Cele mai recente petiții

Dreptate în cazul lui Gorneț Daniel

https://stiri.md/article/social/accident-tragic-la-anenii-noi-minor-pe-motocicleta-tamponat-de-un-sofer-beat Viața acestui tânăr de doar 17 ani i-a fost luată. Un băiat binevoitor, ambițios, prietenos, cu multe speranțe și visuri. Indiferent de pedeapsa pe care o va primi șoferul vinovat, nu-l va mai întoarce pe Dan înapoi și nu-i va alina apropiații, însă, mă scuzați, 4 ani??? DOAR 4 ANI? Oare este drept??   Haideți să atragem atenția autorităților asupra acestui caz. Rugăm revizuirea pedepsei

358 Creat: 2021-09-14 Statistici

Stop distracțiilor pe plaja din Dumeni și în toate ariile cu statut protejat

  Petiție destinată Ministerului Mediului din Republica Moldova:   Stimată Doamnă Ministru, Iuliana Cantaragiu,  Prin prezenta, vă informăm că în satul Dumeni, comuna Duruitoarea Nouă, raionul Râșcani, în perioada caldă a anului, sute de turiști se instalează cu corturi pe o plajă improvizată, neautorizată, unde lasă tone de gunoi, taie copaci, fac focul, pescuiesc, își petrec timpul în condiții insalubre (fără toalete, fără acces la baie), ascultă muzică la volum maxim în boxe pentru petreceri

112 Creat: 2021-09-14 Statistici

Studentii Facultatii de Litere din Bucuresti doresc intoarcerea la cursuri in format fizic

Studentii Facultatii de Litere din Bucuresti doresc intoarcerea la cursuri in format fizic sau pe modelul cursurilor online si a seminarelor fizice. Semnati aceasta petitie pentru a incerca sa schimbam propunerea ce urmeaza a fi aprobata pe data de 15 septembrie 2021 de catre Senatul Universitatii din Bucuresti.

84 Creat: 2021-09-13 Statistici

Pasaj subetran trecere cu calea ferata Peris

Dorim realizarea unui pasaj subteran la calea ferata Peris. Este necesar in primul rand pentru ambulante pompieri care pierd si pana la 30 minute care ar pute!sa fie vitale pentru cei aflati in situatii grave!

24 Creat: 2021-09-13 Statistici

Cerem măsuri împotriva cainilor ciobanesti agresivi din zona Maiad - Comuna Galesti

Semneaza petitia către IPJ Mures, Primaria Comuna Galesti , Primăria Miercurea Nirajului pentru a lua măsuri împotriva cainilor ciobanesti agresivi în zona DJ135 Livezeni - Miercurea Nirajului, DC 38 Maiad - Sanvasii.  Cerem controale și măsuri în baza Ordonanței de urgență nr. 55/2002 privind regimul de deținere al câinilor periculoși sau agresivi pentru a avea acces fără risc de atac pe drumurile publice existente în PUG Galesti în scop de recreere sau sport. Pe langa multiple atacuri din zona

22 Creat: 2021-09-13 Statistici

Redirectionare rută M31

Dorim sa avem redirectionarea M31 pe ruta baciu zona regal -horea- memo -motilor -chios -opera maghiară  inapoi. Pentru a ușura viața comunei Baciu!!!  Sa nu mai meargă spre mihai viteazul. 

24 Creat: 2021-09-13 Statistici

Demiterea din funcție a primarului Ciprian Ciucu !

Cerem demiterea primarului Ciprian Ciucu datorita incompetenței de care da dovada .Noi locuitorii Sectorului 6 iti cerem demisia .

21 Creat: 2021-09-12 Statistici

Susținem povestea Mișu și Ștefan în "Uzina de Dume"!

Uzina de Dume rămâne fără cei doi protagoniști Mișu și Ștefan. După mulți ani în care i-am ascultat, ne-au făcut să râdem, Misu și Ștefan nu vor mai prezenta emisiunea. Dacă dorești să îi auzi în continuare la "Uzina de Dume" te rog semnează petiția.

10 Creat: 2021-09-12 Statistici

Skrillex at Untold / Skrillex la Untold

            Ne dorim ca Skrillex să își facă apariția la Untold ediția 2022!                           Skrillex e vechi, dar ce e bun e vechi ca vinul!

6 Creat: 2021-09-12 Statistici

Drula Catalin - Ministrul Transporturilor DIN NOU

Atat de frustrant ca oameni precum Drula Catalin ajung sa fie inlaturati. Efectiv dureros ca traim intr-o tara in care a face ceva e mai putin important decat a da din gura si a da pomeni. Si mai greu e faptul ca nu ne pasa suficient sau ca nu suntem suficient de multi care sa apreciem si sa recunoastem oamenii de valoare care au vrut sa faca ceva. Imi vine sa tip in fata nedreptatii - nu pot sa incep sa imi imaginez cum va simtiti voi dupa tot efortul, munca si sacrificiile facute, pentru ca to

17 Creat: 2021-09-10 Statistici