CATRE PRIM-PROCURORUL PARCHETULUI DE PE LANGA JUDECATORIA RM VALCEA

AVAND IN VEDERE CERCETARILE CE SE EFECTUEAZA IN DOSARUL PENAL PRIVIND CONDUCEREA UNUI AUTOVEHICUL PE DRUMURILE PUBLICE FARA DREPT, FAPTA DIN DATA DE 14.10.2019, IN JURUL ORELOR 19.00 PE RAZA MUN RM VALCEA - BD. DEM RADULESCU, VA ADUC LA CUNOSTINTA URMATOARELE :

- LA DATA RESPECTIVA EU NU AVEAM LA CUNOSTINTA CA NU AMI AM DREPTUL DE A CONDUCE AUTO PE DRUMURILE PUBLICE, DEOARECE CONFORM DATE POSTEI DE PE PLICUL CU CORESPONDENTA DE LA SECTIA NR 2 MILCOIU ESTE DE 22.10.2019, CAND AM PRIMIT ADRESA SCRISA PRIN CARE MI S-A ADUS LA CUNOSTINTA CA NU MAI AM DREPTUL DE A CONDUCE SI AM OBLIGATIA DE A PREDA PERMISUL DE CONDUCERE;

- LA DATA DE 14.10.2020 CAND AM FOST OPRIT PE RAZA MUN RM VALCEA, AM PREZENTAT INCLUSIV PERMISUL DE CONDUCERE POLITISTILOR FARA SA STIU CA NU AM DREPTUL DE A CONDUCE;

- MENTIONEZ CA DECLARATIA PRIVIND DOSARUL PENAL NR. P/736787/2019 AM CONSEMNAT-O IN FATA POLITISTULUI JITARU DUPA  DATA DE 22.10.2019, INTRUCAT IN DATA DE 14.10.2020, PANA DUPA ORA 16.00 AMFOST PLECAT DIN LOCALITATE - PROPUN AUDIREA IN CAUZA A MARTORULUI NEGRU DRAGOS MIHAIL DIN COM. DANICEI, SAT LAUNELE, JUD. vALCEA.

- SOLICIT IN APARAREA MEA SA SE VERIFICE DACA POLITISTUL JITARU A FOST IN SERVICIU IN DATA DE 14.10.2019, CU CE POLITIST SI-A DESFASURAT ACTIVITATEA CONFORM DOCUMENTELOR DE PLANIFICARE DE LA SECTIA NR 2 MILCOIU;

- CELE MAI SUS PRECIZATE RELIEFEAZA FAPTUL CA EU NU AM FOST PREZENT IN DATA DE 14.10.2019 LA SECTIA DE POLITIE NR 2 - MILCOIU PENTRU AUDIERI SAU ALTE ACTIVITATI;

- MENTIONEZ CA SUNT UNIC INTRETINATOR AL FAMILIEI, SUNT TATA A 3 COPII SI TOTODATA SUFERIND DE DIABET, PERMISUL DE CONDUCERE FIINDU-MI NECESAR PENTRU DESFASURAREA ACTIVITATII LA LOCUL DE MUNCA;

- DOCUMENTELE JUSTIFICATIVE AU FOST DEPUSE LA DOSARUL CAUZEI PENTRU O JUSTA SOLUTIONARE A CAZULUI.

VA MULTUMESC !

GIGIRTU DUMITRU    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe GIGIRTU DUMITRU să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.