Camere de supraveghere în parcul din Selimbar strada Dimitrie Cantemir colț cu Decebal

Camerele de supraveghere în parcuri pentru copii pot aduce mai multe beneficii, cum ar fi:

  1. Siguranța copiilor: Monitorizarea constantă poate preveni accidentele și poate asigura că toți copiii sunt în siguranță în timp ce se joacă.

  2. Supervizarea activităților: Părinții pot fi liniștiți știind că activitățile copiilor lor sunt supravegheate, ceea ce poate ajuta la reducerea riscului de rătăcire sau de supraveghere necorespunzătoare.

  3. Prevenirea infracțiunilor: Camerele pot descuraja comportamentul infracțional sau neadecvat în parcuri, oferind o prezență vizibilă și înregistrând orice incidente care ar putea apărea.

  4. Facilitarea intervenției în caz de urgență: În caz de accident sau incident, camerele de supraveghere pot furniza informații vitale pentru intervenția rapidă a echipelor de urgență sau a părinților.

  5. Monitorizarea condițiilor de mediu:Camerele pot fi utilizate pentru a monitoriza condițiile meteorologice și pentru a asigura că parcul este sigur pentru utilizare în timpul condițiilor extreme sau a altor situații periculoase.

În general, camerele de supraveghere pot contribui la crearea unui mediu mai sigur și mai securizat în parcurile pentru copii.


Luiza Stefanescu    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnarea petiției, accept faptul că Luiza Stefanescu va putea să vadă toate informațiile pe care le introduc în formular.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.


Îmi dau consimțământul pentru prelucrarea informațiilor pe care le furnizez în acest formular în următoarele scopuri:Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...