Campanie de sterilizare a cainilor in Medias !

Imi doresc sa ne aratam sustinerea pentru desfasurarea acestei campanii de sterilizare a cainilor fara stapan!  Sunt foarte multi iubitori de animale in oraselul nostru carora le cerem sa sustina aceasta initiativa , asta pentru ca daca ii sterilizam nu se vor mai inmulti . E trist sa vezi la fiecare colt de strada caini abia nascuti sau abandonati ( pentru ca necesita prea multa grija) sortiti unui destin tragic. Un caine are nevoie de o familie , grija si dragoste ...asta ar trebui sa fie normalitatea!

1751B06C-6D22-4EA5-85FA-D50A641A2B2E.jpegDin informatiile mele Primaria Medias si-a manifestat intentia de a colabora cu Asociatia Vier Pfoten pentru o astfel de campanie. Daca sustinem aceasta petitie in numar mare putem accelera derularea actiunilor.

Nu fiti indiferenti!

Prin semnare, autorizez pe Cezar Delia să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.