la nivelul MApN sunt posibile astfel de activitati. Rugam MApN sa identifice persoanele implicate in activitatea de dezinformare si facute public documentele si toate evidentele. Daca acestea sunt de natura inregistrari audio acestea trebuiesc atent examinate pentru originalitate dat fiind faptul ca tehnologia de azi permite editarea si manipularea informatiei din contextul nedorit si obtinerea contextului ce poate servi unele interese. Imaginea MApN ca institutie administrativa de o importanta deosebita este a fi pastrata prin prisma integritatii si expunerea adevarului. Locotenent Alexandru Gheorghe (Sorin), 27 de ani, un intelept iubitor de oameni si dreptate, de la nastere spre copilarie, de la inrolare in fortele armate, din Piata Universitatii 2012 se afla acum prin labirinturile mizere ale intunericului uman, dar care cu speranta si daruirea lui nu se lasa biruit. Sa fim mandri sa cunoastem ca un astfel de simbol al bunului simt exista. Domnul locotenent Alexandru Gheorghe reprezinta un simbol ce ar fi demn de urmat de catre toti romanii, mai cu seama tinerii ce mostenesc aceasta lume, inclusiv Romania.

Exista o tehnica veche; discreditarea celor ce au voce. Itelectualii au fost inchisi, torturati si declarati psihopati la instaurarea comunismului. Acum, se pare ca istoria se repeta. Cum cineva devine incomod sistemului, capacitatea mintala a acestuia este pusa sub semnul intrebarii.

Voi mari psihologi de la distanta si chiar de peste drum, unde sunteti de nu verificati pe cei carora li se dau in gestionare miliardele de euro ale Romaniei? Unde sunteti cand isi depun candidaturile la functia de primar si in alte functii publice? Unde sunteti cand sunt numiti pe functii si apoi isi vand tara, resursele, indatorand stranepotii nostrii? Deodata sunteti ocupati sa analizati, sa discreditati un ofiter care nu numai isi spune pasul, se face auzit, dar vine cu solutii eficiente, concrete si la minut pentru asigurarea stabilitatii, a sigurantei sistemului de alegeri libere si a democratiei spre modernizarea statului si o dezvoltare durabila? Voi psihologi cand ati trecut ultimul test si cine a fost “specialistul” care va dat calificativul? Sub ce criterii? Apoi v-am intreba: voi aveti copii?

Dupa ce adevarul va apare la supravata, acesti "specialisti" vor uita sa pledeze. Se vor ascunde de rusine. Vorbe scoase din context sunt extrapolate si exploatate. Cu o vopsea poti proteja si infrumuseta un edificiu daca o folosesti conform scopului fabricarii acesteia. Tot cu vopsea poti pata si improsca aceleasi edificii, distrugere de bunuri. In aceasta situatie, va necesita multa munca reparatorie, multe straturi de alta vopsea pentru a acoperi pagubele mai cu seama daca culorile sunt incompatibile.

Multumim domnule Lt. Alexandru Gheorghe, ati devenit o inspiratie pentru foarte multi dintre noi si oferiti speranta viitorului nu numai Romaniei dar si acestei lumi. Dorim sa avem certitudinea ca si institutia din care faceti parte, MApN sa inteleaga acest lucru.

 


Acad. Adrian Toader-Williams    Contactați autorul petiției