Centru de Ingrijiri Paliative Slatina Olt

Cuvantul paliativ vine din limba latina - pallium care inseamna a apara, a proteja, a ascunde (sub o mantie) cu scopul ocrotirii. 

Organizatia Mondiala a Sanatatii explica ingrijirea paliativa drept o abordare care imbunatateste calitatea vietii atat a pacientilor, cat si a familiior acestora, pe perioada confruntarii cu problemele ascociate bolilor cronice incurabile, prin preventia si usurarea suferintelor, identificand timpuriu, evaluand si tratand impecabil durerea, precum si alte probleme de ordin fizic, psihosocial si spiritual.

Pentru a venii in sprijinul suferinzilor din Judetul Olt si nu numai, s-a fondat Asociatia "IUBESC VIATA, DAR NU MA UITA", care si-a propus construirea unui Centru de Ingrijiri Paliative in Slatina Olt.

Pentru realizarea acestui deziderat este nevoie de obtinerea prin donatie a suprafetei de 977 mp, situata Slatina str. Eroilor nr. 41 si aflata in administrarea Primariei Municipiului Slatina.

Prin sustinerea dumneavoastra speram sa convingem autoritatile locale sa ne sprijine in demersurile noastre.

Va multumim!


Serban-Tanase Viorel Sebastian, membru co-fondator al Asociatiei "IUBESC VIATA, DAR NU MA UITA"    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Serban-Tanase Viorel Sebastian, membru co-fondator al Asociatiei "IUBESC VIATA, DAR NU MA UITA" să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAUPublicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...